Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

Black Friday 2023-ban is a Konzolvilágnál!

Hamarosan újra Black Friday a Konzolvilágnál! Idén novemberben pedig a Black Friday akciónkat egy hosszabb Black November akció keretein belül élvezheted, és csaphatsz le a kedvezményes termékekre akár már november 13-tól.

"November 13-tól több napon át újabb és újabb kihagyhatatlan ajánlatokkal várunk! A legjobb termékeink közül válogathatsz majd kedvezményes áron.


A szív ikonra kattintva egyszerűen a kedvenceid közé teheted az oldalt, hogy ne maradj le a legnagyobb Black Friday akcióiról.

A Black November alkalmából idén újfent több száz kedvezményes ajánlattal várunk majd! Ha hosszú ideje gyűjtögettél, vagy csak hatalmas sóhajok társaságában tekintettél bizonyos termékekre, akkor most ujjakat keresztbe, hiszen a megszokott módon a leárazások érintik majd az év legnagyobb sikercímeit és a korábbi évek legjobb videojátékait, PC gaming kiegészítőket, társasjátékokat, egyéb játékokat és rajongói tárgyakat is!

A visszaszámlálás hamarosan kezdetét veszi. Kövesd Facebook és Instagram oldalainkat vagy iratkozz fel hírlevelünkre, ahol minden információt megkapsz majd a legjobb ajánlatainkról!

 

FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE

 

Black Friday gyakran ismételt kérdések

Mi az a Black Friday?

A Black Friday – vagy magyarul Fekete Péntek – egy olyan akció, melynek keretén belül a kereskedők különösen alacsony áron hirdetik meg a termékeiket. A kezdeményezés az USA-ból indult, és mára népszerűvé vált hazánkban is.

Mikor indul a 2023-as Black Friday akció?

A Black Friday akciónk indulása: 2023.11.13.

Mikor és hol tudom meg, hogy melyik termékek vesznek részt a Black Friday akcióban?

A Black Friday akciós termékek listáját a konzolvilag.hu/black-friday weboldalon hozzuk nyilvánosságra az akció indulásakor, ahol a termékek külön gyűjtőoldalon jelennek meg. A Black Friday-ben résztvevő termékek egy fekete Black Friday-es jelölést is kapnak, így könnyen felismered őket, ha weblapunkat böngészed. A meghirdetett ajánlatok mellé később újabbak is csatlakozhatnak, így érdemes visszalátogatni az új ajánlatokért.

A hírlevelünkre feliratkozókat e-mailben is tájékoztatjuk a legjobb ajánlatokról.

Hogyan tudok vásárolni?

A Black Friday akcióban található termékek megvásárlására elsősorban online megrendeléssel, házhozszállítással van lehetőség. Az akciók az üzleteinkben is elérhetők, amíg az aktuális bolti készlet tart.

Meddig tudok a Konzolvilág üzletekben vásárolni?

A Black Friday ideje alatt üzleteink az aktuális nyitvatartási rend szerint tartanak nyitva. Kérjük, vedd figyelembe, hogy az üzletek készletei az akció időtartama alatt eltérhetnek az online webáruházétól, tehát amennyiben a kívánt termék már hiányzik az üzletben, a webshopon keresztül még lehetőséged adódhat beszerezni azt, amennyiben házhozszállítással rendelsz.

Meddig tudok online rendelni?

Az akció teljes időtartama alatt a készlet erejéig tudsz rendelést leadni. Azt viszont mindenképpen vedd figyelembe, hogy a Black Friday akciós termékek rohamosan fogynak, ezért nem éri meg sokáig gondolkodni. Ketyeg az óra, ne maradj le az év legnagyobb akciójáról!

Mennyit tudok rendelni?

Online rendelés esetén egy felhasználói fiókból, ugyanabból a termékmodellből legfeljebb egy darab vásárlása engedélyezett, de akár az összes Black Friday termékünket megrendelheted. Az üzletben való vásárlás esetén egy személy ugyanabból a termékmodellből kizárólag egy darabot vásárolhat.

Mikor kapom meg a megrendelt Black Friday terméket?

Akciós termékeinket várhatóan legkésőbb 4-7 munkanapon belül tudjuk kiszállítani. A kiszállítás előtt munkatársunk telefonon vagy e-mailben értesít a rendelésed állapotáról. Üzleteinkben azonnal meg tudod venni a kiszemelt terméket. Házhozszállítás esetén természetesen, ha a Black Friday akció időtartama alatt rendeltél tőlünk, a kiszállítás idejétől függetlenül a kedvezményes áron kapod meg a terméket!

Hogyan tudok fizetni?

Üzleteinkben készpénzes és bankkártyás fizetési módok közül lehet választani. Utánvételes vásárlás esetén szintén választhatsz készpénzes vagy bankkártyás fizetés közül. Ha postára vagy Posta pontra kéred a termék kiszállítását, akkor bankkártyával is fizethetsz. Amennyiben csomagautomatás kézbesítést igényelsz, akkor kizárólag bankkártyával tudod kifizetni a vásárolt terméket."

 

Forrás: https://www.konzolvilag.hu/