Gyakran ismételt kérdések
Érdekel a dolog, hogyan jelentkezhetek?

Áruházaddal ingyenesen tudsz regisztrálni és akciót feltölteni a Kereskedők oldalon. A regisztráció logikus és áttekinthető, de ha bármi kérdésed van, az info@helloblackfriday.hu emailcímen kaphatsz segítséget. A regisztrációs lehetőség megnyitásáról hírlevélben értesítjük kereskedő partnereinket. Nem szerepelsz a listánkon, de szeretnél értesítést kapni a HelloBlackFriday-ről? Jelezd feliratkozási szándékod a fenti emailcímen!

Hangsúlyosabb megjelenésre vágyom. Mik a lehetőségeim?

Természetesen örömmel vesszük, ha szeretnél kiemelt megjelenést, ami egyben azt is jelenti, hogy erőteljesebb támogatást tudunk adni az üzletednek. Erre a legegyszerűbb mód a kiemelt megjelenés, amely a kampányban való jelenlétet is maga után vonja. Ha ennél is erőteljesebb jelenlétben gondolkodsz (szponzoráció, nyereményjáték partner), keress minket az impresszumban megadott elérhetőségeken, és kérd egyedi ajánlatunkat!

Hány akciót kínálhatok?

Egy áruházhoz minimum 1, maximum 3 akciót helyezhetsz el. Fontos, hogy ha több akciót töltesz fel, mindegyiknek különbözőnek kell lennie (például más termékre vagy termékkörre kell vonatkoznia, vagy más típusú kedvezménynek kell lennie).

Mennyibe kerül mindez?

A HelloBlackFriday-re ingyenesen tudod regisztrálni áruházadat. Mindössze annyit kérünk, hogy a logónkat kattintható formában helyezd el az oldaladon, amit innen tudsz letölteni. Választhatsz kiemelt lehetőségeink közül, hogy még inkább szem előtt legyél. Ezekről itt tudsz tájékozódni.

Mi a feltétele a megjelenésnek?

A HelloBlackFriday oldalon ingyenesen részt vehetsz áruházaddal, mindössze annyit kérünk, hogy kattintható formában jelenítsd meg weboldaladon a HelloBlackFriday logóját.

Mi az a HelloBlackFriday, és miért más ez, mint az Internetes Vásárlás Napja?

Évek óta megrendezzük az Internetes Vásárlás Napját, és nagy az esély rá, hogy téged is e-kereskedő partnereink között üdvözölhetünk évről-évre. Azért, hogy a HelloBlackFriday kapcsán is sikeresen tudjunk együttműködni, nem árt tudnod, mik a fő különbségek az Internetes Vásárlás Napjához képest.

  • A HelloBlackFriday alkalmából is csinálunk egy nagy kampányt, ez november 18-30. között valósul meg. Bár a forgalomterelő kampány november 27-én véget ér, ha Black Friday akciód tovább érvényes, azt az érdeklődők továbbra is elérhetik nálunk.
  • Black Friday akciót szinte mindenki csinál, így a HelloBlackFriday inkább gyűjtőoldal, amely az a kereskedőknek láthatóságot, a novemberi akciók dzsungelében bolyongó, online vásárlásra is affinis fogyasztóknak pedig átlátható, minőségi akciós kínálatot kíván nyújtani.
  • Ez azt is jelenti, hogy az Internetes Vásárlás Napjával ellentétben most nem feltétlenül kell kizárólag nálunk elérhető akcióval jelentkezned. A HelloBlackFriday.hu oldalra bármilyen Black Friday akciódat feltöltheted. Még az sem kell, hogy kifejezetten online elérhető/igénybe vehető legyen, amivel a hagyományos, fizikai bolttal (is) rendelkezőket is be akarjuk vonni a közös akciózásba.
  • Ettől függetlenül, ha szeretnél egyedi, csak nálunk elérhető Black Friday akciót kirakni, ez továbbra is lehetséges.
  • Fontos figyelembe venned, hogy az Internetes Vásárlás Napja hagyományosan november első péntekjére esik (idén kivételesen október első péntekjén rendeztük meg), amikor a fogyasztók már erősen érdeklődnek a karácsonyi ajánlatok iránt, de még alacsonyabban van az ingerküszöbük. November végén, a legerősebb akciós időszakban a tapasztalataink szerint már csak nagyobb engedményekkel, izgalmasabb ajánlatokkal nyerhetőek meg, hiszen mindenki a kegyeikért verseng. A mi oldalunk éppen a kitűnés egyik lehetséges eszköze.
Miért érdemes csatlakoznom áruházammal?

Megjelenést és potenciális vásárlókat biztosítunk áruházadnak. A HelloBlackFriday-en a megjelenés ingyenes, így veszítenivalód nincs, viszont nagyban növelheted áruházad forgalmát. A HelloBlackFriday oldalra nagy médiakampánnyal hívjuk fel a figyelmet, így az általunk keltett figyelemből te is részesülsz, amely neked plusz bevételt jelent.

Milyen akciót töltsek fel?
A HelloBlackFriday-en több száz akció érhető el. Ebből kitűnni úgy tudsz, ha valóban értékes kedvezményt adsz. Az ingyenes szállítás már sok helyen elérhető, így nem minden esetben csábító. Érdemes egyet fizet többet kap, nagyobb mértékű árkedvezmény típusú akciókat, vagy speciális terméket/ szolgáltatást kínálnod. Választhatsz kiemelt megjelenést is, hogy jobban szem előtt legyen ajánlatod.

Segítségül megosztjuk még néhány tapasztalatunkat:

  • Legyen minél konkrétabb az akciód címe! Az, hogy „-10 százalék” önmagában nem jelent semmit, az érdeklődőnek nehezen ragadja meg a figyelmét.
  • A lényeg kerüljön a cím elejére! Minél nagyobb a kínálat, minél több az információ, annál kevesebb energiát fektet a vásárló egy-egy akció megismerésére. Tégy meg mindent azért, hogy a rendelkezésedre álló kevés időben meg tudd ragadni a figyelmét.
  • Ügyelj a helyesírásra! Gyakran találkozunk olyan ajánlatokkal, amelyeknek a szövegezésére nem fordított kellő figyelmet az áruház. A legszembeötlőbb helyesírási hibákat, elírásokat az akciókat jóváhagyó kollégák javítják, ám sosem lehetünk annyira figyelmesek, mint maguk az ajánlat feltöltői. A puszta helyesíráson túl is érdemes a szövegezésre nagy hangsúlyt fektetni. A legjobban a tömör, lényegre törő, a túlígérést kerülő, de az előnyöket világosan megmutató ajánlatok működnek.
HelloBlackFriday 2016