Óriási akciók egy helyen – Hello Black Friday
Black Friday egész évben: akciók, tippek, érdekességek!

Használd ki a saját felületeid erejét!

Az Internetes Vásárlás Napját, a GyerekPénteket és a most első alkalommal megrendezett HelloBlackFriday-t is médiakampánnyal támogatjuk. Hogy lásd, komolyan vesszük a feladatot, megosztunk veled néhány számot: legnagyobb projektünket, az Internetes Vásárlás Napját listaáron 55 millió forintos digitális kampánnyal, a Class FM-en futott nyereményjátékkal, a támogatóinkkal közös PR-kampánnyal támogattuk meg. Ennek keretében több mint 30 milliószor jelentek meg bannerhirdetéseink, valamint több mint 1,5 millió eDM-et küldtünk ki. A GyerekPéntek ugyan az áruházak szűkebb körét érintette, de ennek támogatására is több tízezer eDM-et küldtünk ki, és a display kampányunk mellett komoly erőket fektettünk a PPC hirdetésekbe is.

 

Ez a mi részünk, melynek köszönhetően egy-egy akciós napon vagy héten oldalainkat évről-évre akár több százezren keresik fel. Mivel azonban több tucat, vagy akár több száz kereskedő jelenik meg az oldalon ajánlataival, azok az áruházak tudnak a legsikeresebben élni az általunk nyújtott kommunikációs platform lehetőségeivel, amelyek saját felületeiket, marketingeszközeiket is használják, méghozzá tudatosan igazítva a nagy nap, ezúttal a HelloBlackFriday „ernyőkampányához”.

 

Milyen felületeket érdemes használnod? 

  • Kereskedő felületei: érdemes kiemelt promócióként beharangoznod a HelloBlackFriday-t, amelyhez különböző méretű logókat, badge-eket biztosítunk. Akár külön menüpontot, landing page-et is készíthetsz, hogy a látogatók érezzék az akció jelentőségét.
  • eDM: ha van hírleveled, vagy tudsz küldeni levelet regisztrált vásárlóidnak, érdemes élned ezzel. Ezen keresztül megszólíthatod azokat, akik egyszer már érdeklődtek irántad, és azokat is, akik csak megragadtak az érdeklődés szintjén, de a HelloBlackFriday apropóján egy akcióval rábírhatod őket a vásárlásra.
  • Facebook-oldal: hirdesd meg akciódat a közösségi oldaladon is!
  • PPC hirdetések (pl. Google Adwords, Facebook Ads): könnyen célozható, költséghatékony hirdetésekkel is támogathatod a kampányt.
  • Ezen kívül a bannerhirdetések, PR-cikkek és linkek megosztása is sokat segíthet. Minél több helyen jelensz meg, annál jobb. Minél több a látogató, annál több a potenciális vásárló, a Black Friday pedig jó hívószó a vásárlásra.

 

A HelloBlackFriday.hu-n pedig rendelkezésedre áll a kiemelt partneri megjelenés lehetősége, amely erőteljesebb jelenlétet biztosít. Ha több forgalmat szeretnél, tekintsd meg listing ajánlatunkat, és érdeklődj a részletekről kollégáinknál!

HELLO AKCIÓ!
Összes akció megtekintése
Naponta frissülő Black Friday akciók
Black friday Magazin
Összes cikk megtekintése
Hasznos információk, tippek az online vásárláshoz
Összes cikk megtekintése
Tesco Online Bevásárlás
2017. 10. 19.

A 100 éves Tesco online szolgáltatása a hétköznapi bevásárlásban hozott forradalmi változást.

Mall.hu, az eminens
2017. 10. 19.

A cseh alapítású webpláza legnagyobb vonzereje a minőség. Letisztult felület, kipróbált technológia.

Hogyan működnek a kuponoldalak?
2017. 10. 16.

Immáron 130 éve keressük, vagdossuk és beváltjuk őket szorgalmasan. Mindent a kuponokról!

Fashion Days, az online divatforradalom
2017. 10. 13.

Egy webshop, aminek kedvéért a magyar nők csak éjfél után fekszenek, és kora hajnalban kelnek.

Extreme Digital, a legnagyobb
2017. 10. 09.

Az edigital.hu, a legnagyobbra nőtt magyar webshop sikertörténete egy gimnazista nyári munkájával kezdődött.

A pláza élővilága Black Friday akciók idején
2017. 10. 09.

A Black Friday kedvezmények utáni hajsza javítja a kondíciónkat, de az online vásárlás verhetetlen! Infógrafika!

Hello Black Friday túlélőcsomag
2017. 10. 06.

Az akciós vásárlás, főleg egy Black Friday alkalmával bizony néha valódi túlélőpróba. Tippekkel, infógrafikával segítünk neked!

Akciós horror – a 3 kedvenc Black Friday rémtörténetünk
2017. 10. 06.

Vicces, egyben horrorisztikus Black Friday történetek vásárlóktól. Olvasd el és vigyázz, te ne járj így!

Összes cikk megtekintése
© helloblackfriday.hu