Határidők, amelyekkel fontos tisztában lenned

Bizonyos kereskedők már november 18-án megrendezik a saját igényeikre szabott Black Friday akciójukat, míg mások tartják magukat a klasszikus november 25-éhez, míg megint más kereskedők a teljes hetet ezeknek a speciális ajánlatoknak szentelik, vagy akár kiterjesztik azokat a Cyber Monday-ig (idén ez november 28-ára esik).

A HelloBlackFriday.hu oldalon minél több igényt szeretnénk kiszolgálni, ezért már november 16-ától regisztrálhatod akciódat, amely jóváhagyást követően kerül fel az oldalra. Kollégáink folyamatosan ellenőrzik az akciókat, és előfordulhat, hogy ha pl. egy ajánlat szövegezése nem érthető vagy hibás a benne szereplő link, hibajavítást kérnek tőled. Ezért fontos, hogy minél hamarabb töltsd fel akciódat.

A HelloBlackFriday fontos eleme a rugalmasság, így a regisztrációkat egészen november 24-én 16 óráig fogadjuk, hiszen jól tudjuk, hogy ha akciód például csak november 25-én él, nem feltétlen szeretnéd azt már napokkal előtte kirakni.

Bármikor is indul az akciód, javasoljuk, hogy az ajánlat feltöltését már két munkanappal előtte indítsd el, hogy legyen időnk a visszajelzésre, neked pedig az esetleges módosításokra.

Kiemelt ajánlatok
Iratkozz fel hírlevelünkre,
és értesülj a további nagy akciókról!
HelloBlackFriday 2016