2010-ben, amikor zászlót bontott az online vásárlást népszerűsítő mozgalmunk, majd meghirdettük az Internetes Vásárlás Napját, a Black Friday még nem sokat jelentett, se a hazai webáruházak, se a magyar vásárlók számára. Mára ez megváltozott, és rengeteg webbolt kínál novemberben ilyen címkével akciókat. Hogy mikor is? Elvileg november utolsó péntekjén, ám ettől számos hazai kereskedő eltért, és mostanra a novemberi akciós időszak rendkívül gazdaggá, olykor nehezen követhetővé vált.

 

Mi azonban úgy véljük, hogy lehetséges jól kereshetően, átláthatóan megmutatni a hazai Black Friday kínálat legjavát.  Ezért indítottuk útjára idén a HelloBlackFriday gyűjtőoldalt, melyen célunk a lehető legtöbb minőségi és nagyon kedvező ajánlatot elérhetővé tenni a novemberi akciózás szempontjából legsűrűbbnek ígérkező időszakban.

 

Kereskedő partnereink és a vásárlók számára egyaránt rugalmasságot biztosít, hogy a november 18-30. közötti HelloBlackFriday kampányidőszakon belül az akciók időtartama eltérhet, így érdemes lesz többször is visszanézni. A még érvényes ajánlatok ráadásul a kampány november 30-i zárása után is elérhetőek maradnak.

 

Sőt, mivel a Black Friday eredetileg minden kereskedő ünnepe, nem csupán a webáruházaké, így ezúttal nemcsak online ajánlatokat gyűjtünk össze, hanem a hagyományos üzletek akciói felé is kinyitjuk a HelloBlackFriday-t.

 

Miért jó a vásárlóknak, ha nálunk böngésznek a Black Friday-akciók között?

  • A site-on az ajánlatok jól kereshetőek, mivel az akciókat kereskedő partnereink kategóriákba sorolhatják, valamint címkéket is kapcsolhatnak hozzájuk, éppen a kereshetőséget megkönnyítendő,
  • Az ajánlatok folyamatosan frissülnek a kampányidőszakon belül, és mivel évek óta több száz kereskedő partnerrel van kapcsolatunk, a kínálat rendkívül gazdag,
  • Az akciókat maguk az e-kereskedők töltik fel, mi csupán technikai segítséget biztosítunk ehhez, valamint jóváhagyjuk az ajánlatokat, melynek célja, hogy valóban minőségi kínálattal találkozzanak a vásárlók. Ez garantálja azt, hogy valóban élő, friss ajánlatok között lehessen böngészni.

 

Tartsanak velünk és kereskedő partnereinkkel november 18-30. között a HelloBlackFriday-en!

 

Jó vásárlást kíván a HelloBlackFriday lelkes szervezőcsapata!

Kiemelt ajánlatok
Iratkozz fel hírlevelünkre,
és értesülj a további nagy akciókról!
HelloBlackFriday 2016