Mi az a HelloBlackFriday, és miért más ez, mint az Internetes Vásárlás Napja?

Évek óta megrendezzük az Internetes Vásárlás Napját, és nagy az esély rá, hogy téged is e-kereskedő partnereink között üdvözölhetünk évről-évre. Azért, hogy a HelloBlackFriday kapcsán is sikeresen tudjunk együttműködni, nem árt tudnod, mik a fő különbségek az Internetes Vásárlás Napjához képest.

  • A HelloBlackFriday alkalmából is csinálunk egy nagy kampányt, ez november 18-30. között valósul meg. Bár a forgalomterelő kampány november 25-én véget ér, ha Black Friday akciód tovább érvényes, azt az érdeklődők továbbra is elérhetik nálunk.
  • Black Friday akciót szinte mindenki csinál, így a HelloBlackFriday inkább gyűjtőoldal, amely az a kereskedőknek láthatóságot, a novemberi akciók dzsungelében bolyongó, online vásárlásra is affinis fogyasztóknak pedig átlátható, minőségi akciós kínálatot kíván nyújtani.
  • Ez azt is jelenti, hogy az Internetes Vásárlás Napjával ellentétben most nem feltétlenül kell kizárólag nálunk elérhető akcióval jelentkezned. A HelloBlackFriday.hu oldalra bármilyen Black Friday akciódat feltöltheted. Még az sem kell, hogy kifejezetten online elérhető/igénybe vehető legyen, amivel a hagyományos, fizikai bolttal (is) rendelkezőket is be akarjuk vonni a közös akciózásba.
  • Ettől függetlenül, ha szeretnél egyedi, csak nálunk elérhető Black Friday akciót kirakni, ez továbbra is lehetséges.
  • Fontos figyelembe venned, hogy az Internetes Vásárlás Napja hagyományosan november első péntekjére esik (idén kivételesen október első péntekjén rendeztük meg), amikor a fogyasztók már erősen érdeklődnek a karácsonyi ajánlatok iránt, de még alacsonyabban van az ingerküszöbük. November végén, a legerősebb akciós időszakban a tapasztalataink szerint már csak nagyobb engedményekkel, izgalmasabb ajánlatokkal nyerhetőek meg, hiszen mindenki a kegyeikért verseng. A mi oldalunk éppen a kitűnés egyik lehetséges eszköze.
Kiemelt ajánlatok
Iratkozz fel hírlevelünkre,
és értesülj a további nagy akciókról!
HelloBlackFriday 2016