Black Friday egész évben: akciók, tippek, érdekességek!

Black Friday 2018

Szerző:
2018. 03. 05. |
akció
black friday
dátum
fekete péntek

2018. november 23-a a “hivatalos” Black Friday dátum, de a valóság egy kicsit összetettebb.

Black Friday 2018

A Black Friday időpontjára vonatkozó kérdésre két válasz adható. Az első az egyszerű: Black Friday 2018, „Fekete Péntek” Magyarországon 2018. november 23-án lesz. Ez a kifejezés ugyanis egy konkrét napot jelöl: az Egyesült Államokban, a “Thanksgiving”, a Hálaadás napját követő péntekre vonatkozik, amely hagyományosan a karácsonyi ajándékvásárlási időszak kezdő időpontja.

A Black Friday jelenség

A második válasz ennél összetettebb, hiszen a fenti kifejezés mára gyűjtőfogalom, hívó szó lett. A Fekete Péntek a vásárlók számára akciót, kedvezményt jelent. Emiatt van az, hogy sok kereskedő novemberben, sőt egész évben Black Friday-ként hirdeti akcióját. Honlapunk, a HelloBlackFriday.hu amellett, hogy utánajárt a Black Friday kialakulásának és globális elterjedésének, elfogadja ezt az utóbbi érvelést is. Célunk, hogy az online vásárlást segítő hasznos információkkal, szórakoztató tartalommal, és értelemszerűen folyamatos akció monitorozással támogassuk olvasóinkat a Black Friday világban történő eligazodásban.

Online vásárlás

Annak ellenére, hogy az internetes vásárlás egyre ismertebb és közkedveltebb árubeszerzési forma hazánkban és a nagyvilágban, az “online shopping” még mindig csak gyermekcipőben jár. A kutatások szerint internetes vásárlások részesedése a teljes világkereskedelemből nem éri el a 10%-ot, és ez az arány az elkövetkező években sem fog radikálisan emelkedni. Azt gondoljuk ezért, hogy a kényelmes, biztonságos, széles választékot kínáló, Black Friday akciókat kínáló online vásárlás rászorul a támogatásra. A HelloBlackFriday.hu oldalon ezért olyan tartalmakat kínálunk, amelyek eligazítanak mindenkit az online shopping világában.

A Black Friday ember

A kereskedelem tele van meglepetéssel. Itt nemcsak a Black Friday akciókra kell gondolni, hanem azokra a vidám, sokszor abszurd helyzetekre, amik a vásárló emberrel történhetnek. A HelloBlackFriday.hu oldalon számos, színes, szórakoztató áruházi beszámolót találhat az olvasó. A kereskedelem ugyanakkor fontos szerepet játszik az emberi civilizáció történetében. A különböző márkák, termékek, szolgáltatások története szorosan kapcsolódik világunk általános fejlődéséhez. Honlapunkon igyekszünk szemezni a legérdekesebb fejlődéstörténetek között.

Webshop körkép

A HelloBlackFriday.hu oldalon az online vásárlás népszerűsítése érdekében útjára indítunk egy sorozatot, amelyben forgalmuk alapján a legnagyobb magyarországi webshopokat mutatjuk be. A bemutatás során külön figyelmet szentelünk annak, hogy a különböző márkák mögött bemutassuk azt az utat, amit megtettek addig, amíg meghatározó szereplőivé váltak hazánk online kereskedelmi életének. Célunk, hogy ezeket a történeteket megismerve a Black Friday akciókat kínáló kereskedőket a vásárlók be tudják azonosítani, emberibb, személyesebb kapcsolatot tudjanak kialakítani velük. A bemutató anyagoknak természetesen van egy praktikus céljuk is. Az egyes webshopoknak minden esetben van egy sajátos karaktere, annak alapján milyen termékeket kínálnak. Vannak erősségeik és persze gyengeségeik is. Ezekre is szeretnénk rávilágítani a HelloBlackFriday.hu webshop körképében.

Online specialitások

Oldalunkon foglalkozunk azokkal a kereskedelmi és szolgáltatói formákkal, amik speciálisan csak az interneten érhetőek el. Az internet ugyanis nemcsak Black Friday akciókkal teszi élménnyé a vásárlást. A HelloBlackFriday.hu oldalon bevezetést kaphatnak az online felhasználók az árösszehasonlító oldalak működésébe, de a magánszemélyek kereskedelmét forradalmasító aukciós oldalak működésébe is, ahogy az online kuponvilágról sem feledkezünk meg.

CIKKAJÁNLÓ

iPon: így kell ezt csinálni! iPon: így kell ezt csinálni!
2017. 10. 30.

Ha az iPon webshopját csak egy szóval lehetne jellemezni, azt kiáltanánk: hozzáértés!

E-sport – Magyarország ebben is top szeretne lenni E-sport – Magyarország ebben is top szeretne lenni
2018. 06. 04.

Sok pénzt nyomnak az e-sportba, és ez a webáruházak forgalmára is hatással lehet.

Iskolakezdési akciók – remek alkalom műszaki cikk vásárlásra Iskolakezdési akciók – remek alkalom műszaki cikk vásárlásra
2018. 09. 25.

Idén minden ötödik szülő már műszaki cikket is vásárolt az iskolakezdéshez.

Megkóstoltuk a rovarburgert! Megkóstoltuk a rovarburgert!
2018. 06. 18.

Sok benne a protein. Ahogy a nyugat-európai szupermarketekben kapható pirított kukacos csokiban is.

Black friday Magazin

Webáruházak bemutatkozója
Black Friday és egyéb állatfa.. izé.. akciók :)
2019. 09. 04.
A kereskedőóriás szerint a 2019-es Amazon Prime Day a cég történetének legnagyobb akciója volt: nagyobb, mi...
A Black Friday-hez közelítve – Amazon baki
2019. 09. 04.
Az Amazon véletlenül 26 ezer forintra árazott be egy 3,6 milliós teleobjektívet
Összes cikk megtekintése
Érdekességek, vidám történetek a vásárlás világából + új termékek, új ízek bemutatója
Black Friday – könyv akciók (körkép)
2018. 11. 23.
Most szerezd meg az olvasnivalódat, rengeteg kedvezmény vár a könyves webshopokban.
Black Friday parfüm – Douglas
2018. 11. 23.
20% kedvezmény a Douglas boltokban és webshopban, vasárnapig.
Összes cikk megtekintése
Black Friday 2019 hírközpont extrákkal
Összes cikk megtekintése
Svájci bicska az online vásárláshoz + hasznos információk webáruház üzemeltetőknek
Black Friday – szállás, utazás, repülőjegy
2018. 11. 23.
Ha magadnak szervezed a jövő évi nyaralást, akkor többet spórolhatsz.
Black Friday repülőjegy
2018. 11. 23.
Szuper Black Friday utazási ajánlatok a repülős utakra (körkép)
Összes cikk megtekintése
© helloblackfriday.hu