Óriási akciók egy helyen – Hello Black Friday
Black Friday egész évben: akciók, tippek, érdekességek!

Black Friday 2018

Szerző: Ádám
2018. 03. 05. |
akció
black friday
dátum
fekete péntek

2018. november 23-a a “hivatalos” Black Friday dátum, de a valóság egy kicsit összetettebb.

Black Friday 2018

A Black Friday időpontjára vonatkozó kérdésre két válasz adható. Az első az egyszerű: Black Friday 2018, „Fekete Péntek” Magyarországon 2018. november 23-án lesz. Ez a kifejezés ugyanis egy konkrét napot jelöl: az Egyesült Államokban, a “Thanksgiving”, a Hálaadás napját követő péntekre vonatkozik, amely hagyományosan a karácsonyi ajándékvásárlási időszak kezdő időpontja.

A Black Friday jelenség

A második válasz ennél összetettebb, hiszen a fenti kifejezés mára gyűjtőfogalom, hívó szó lett. A Fekete Péntek a vásárlók számára akciót, kedvezményt jelent. Emiatt van az, hogy sok kereskedő novemberben, sőt egész évben Black Friday-ként hirdeti akcióját. Honlapunk, a HelloBlackFriday.hu amellett, hogy utánajárt a Black Friday kialakulásának és globális elterjedésének, elfogadja ezt az utóbbi érvelést is. Célunk, hogy az online vásárlást segítő hasznos információkkal, szórakoztató tartalommal, és értelemszerűen folyamatos akció monitorozással támogassuk olvasóinkat a Black Friday világban történő eligazodásban.

Online vásárlás

Annak ellenére, hogy az internetes vásárlás egyre ismertebb és közkedveltebb árubeszerzési forma hazánkban és a nagyvilágban, az “online shopping” még mindig csak gyermekcipőben jár. A kutatások szerint internetes vásárlások részesedése a teljes világkereskedelemből nem éri el a 10%-ot, és ez az arány az elkövetkező években sem fog radikálisan emelkedni. Azt gondoljuk ezért, hogy a kényelmes, biztonságos, széles választékot kínáló, Black Friday akciókat kínáló online vásárlás rászorul a támogatásra. A HelloBlackFriday.hu oldalon ezért olyan tartalmakat kínálunk, amelyek eligazítanak mindenkit az online shopping világában.

A Black Friday ember

A kereskedelem tele van meglepetéssel. Itt nemcsak a Black Friday akciókra kell gondolni, hanem azokra a vidám, sokszor abszurd helyzetekre, amik a vásárló emberrel történhetnek. A HelloBlackFriday.hu oldalon számos, színes, szórakoztató áruházi beszámolót találhat az olvasó. A kereskedelem ugyanakkor fontos szerepet játszik az emberi civilizáció történetében. A különböző márkák, termékek, szolgáltatások története szorosan kapcsolódik világunk általános fejlődéséhez. Honlapunkon igyekszünk szemezni a legérdekesebb fejlődéstörténetek között.

Webshop körkép

A HelloBlackFriday.hu oldalon az online vásárlás népszerűsítése érdekében útjára indítunk egy sorozatot, amelyben forgalmuk alapján a legnagyobb magyarországi webshopokat mutatjuk be. A bemutatás során külön figyelmet szentelünk annak, hogy a különböző márkák mögött bemutassuk azt az utat, amit megtettek addig, amíg meghatározó szereplőivé váltak hazánk online kereskedelmi életének. Célunk, hogy ezeket a történeteket megismerve a Black Friday akciókat kínáló kereskedőket a vásárlók be tudják azonosítani, emberibb, személyesebb kapcsolatot tudjanak kialakítani velük. A bemutató anyagoknak természetesen van egy praktikus céljuk is. Az egyes webshopoknak minden esetben van egy sajátos karaktere, annak alapján milyen termékeket kínálnak. Vannak erősségeik és persze gyengeségeik is. Ezekre is szeretnénk rávilágítani a HelloBlackFriday.hu webshop körképében.

Online specialitások

Oldalunkon foglalkozunk azokkal a kereskedelmi és szolgáltatói formákkal, amik speciálisan csak az interneten érhetőek el. Az internet ugyanis nemcsak Black Friday akciókkal teszi élménnyé a vásárlást. A HelloBlackFriday.hu oldalon bevezetést kaphatnak az online felhasználók az árösszehasonlító oldalak működésébe, de a magánszemélyek kereskedelmét forradalmasító aukciós oldalak működésébe is, ahogy az online kuponvilágról sem feledkezünk meg.

CIKKAJÁNLÓ

A legdrágább és a legdilisebb online vásárlások A legdrágább és a legdilisebb online vásárlások
2017. 11. 20.

Nem fogod elhinni, milyen pénzeket fizettek már ki. És hogy mikért.

Andris, ez a webshop biztonságos? Andris, ez a webshop biztonságos?
2017. 12. 04.

Honnan tudom, hogy a webshop, ahonnan vásárolni akarok biztonságos?

Ezek a legfontosabb teendőink, ha webshopos csomagunk érkezik Ezek a legfontosabb teendőink, ha webshopos csomagunk érkezik
2017. 11. 17.

Összeszedtük az csomagátvétel leghasznosabb tippjeit.

Itt a nagy online vásárlási felmérés: előkelő helyen a magyarok Itt a nagy online vásárlási felmérés: előkelő helyen a magyarok
2017. 11. 23.

Szívesen rendelünk Kínából, de a bevásárlást is online intézzük.

Black friday Magazin

Black Friday hírközpont extrákkal
250 ingyenes mese a hétvégén
2018. 04. 19.
Három éves a BOOKR Kids – 250 ingyenes mesével ünnepel a díjnyertes magyar startup.
Sikeresen vizsgázott a HelloBlackFriday.hu
2017. 12. 06.
Jó hírek, érdekességek portálunk fekete pénteki eredményei kapcsán.
Összes cikk megtekintése
Svájci bicska az online vásárláshoz + hasznos információk webáruház üzemeltetőknek
Összes cikk megtekintése
Érdekességek, vidám történetek a vásárlás világából + új termékek, új ízek bemutatója
Összes cikk megtekintése
Webáruházak bemutatkozója
Összes cikk megtekintése
© helloblackfriday.hu