Óriási akciók egy helyen – Hello Black Friday
A Black Friday akcióportál!
nap
óra
perc
mperc
Támogató

Black Friday 2018

Szerző:
2018. 03. 05. |
akció
black friday
dátum
fekete péntek

2018. november 23-a a “hivatalos” Black Friday dátum, de a valóság egy kicsit összetettebb.

Black Friday 2018

A Black Friday időpontjára vonatkozó kérdésre két válasz adható. Az első az egyszerű: Black Friday 2018, „Fekete Péntek” Magyarországon 2018. november 23-án lesz. Ez a kifejezés ugyanis egy konkrét napot jelöl: az Egyesült Államokban, a “Thanksgiving”, a Hálaadás napját követő péntekre vonatkozik, amely hagyományosan a karácsonyi ajándékvásárlási időszak kezdő időpontja.

A Black Friday jelenség

A második válasz ennél összetettebb, hiszen a fenti kifejezés mára gyűjtőfogalom, hívó szó lett. A Fekete Péntek a vásárlók számára akciót, kedvezményt jelent. Emiatt van az, hogy sok kereskedő novemberben, sőt egész évben Black Friday-ként hirdeti akcióját. Honlapunk, a HelloBlackFriday.hu amellett, hogy utánajárt a Black Friday kialakulásának és globális elterjedésének, elfogadja ezt az utóbbi érvelést is. Célunk, hogy az online vásárlást segítő hasznos információkkal, szórakoztató tartalommal, és értelemszerűen folyamatos akció monitorozással támogassuk olvasóinkat a Black Friday világban történő eligazodásban.

Online vásárlás

Annak ellenére, hogy az internetes vásárlás egyre ismertebb és közkedveltebb árubeszerzési forma hazánkban és a nagyvilágban, az “online shopping” még mindig csak gyermekcipőben jár. A kutatások szerint internetes vásárlások részesedése a teljes világkereskedelemből nem éri el a 10%-ot, és ez az arány az elkövetkező években sem fog radikálisan emelkedni. Azt gondoljuk ezért, hogy a kényelmes, biztonságos, széles választékot kínáló, Black Friday akciókat kínáló online vásárlás rászorul a támogatásra. A HelloBlackFriday.hu oldalon ezért olyan tartalmakat kínálunk, amelyek eligazítanak mindenkit az online shopping világában.

A Black Friday ember

A kereskedelem tele van meglepetéssel. Itt nemcsak a Black Friday akciókra kell gondolni, hanem azokra a vidám, sokszor abszurd helyzetekre, amik a vásárló emberrel történhetnek. A HelloBlackFriday.hu oldalon számos, színes, szórakoztató áruházi beszámolót találhat az olvasó. A kereskedelem ugyanakkor fontos szerepet játszik az emberi civilizáció történetében. A különböző márkák, termékek, szolgáltatások története szorosan kapcsolódik világunk általános fejlődéséhez. Honlapunkon igyekszünk szemezni a legérdekesebb fejlődéstörténetek között.

Webshop körkép

A HelloBlackFriday.hu oldalon az online vásárlás népszerűsítése érdekében útjára indítunk egy sorozatot, amelyben forgalmuk alapján a legnagyobb magyarországi webshopokat mutatjuk be. A bemutatás során külön figyelmet szentelünk annak, hogy a különböző márkák mögött bemutassuk azt az utat, amit megtettek addig, amíg meghatározó szereplőivé váltak hazánk online kereskedelmi életének. Célunk, hogy ezeket a történeteket megismerve a Black Friday akciókat kínáló kereskedőket a vásárlók be tudják azonosítani, emberibb, személyesebb kapcsolatot tudjanak kialakítani velük. A bemutató anyagoknak természetesen van egy praktikus céljuk is. Az egyes webshopoknak minden esetben van egy sajátos karaktere, annak alapján milyen termékeket kínálnak. Vannak erősségeik és persze gyengeségeik is. Ezekre is szeretnénk rávilágítani a HelloBlackFriday.hu webshop körképében.

Online specialitások

Oldalunkon foglalkozunk azokkal a kereskedelmi és szolgáltatói formákkal, amik speciálisan csak az interneten érhetőek el. Az internet ugyanis nemcsak Black Friday akciókkal teszi élménnyé a vásárlást. A HelloBlackFriday.hu oldalon bevezetést kaphatnak az online felhasználók az árösszehasonlító oldalak működésébe, de a magánszemélyek kereskedelmét forradalmasító aukciós oldalak működésébe is, ahogy az online kuponvilágról sem feledkezünk meg.

CIKKAJÁNLÓ

Chatbotok az online kereskedelemben Chatbotok az online kereskedelemben
2018. 08. 22.

Hogyan teszik könnyebbé az online vásárlást a chatbotok?

Nem jön a busz? Csak nyomj egy gombot a telefonodon, és ott lesz! Nem jön a busz? Csak nyomj egy gombot a telefonodon, és ott lesz!
2018. 10. 08.

A jövő tömegközlekedése, amikor majd Te leszel a buszmegálló. Így utazhatsz majd olcsón városodban.

Megújult a Bónusz Brigád weboldala! Megújult a Bónusz Brigád weboldala!
2018. 08. 30.

Bár a legtöbben mobilon válogatnak az ajánlatok között, magát a vásárlást a többség asztali gépről intézi.

Webáruházak – Matricák minden mennyiségben Webáruházak – Matricák minden mennyiségben
2018. 08. 20.

Falmatrica nappaliba, gyerekszobába, vagy akár autóra is.

Black friday Magazin

Webáruházak bemutatkozója
Összes cikk megtekintése
Érdekességek, vidám történetek a vásárlás világából + új termékek, új ízek bemutatója
Összes cikk megtekintése
Black Friday 2018 hírközpont extrákkal
Összes cikk megtekintése
Svájci bicska az online vásárláshoz + hasznos információk webáruház üzemeltetőknek
Black Friday – Az Edigital.hu mérlege
2018. 11. 19.
A szárítógépet is sokan keresték Fekete Pénteken.
Karácsonyi vásárlás: többségben a spórolók, kisebbségben a halogatók
2018. 11. 16.
Van, aki több mint 400 ezret költ egy ajándékra, de a többség 50 ezer alatt megúszná a karácsonyt.
Összes cikk megtekintése
Hirdetes Magyar Posta Logisztika
© helloblackfriday.hu