Óriási akciók egy helyen – Hello Black Friday
A Black Friday akcióportál!
nap
óra
perc
mperc
Támogató

Hello Black Friday túlélőcsomag

Szerző:
2017. 10. 06. |
black friday
vásárlás

Az akciós vásárlás, főleg egy Black Friday alkalmával bizony néha valódi túlélőpróba. Tippekkel, infógrafikával segítünk neked!

Hello Black Friday túlélőcsomag

Az akciós vásárlás, kiváltképp az olyan alkalmakon, mint a Black Friday bizony néha valódi túlélőpróba. Tippekkel, infógrafikával segítünk neked!

A nagyobb akciós alkalmak, például az egyes kuponnapok vagy a Black Friday, igazi túlélőtúrának számítanak. Ha nekivágnánk az áruházaknak, az ott töltött hosszú idő, a nagy távolságok és a végeláthatatlan sorok miatt érdemes előre felkészülnünk az előttünk álló shoppingtúrára. Vágjunk bele, nézzük meg, mit tartalmazzon a Black Friday túlélőcsomagunk!

black-friday-tuleloszett

Terepszemle

Már előző nap írd össze, melyek azok a boltok, amiket mindenképp meg akarsz látogatni, és mik azok, amik akár ki is maradhatnak! Készítsd el ez alapján az ideális útvonalat, a saját shopping-térképedet!

A cipőkérdés

Bármennyire is szép, ne most próbáld ki a legutóbbi kuponzsákmányodat, főleg, ha az egy csodás magassarkú! Maradj a legkényelmesebb lapos cipődnél, edzőcipődnél! A nap végén a lábad meghálálja majd.

Hidratálás

Mindenképpen legyen nálad egy fél literes ásványvíz, mintha csak egy hosszú túrára indulnál, a hidratálás biztosan jól fog jönni! Az üzletházakban találsz mosdót szükség esetén, de egy plusz félórás sorban állás egy boltban csak a vízért nem fog hiányozni a szoros menetrendedből.

Szerelkezz fel!

Ha kuponos akcióról van szó, a kuponokat előre válaszd ki, nézd meg, hogy pontosan milyen feltételekhez kötik a beváltást, és még otthon vágd ki a kiválasztott darabokat. Ha nem vágtad ki, mert félsz, hogy elkavarod a fecniket, vigyél magaddal ollót! Ha pedig cipőket is próbálnál, készülj próbazoknival vagy harisnyával is.

Kajaszünet

Ha elfáradtál, ülj le kicsit, egyél egy keveset! Ha leesik a vércukorszinted, nehezebben viseled majd a vásárlással és tömeggel járó bosszúságokat, és fáradt lábaid is megköszönik majd a pihenést. Ha nem szeretnél, vagy nincs időd enni, akkor legyen nálad valami, amivel gyorsan helyrebillentheted a vércukorszintedet, például egy kis szőlőcukor.

Kütyük

Ha épp elfogyott az előre kinézett holmi, esetleg eleged van a talpalásból, a legtöbb helyen online, a webshopokban is beszerezheted az akciós darabokat! Az akcióvadászatban nagy segítségedre lesznek az akciógyűjtő oldalak is, az olyan gyűjtések, mint például a nálunk található kiemelt akciós ajánlatok! Egy dolgot semmiképp ne felejts el: töltsd fel teljesen a készülékedet indulás előtt, nem árt egy hordozható akkumulátort sem magaddal vinned!

CIKKAJÁNLÓ

Iskolakezdés Iskolakezdés
2018. 09. 20.

Idén 48.000 forintba került egy alsós, 61.000 forintba egy felsős iskolakezdése.

Visszatér a Legyen Ön is Milliomos a tévéképernyőkre! Visszatér a Legyen Ön is Milliomos a tévéképernyőkre!
2018. 10. 08.

Itt lehet jelentkezni rá!

Emelkedik az online vásárlás mértéke a Ramadán idején Emelkedik az online vásárlás mértéke a Ramadán idején
2018. 07. 31.

Csak meg ne lássa a postás.

Szeptember 1-től új szendvicsek az OMV-nél Szeptember 1-től új szendvicsek az OMV-nél
2018. 09. 03.

A mi favoritunk a sós kürtőskalácsba csomagolt kacsamáj paté.

Black friday Magazin

Webáruházak bemutatkozója
Összes cikk megtekintése
Érdekességek, vidám történetek a vásárlás világából + új termékek, új ízek bemutatója
Összes cikk megtekintése
Black Friday 2018 hírközpont extrákkal
Összes cikk megtekintése
Svájci bicska az online vásárláshoz + hasznos információk webáruház üzemeltetőknek
Black Friday – Garmin
2018. 11. 16.
Elnavigáljuk a 20, 25 és 35 százalékos kedvezmények között.
Black Friday Media Markt – A nagy ágyú eldördült
2018. 11. 16.
Idén nem mindenki várta meg a hivatalos, november 23-i startot, így tett a Media Markt is.
Összes cikk megtekintése
Hirdetes Magyar Posta Logisztika
© helloblackfriday.hu