Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

Új streetwear kollekcióval bővült Hosszú Katinka webáruháza

Sokféle terméket kínál a webshop, még Iron Lady képregény is kapható.
Vajon milyen az a webáruház, amely a világ egyik legsikeresebb úszónője köré épül?

Úgy látszik Hosszú Katinka profi hozzáállása nem csak az úszásra, a reklám szerződések kötésére, az önmagából márkanév építésére (Iron Lady) és a könyveire terjed ki, hanem az ironstore.hu címen futó webáruházra is. Hosszú Katinkára, mint híres sportolóra, "márkanévre" lett felfűzve az egész oldal. Az áruháznak ez adja a húzóerőt, ez nem véletlen, mert

komplett stáb dolgozik és dolgozott azért, hogy minden jól menjen és minden jól nézzen ki.


Márkaépítés


Katinka, mint márkanév megteremtése nem csak az úszónőnek és lassan -a volt férjének- a munkája, komoly csapatot sikerült felépíteniük rá, akik gondozzák.

A márkaépítés szorosan köthető a webáruházhoz, mert a termékválaszték jól mutatja, hogy az Iron Lady brand, mennyire okosan lett összerakva. A kínálat részét képezik a kiadványok, ezen rész mutatja meg, hogy mennyire alaposak az "építők".

Ebben a menüpontban találhatók a kisiskolásoknak szóló füzetek, amelyek grafikájukon hirdetik Shane és Katinka rajzos alakjait. Ötféle füzetet kínálnak, de ez mellett található két színező, amiből az egyik a direkt a kisgyerekek részére készült. A másik, a Katinkáék kalandjait bemutató képregényre épül.

Igen, a webáruház kínálatában található képregény, amely havonta egy számmal bővül és kapható hozzá gyűjtői doboz is.

Talán a képregény létrejötte mutatja meg legjobban az úszónőt övező professzionalizmust. Ezt kigondolni és jó minőségben megcsinálni, havonta, igen jó teljesítmény.
Három könyvet is jegyez Katinka, ezek is elérhetők a webáruházban, aki akarja, az dedikált példányban is beszerezheti őket.


Ruházati termékek


A legismertebb termékei az ironstore.hu webáruháznak, a ruházati holmik. Itt férfi, női és gyermek termékekre tagozódik a választék. Pólók, hosszú ujjú pólók, pulóverek, kapucnis pulóverek, baseball sapkák, téli sapkák kaphatók. Különféle angol feliratokkal és persze mindegyiken ott figyel az Iron márkanév, általában terepszínű háttérrel.

Külön menüben helyezték el az Iron Lady capsule kollekciót, amely két részes fürdőruhát és egy részes úszódresszt tartalmaz,

de ehhez lehet még vásárolni hátizsákot, úszósapkát és női pólót is.


Ösztönzés és gyerek holmik


Nagyjából ez a kínálat, a vásárlásra ösztönzéssel sincs probléma, mert 4000 forint elköltése esetén ajándék hűtőmágnest kap a vevő, ha az összeg eléri a hétezret, akkor már kulcstartó jár a csomagba, ha valaki 12 ezer forint felett költ, akkor ajándék matrica csomaggal lesz gazdagabb.

A gyerekekre nagyon odafigyeltek, mert a matricák, hűtőmágnesek mellett tetováló készlet is kapható!

A webáruházzal talán egy probléma adódik: a menüben való közlekedés. Ezt meg lehetett volna oldani egyszerűbben is, mert az egyik termék körről a másikra váltáskor fel kell menni a weblap tetejére, és így történik a közlekedés az oldalon. Ez kevésbé áttekinthető és körülményes.