Óriási akciók egy helyen – Hello Black Friday
A Black Friday akcióportál!
nap
óra
perc
mperc
Támogató

Társasjáték, mint közösségi élmény

Szerző: Galambos Dániel
2018. 06. 01. |

Jó szűrési lehetőségeket kínál a Gémklub társasjáték webshop keresője.

Társasjáték, mint közösségi élmény

Elég csak szétnézni a buszmegállókban és a kávézókban: egyre többen merülnek el az okostelefonjukban, és szívja be őket a virtuális világ. Ennek egyik a hatása, hogy egyre kevesebb a hagyományos, minőségi beszélgetés, a baráti összejövetelek színvonaláról ne is beszéljünk. Az ellenszer: a társasjáték.

Kezd újra divatba jönni a társasjáték, amely régi típusú időtöltés, abból a korból, amikor kevés tévé adót lehetett fogni, és az emberek jobban összejártak, és beszélgettek egymással. Anno inkább a gyermekek szórakoztatása, figyelmének a lekötése volt a fő cél, de azért akadtak olyan játékok, amikkel jól el volt az egész család. Ezeket a boldog békeidőket próbálja vissza hozni a Gémklub, amivel a célja nem csak a saját profitjának a növelése, hanem a társas kapcsolatok rehabilitálása is.

A játékos történet 1986-ban indult Gémklub néven, 2001-ben váltottak nonprofit formára, ekkor még a fókuszban a társasjátékozás terjesztése volt. Az üzleti éra 2006-tól indult, a célok között szerepel, hogy a hazai játék alkotókat, játék szerzőket felkarolják. Ennek a törekvésnek már látszanak az eredményei, mert tucatnyi hazai szerző, 17 játékát jelentették meg. A külföldi játékok forgalmazása mellett, a társasjátékok magyarításán is dolgoznak, az első magyar társasjáték webáruház a pályafutása során hétszázezer játékot értékesített.

Ilyen felvezetés és küldetéstudat után nem várhat mást az oldalon nézelődő, csak profizmust és áttekinthetőséget. Az okosan felépített menüben be lehet állítani a keresési feltételeket: tehát mekkora legyen a játék idő, a játszók életkora, az ár, a játékosok száma, és a játéknak a nehézsége. Lehet azonban szerző, téma, működés és nyelv alapján is keresgélni.

A játékok kategorizálása terén is jók, családias, partikon használatos, logikai, stratégiai mellett a legnagyobb kategóriát a gyereknek szóló jelenti. A témák szerinti a felosztás már bevisz a sűrűbe, megtalálhatók népszerű tudományos-fantasztikus filmeknek a játékváltozata, például a csak angol nyelven kapható Csillagok háborúja játékok. Úgy látszik egyeseknek nem elég tévé híradót nézni: létezik horror társas is.

Az oldal célja nem csak a vásárlás, hanem a játék köré épült közösségi szellem további erősítése. Ennek egyik eleme a Gémkaszinó, amely különféle játékokkal lehet gémzsetonokat szerezni, ezekkel a hónap végen pedig ajándékokat nyerni. A játékos közösség mentén haladva a klubtagságra szegeződik a figyelem, ahol különféle kedvezményeket lehet igénybe venni.

Aki nem csak neten szeret nézelődni, hanem szeretné a fizikai valójában megnézni a társasjátékokat, annak a három budapesti bolt egyikét tudjuk ajánlani, ahol kézbe foghatók a vágyott, vagy kiszemelt játékok.

CIKKAJÁNLÓ

Ajándék webáruház – Pár lépésre a gumizsuzsitól Ajándék webáruház – Pár lépésre a gumizsuzsitól
2018. 08. 13.

Ajándék ötletek, konyhai és fürdőszobai termékek, női ruhák, egyedi ajándékok.

A kuponoldalak működése A kuponoldalak működése
2017. 10. 16.

Immáron 130 éve keressük, vagdossuk és beváltjuk őket szorgalmasan. Mindent a kuponokról!

Webáruházak – Újdonság a nehéz napokban: mosható intimbetét és intim kehely Webáruházak – Újdonság a nehéz napokban: mosható intimbetét és intim kehely
2018. 08. 26.

Afrikaiakat is támogatsz a vásárlásoddal.

Webshop vásárlási kalauz kezdőknek Webshop vásárlási kalauz kezdőknek
2017. 09. 21.

Mielőtt belevágna, ismerkedjen velünk a webshopok működésével!

Black friday Magazin

Webáruházak bemutatkozója
Összes cikk megtekintése
Érdekességek, vidám történetek a vásárlás világából + új termékek, új ízek bemutatója
Összes cikk megtekintése
Black Friday 2018 hírközpont extrákkal
Összes cikk megtekintése
Svájci bicska az online vásárláshoz + hasznos információk webáruház üzemeltetőknek
A Fekete Pénteken a leértékelt repülőjegyek is nagyon népszerűek
2018. 11. 19.
A Black Friday-t, és az utána következő Cyber Monday-t is kihasználják azok, akik olcsó repülőjegyekre szer...
Black Friday – Az Edigital.hu mérlege
2018. 11. 19.
A szárítógépet is sokan keresték Fekete Pénteken.
Összes cikk megtekintése
Hirdetes Magyar Posta Logisztika
© helloblackfriday.hu