Óriási akciók egy helyen – Hello Black Friday
A Black Friday akcióportál!
nap
óra
perc
mperc
Támogató

Walmart, mondd, mivel bolondítasz idén?

Szerző: Dani
2017. 11. 17. |
hoverboard
játék
szórakoztató elektronika
walmart

Idén sem hagyja ki a legnagyobb ziccereket a Walmart.

Walmart, mondd, mivel bolondítasz idén?

A Black Friday-t talán már nem kell újra és újra bemutatni, de arra azért jogosan kíváncsi a vásárló ember, hogy az ünnep szülőhazájában milyen portékával csalogatják a polcokhoz a kedvezményre éhes tömegeket. A Walmart listájának áttekintése egyáltalán nem egyszerű, olyan, mintha az Arkansas állambeli összes felnőtt és gyerek karácsonyi kívánságlistáját egy weblapra olvasztották volna össze.

Az elektromos kütyük itt is mennek

Nem kell félni, hogy a Walmart vásárlói tévé vagy telefon nélkül maradnak. A 39”-ostól kezdve a 65”-osig mindenféle méretben kapni sík-és hajlított-képernyős televíziókat, PS4-et 300 helyett 200 dollárért, tabletet, okostelefont, merevlemezt. De nézzük inkább a lista elejét, mert ez az a hely, ahol meglepő dolgokra bukkanhatunk. Itthon kevésbé tapasztalni ilyesmit, viszont úgy látszik, a Walmartnál megy. iPhone 6-ot árulnak 199-ről 129 dollárra értékelve. Emlékeztetőül: Az iPhone 6 2014 szeptemberében került kereskedelmi forgalomba, és mindenki tisztában van vele, hogy az Apple cuccok milyen fluktuációval pörögnek a piacon.

walmart mobil

A következő gyöngyszem legyen egy tengerentúlról jövő trend. Ha máshol nem is, interneten biztosan találkoztatok a híres-neves hoverboarddal. Azon túl, hogy remek mókának tűnik, borzasztóan vicces baleseteket lehet vele szenvedni, mindezért csak most 148 dollárt kell Fekete Pénteken fizetni. Mindenki döntse el maga, hogy szüksége van-e erre a kalandra, ha mégis igen a válasz, az a jó hírünk van, hogy itthon is forgalmazzák.

Természetesen a kicsikre is gondol egy ekkora áruházlánc. Nehéz akár egyet is választani ebből a kavalkádból, amikor éneklő karaoke állvány, Disney-szánkó, Batman vs. Superman játékszett (?) és úgynevezett street roller cipőgörgők is találhatók a kínálatban. Az mindenesetre elmondható, hogy nincsenek kreativitás híján, ha a kétségbeesett szülőket kell megszólítaniuk. Érdekes az is, hogy a mai játékok hová fejlődtek elődeikhez képest.

De mi is az a Walmart?

A történet a ’60-as évekig nyúlik vissza, amikor is az azóta 1992-ben elhunyt Samuel Moore Walton egészen pontosan 1962-ben megalapította a Wal-Mart Stores nevezetű céget. Jelmondatuk a következőképp hangzik: „Save money. Live better.” (Spórolj, és élj jobban!) Ha másnak nem is, a cég vezetőségének és az igazgatótanácsnak ez biztosan sikerül, ugyanis a tavalyi évben közel 500 milliárd dolláros árbevételük volt 27,4 milliárd dolláros profit mellett, amiből 10,4 milliárd vándorolt a részvényesek zsebébe. Volumenét tekintve ez olyan, mintha egy ország lenne, melynek gazdasága körülbelül a 33. lenne a világon. 1,9 millió munkahelyet biztosítanak, és az USA kiskereskedelmi iparának a 9%-át tartják ellenőrzésük alatt.

CIKKAJÁNLÓ

Black Friday: nem lehet védjegy, csak egy nap az akciós vásárlásokra Black Friday: nem lehet védjegy, csak egy nap az akciós vásárlásokra
2018. 05. 08.

Le akarták védeni a Black Friday szót, de nem sikerült.

Már a L’Oréal is eladást segítő roboton dolgozik Már a L’Oréal is eladást segítő roboton dolgozik
2018. 08. 08.

Az online kereskedelem egészen más gondolkodást igényel, mint a hagyományos.

Elindult a Mymove, az online fitnesziskola Elindult a Mymove, az online fitnesziskola
2018. 07. 27.

A Mymove.hu fitnesz és aerobik edzőket képez internetes kurzusok segítségével.

Ezek az IFA 2018 újdonságai a 8K TV mellett Ezek az IFA 2018 újdonságai a 8K TV mellett
2018. 08. 31.

Ismét elképesztő kütyüket találtunk a műszaki újdonságok vásárán. Egyre több eszköz működik hangvezérléssel.

Black friday Magazin

Webáruházak bemutatkozója
Összes cikk megtekintése
Érdekességek, vidám történetek a vásárlás világából + új termékek, új ízek bemutatója
Összes cikk megtekintése
Black Friday 2018 hírközpont extrákkal
Összes cikk megtekintése
Svájci bicska az online vásárláshoz + hasznos információk webáruház üzemeltetőknek
A Fekete Pénteken a leértékelt repülőjegyek is nagyon népszerűek
2018. 11. 19.
A Black Friday-t, és az utána következő Cyber Monday-t is kihasználják azok, akik olcsó repülőjegyekre szer...
Black Friday – Az Edigital.hu mérlege
2018. 11. 19.
A szárítógépet is sokan keresték Fekete Pénteken.
Összes cikk megtekintése
Hirdetes Magyar Posta Logisztika
© helloblackfriday.hu