Gyakran ismételt kérdések
Érdekel a dolog, hogyan jelentkezhetek?

A GyerekPénteket megelőzően élesedik a regisztráció lehetősége. A regisztráció logikus és áttekinthető, de ha bármi kérdésed van, az info@gyerekpentek.hu emailcímen kaphatsz segítséget. A regisztrációs lehetőség megnyitásáról hírlevélben értesítjük e-kereskedő partnereinket. Ha nem szerepelsz a listánkon, de szeretnél értesítést kapni a GyerekPéntekről akkor jelezd feliratkozási szándékod a fenti emailcímen!

Hangsúlyosabb megjelenésre vágyom. Mik a lehetőségeim?

Természetesen örömmel vesszük, ha szeretnél kiemelt megjelenést, ami egyben azt is jelenti, hogy erőteljesebb támogatást tudunk adni az üzletednek. Erre a legegyszerűbb mód a kiemelt megjelenés, amely a kampányban való jelenlétet is maga után vonja. Ha ennél is erőteljesebb jelenlétben gondolkodsz (szponzoráció, nyereményjáték partner), keress minket az impresszumban megadott elérhetőségeken, és kérd egyedi ajánlatunkat!

Hány akciót kínálhatok?

Webshoponként minimum 1, maximum 3 akciót helyezhetsz el. Fontos, hogy ezeket az akciókat más felületen, más marketingaktivitás keretében ebben az időszakban ne kínáld. Hiszen éppen ettől egyedi a GyerekPéntek!

Mennyibe kerül mindez?

Komolyan vesszük, amit 2010 óta mondunk: az Internetes Vásárlás Napja egy mozgalom, és azt szeretnénk, ha minél többen részt vennének benne, így van ez a GyerekPéntek elnevezésű új kezdeményezésünkkel is. A csatlakozás továbbra is díjmentes, azaz bármely e-kereskedő elérhetővé teheti ezen a napon speciális akcióját. Ezért mindössze azt kérjük cserébe, hogy helyezd el a webshopod felületén a GyerekPéntek logóját, amelyet ide kattintva tudsz letölteni.

Mi a feltétele a megjelenésnek?

A GyerekPénteken ingyenesen részt vehetsz webáruházaddal, mindössze két feltétele van: kínálj legalább egy (maximum 3), csak november 10-én érvényes egyedi kedvezményt, illetve kattintható formában jelenítsd meg webshopodon a GyerekPéntek logóját, amiket ide kattintva tudsz letölteni. A kedvezmény kiterjeszthető egész hétvégére, ezért akár 3 napos akciót is tarthatsz, de ez nem kötelező. Viszont november 10-én mindenképp érvényesnek kell lennie az akciódnak.

Mi az a GyerekPéntek?

Az Internetes Vásárlás Napja az e-kereskedők és az online vásárlók közös mozgalma, immár 7. éve. Most közösen megrendezzük a GyerekPénteket! Az októberi Internetes Vásárlás Napja során a webáruházak többségénél jelentősebb érdeklődés és forgalom jelentkezett az átlagos októberihez viszonyítva.

Ezt a megnövekedett figyelmet kihasználva bízunk abban, hogy a november elején tartandó GyerekPéntek egy még sikeresebb kezdeményezés lehet. Célunk, hogy levegyük a terhet a szülők válláról a karácsonyi roham előtt és otthonról, kényelmesen tudják elvégezni az ajándékvásárlást, így ünnepek előtt is minél több időt tölthessenek gyermekeikkel.

Az online vásárlókat a GyerekPéntek alkalmával különleges, csak ezen a napon elérhető kedvezmények várják az akcióhoz partnerként csatlakozó internetes áruházakban, online értékesítést, kuponokat stb. nyújtó weboldalakon. A GyerekPéntek időpontja: 2017. november 10.

Figyelve a fogyasztói és kereskedői igényeket, 2016-ban további fejlesztéseket eszközöltünk, és ennek eredményeként születtek meg tematikus akciós oldalaink, mint a HelloBlackFriday, amely mind novemberben, mind pedig az év többi részében jól kereshetően és átláthatóan mutatja meg a hazai online és offline Black Friday kínálat legjavát, a legjobb akciókat és legnagyobb kedvezményeket. Idén a site akciófigyelő funkcióval és hasznos cikkekkel bővült, ezért már most megéri betervezni az év végi hajrába. A 2017-es Black Friday időpontja: november 24. Kattints ide a részletekért!

Miért érdemes csatlakoznom webáruházammal?

Azért, mert nagy médiakampánnyal hívjuk fel a figyelmet a nálunk elérhető különleges ajánlatokra. Az általunk keltett figyelemből te is részesülsz, amely neked plusz bevételt jelent. A különböző kapcsolódási lehetőségeken keresztül többféleképpen beépítheted a GyerekPénteket a marketingtervedbe.

Milyen akciót töltsek fel?
A GyerekPéntek akciói közül minden, gyermekeknek szóló akciót szívesen fogadunk, legyen az újszülötteknek vagy kamaszoknak szóló: játék, elektronikai játék, sportszer, könyv, ruházat, sporteszköz, szolgáltatás, stb.
Az ajánlatokból kitűnni úgy tudsz, ha valóban értékes kedvezményt adsz. Az ingyenes szállítás már sok helyen elérhető, így nem minden esetben csábító. Érdemes egyet fizet többet kap, nagyobb mértékű árkedvezmény típusú akciókat, vagy csak aznap elérhető, speciális terméket/ szolgáltatást kínálnod. Választhatsz kiemelt megjelenést is, hogy jobban szem előtt legyen ajánlatod, ehhez kérünk írj az info@gyerekpentek.hu emailcímre.
GyerekPéntek 2017