Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

Mekkora leárazásokra számíthatunk az idei Black Friday-en?

A Black Friday minden évben a hatalmas akciókról szól, viszont páran úgy gondolják, hogy idén ez változni fog. Most ennek járunk utána!

Az Olcsóbbat.hu árösszehasonlító portál saját adatbázisát vizsgálva arra jutott, hogy idén a szokásosnál óvatosabb leárazások várhatóak az idei Black Friday-en. Közel 90 kategória több mint 3000 termékének éves árváltozásait tekintették át, ami alapján arra jutottak, hogy minden főbb kategóriában a hivatalos fogyasztói árindex alatti volt az árváltozás. 

 

A számok szintjén mindez annyit takar, hogy a háztartási gépek közül a konyhagépekért 3-5 százalékkal kértek el többet a tavalyinál, viszont a szórakoztató elektronikai eszközök kategóriájában az okosórák 13 százalékkal, a mobiltelefonok 16 százalékkal, míg a televíziók 19 százalékkal kerültek kevesebbe az egy évvel korábbinál.

 

Vár ránk az ár!

 

Természetesen a műszaki cikkeknél nem szabad elfelejteni, hogy az újabb változatok megjelenésével folyamatosan lejjebb mennek a régebbi modellek árai. Amellett sem mehetünk el, hogy a csökkenő reálbérek miatt egyre többen fogják vissza a költéseiket, amikre a webshopok folyamatosan csökkenő árakkal reagálnak. 

 

Pont emiatt kérdés, hogy a már alacsonyan lévő árszintekhez milyen Black Friday akciókat fognak kapcsolni az online kereskedők, ami az Olcsóbbat.hu szakértői szerint idén szolidabb lehet a vártnál.

 

Mi azonban egyáltalán nem aggódunk emiatt, hiszen olyan leárazásokat gyűjtöttünk össze nektek a HelloBlackFriday oldalára, amikkel garantáltan több marad majd a pénztárcátokban! 



Forrás: https://azenpenzem.hu/