Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás
Sötét layer
Kedvenc
Mit tanulhatnak az e-kereskedők a divatipartól? A GLAMI divatkereső platform iparági jelentése alapján egyre nagyobb teret hódítanak az AI-t (mesterséges intelligencia) használó megoldások. Milyen területek nyerhetnek ebből? Mutatjuk!
Sötét layer
Kedvenc
Az 55 év felettiek az e-kereskedők új célcsoportja? Egyre nagyobb szeletet hasít ki az 55 év feletti korosztály az e-kereskedelem vásárlói összetételéből. Ismerjétek meg a GKI digital legújabb, velük foglalkozó kutatását!
Sötét layer
Kedvenc
2021 Valentin-napi akciókörképe Az utolsó pillanatra hagytad a Valentin-napi ajándékkeresést? Semmi pánik, mi összegyűjtöttük a legjobb ajánlatokat!
Sötét layer
Kedvenc
Black Friday 2021 – hivatalos dátum és előrejelzések Melyik napra esik idén a vásárlás ünnepe? Ezt is megtudhatod cikkünkből, valamint azt is, milyen hosszú lehet valójában a 2021-es Fekete Péntek.
Sötét layer
Kedvenc
Visszatekintő: milyen volt a Black Friday 2020? Mikor lenne jobb alkalom megvizsgálni a tavalyi tapasztalatokat, mint év elején? Erre vállalkozunk most, hogy megmutassuk, hogyan teljesített az internetes vásárlás első igazi nagy próbája...
Sötét layer
Kedvenc
Black Friday „belülről” – tények és tévhitek egy márka szemszögéből Interjút adott az egyik vezető elektronikai áruház vezetője, hogy eloszlassa a legismertebb Fekete Péntekes hiedelmeket.
Sötét layer
Kedvenc
Az ígéretek földje – Black Friday reklámok 2020 Megnéztük, milyen reklámígéretekkel csábítanak a nagy elektronikai márkák, hogy náluk vásároljunk a 2020-as Black Friday-en. Ismerd meg válogatásunkat!
Sötét layer
Kedvenc
Slágertermékek 2020: elképzelés és a valóság Vajon mik voltak eddig az idei slágertermékek? Mennyire jöttek be a „jóslatok” és milyen meglepetések születtek? Utánajártunk!
Sötét layer
Kedvenc
6+1 tipp, amivel igazi akcióvadász lehetsz Milyenek a profi Black Friday kedvezménykutatók? Mutatunk egy hét pontból álló listát, amivel megkaparinthatod a legjobb ajánlatokat!