Black Friday egész évben: akciók, tippek, érdekességek!
Csatlakozz kereskedőként a HelloBlackFriday-hez!
Regisztráld áruházad ingyen, és növeld forgalmadat!
Ingyenes regisztráció nov. 28-ig!
Csak egyszer egy évben. Ne maradj le!
Amit kínálunk
  Ingyenes regisztráció és maximum három akció feltöltése
  Ingyenes megjelenés logóval a kedvezményezők között
  Nagy médiafigyelem, online megjelenések
  Új vásárlók elérése a karácsonyi szezon előtt
REGISZTRÁLOK
Amit kérünk
  Legalább egy akció feltöltése a site-ra
  A HelloBlackFriday kattintható embléma kihelyezése a weboldalra
  Az akció népszerűsítése az áruházhoz kapcsolódó felületeken (Facebook)
  Részvételi feltételek elfogadása
REGISZTRÁLOK

Értesülj a szakmai híreinkről azonnal!

Iratkozz fel a HelloBlackFriday kereskedőknek szóló hírlevelére!Hogyan legyél sikeres kereskedő?
Határidők
A legfontosabb határidők, hogy ne maradj le az akciózásról
 ÉRDEKEL
Mire ügyelj az akcióknál?
Az akciók tartalma mellett a megfogalmazásuk is fontos. Összeszedtünk néhány típushibát.
 ÉRDEKEL
Hogyan töltsd fel az akciódat?
Egyszerű regisztrációs checklist ami lépésről-lépésre segít a sikeres feltöltésben
 ÉRDEKEL
Gyakran ismételt kérdések
Érdekel a dolog, hogyan jelentkezhetek?

Áruházaddal ingyenesen tudsz regisztrálni és akciót feltölteni a Kereskedők oldalon. A regisztráció logikus és áttekinthető, de ha bármi kérdésed van, az info@helloblackfriday.hu emailcímen kaphatsz segítséget. A regisztrációs lehetőség megnyitásáról hírlevélben értesítjük kereskedő partnereinket. Nem szerepelsz a listánkon, de szeretnél értesítést kapni a HelloBlackFriday-ről? Jelezd feliratkozási szándékod a fenti emailcímen!

Hány akciót kínálhatok?

Egy áruházhoz minimum 1, maximum 3 akciót helyezhetsz el. Fontos, hogy ha több akciót töltesz fel, mindegyiknek különbözőnek kell lennie (például más termékre vagy termékkörre kell vonatkoznia, vagy más típusú kedvezménynek kell lennie).

Mennyibe kerül mindez?

A HelloBlackFriday-re ingyenesen tudod regisztrálni áruházadat.

Mi a feltétele a megjelenésnek?

Amit kérünk:

  • Legalább egy akció feltöltése a site-ra
  • Részvételi feltételek elfogadása és betartása

Ezen felül – nem kötelezően, de ha megteheted – annyit kérnénk, hogy kattintható formában jelenítsd meg weboldaladon a HelloBlackFriday logóját, illetve népszerűsítsd az akciót az áruházhoz kapcsolódó felületeken (pl. Facebook, Instagram)

A logóletöltés helyett, amennyiben egyszerűbb, az alábbi kódot szimplán kimásolva és a saját oldal kódjába beillesztve is megjeleníthető a HelloBlackFriday logó, így semmi egyéb teendő nincs.

<a href=”https://helloblackfriday.hu/“><img src=”https://helloblackfriday.hu/wp-content/themes/blankslate/img/helloblackfriday-logo.png“></a>

Miért érdemes csatlakoznom áruházammal?

Megjelenést és potenciális vásárlókat biztosítunk áruházadnak. A HelloBlackFriday-en a megjelenés ingyenes, így veszítenivalód nincs, viszont nagyban növelheted áruházad forgalmát. A HelloBlackFriday oldalra nagy médiakampánnyal hívjuk fel a figyelmet, így az általunk keltett figyelemből te is részesülsz, amely neked plusz bevételt jelent.

Továbbá a nagy áruházak, mint például a Media Markt, Extreme Digital, Mall.hu, EMAG, Hervis, Euronics, Kika, Praktiker, Obi, Alza, Szállás.hu de akár a Tesco is mára már törzsszereplői a Fekete Péntek őrületnek, így ma már hatalmas a versengés a vásárlók kegyeiért ezen a napon is. Minél jobb a TV, bútor, játék, utazás vagy bármi egyéb akciód, annál nagyobb az esélye, hogy téged választanak a fogyasztók.

Mikor van Black Friday 2019-ben?

November utolsó péntekjére esik az idei Fekete Péntek, azaz a Black Friday 2019. november 29-én lesz. A legnagyobb áruházak, a Tesco, Extreme Digital, Mall.hu, EMAG, Hervis, Euronics, Kika, Praktiker, Obi, Szállás.hu az előző években kiváló utazási, TV, bútor, mosógép, játék és számtalan egyéb kategóriájú ajánlattal rukkoltak elő. Ezek az ajánlatok rendszerint csak Fekete Péntek napján elérhetőek, de a Media Markt például a Black Friday-t megelőző héten Red Friday-t tartott és ma már sokan elnyújtják az akcióikat akár a Black Friday után következő hétfőig, amit meg Cyber Monday-nek neveznek.

Milyen akciót töltsek fel?
A HelloBlackFriday-en több száz akció érhető el. Ebből kitűnni úgy tudsz, ha valóban értékes kedvezményt adsz. Az ingyenes szállítás már sok helyen elérhető, így nem minden esetben csábító. Érdemes egyet fizet többet kap, nagyobb mértékű árkedvezmény típusú akciókat, vagy speciális terméket/ szolgáltatást kínálnod.

Segítségül megosztjuk még néhány tapasztalatunkat:

  • Legyen minél konkrétabb az akciód címe! Az, hogy „-10 százalék” önmagában nem jelent semmit, az érdeklődőnek nehezen ragadja meg a figyelmét.
  • A lényeg kerüljön a cím elejére! Minél nagyobb a kínálat, minél több az információ, annál kevesebb energiát fektet a vásárló egy-egy akció megismerésére. Tégy meg mindent azért, hogy a rendelkezésedre álló kevés időben meg tudd ragadni a figyelmét.
  • Ügyelj a helyesírásra! Gyakran találkozunk olyan ajánlatokkal, amelyeknek a szövegezésére nem fordított kellő figyelmet az áruház. A legszembeötlőbb helyesírási hibákat, elírásokat az akciókat jóváhagyó kollégák javítják, ám sosem lehetünk annyira figyelmesek, mint maguk az ajánlat feltöltői. A puszta helyesíráson túl is érdemes a szövegezésre nagy hangsúlyt fektetni. A legjobban a tömör, lényegre törő, a túlígérést kerülő, de az előnyöket világosan megmutató ajánlatok működnek.
© helloblackfriday.hu