Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás
Sötét layer
Kedvenc
Black Friday „belülről” – tények és tévhitek egy márka szemszögéből Interjút adott az egyik vezető elektronikai áruház vezetője, hogy eloszlassa a legismertebb Fekete Péntekes hiedelmeket.
Sötét layer
Kedvenc
Az ígéretek földje – Black Friday reklámok 2020 Megnéztük, milyen reklámígéretekkel csábítanak a nagy elektronikai márkák, hogy náluk vásároljunk a 2020-as Black Friday-en. Ismerd meg válogatásunkat!
Sötét layer
Kedvenc
Slágertermékek 2020: elképzelés és a valóság Vajon mik voltak eddig az idei slágertermékek? Mennyire jöttek be a „jóslatok” és milyen meglepetések születtek? Utánajártunk!
Sötét layer
Kedvenc
6+1 tipp, amivel igazi akcióvadász lehetsz Milyenek a profi Black Friday kedvezménykutatók? Mutatunk egy hét pontból álló listát, amivel megkaparinthatod a legjobb ajánlatokat!
Sötét layer
Kedvenc
A jogkövető Black Friday kampányokról – a GVH jótanácsai Mit és hogyan kommunikálhat egy márka a Black Friday kampányokban? Ismerd meg, hogyan kerülhetik el a webáruház tulajdonosok a tetemes büntetést.
Sötét layer
Kedvenc
5 tipp, hogy elkerüld az átverős Black Friday webáruházakat! A kiberbiztonsági megoldásokat fejlesztő Kaspersky állított össze egy útmutatót, aminek segítségével könnyebben kiszűrhetjük a csaló oldalakat.
Sötét layer
Kedvenc
Mi lesz veled idén, Black Friday? Friss kutatás a vásárlói szokásokról Átfogó kutatás készült a 2020-as Black Friday vásárlói trendjeiről és szokásairól. Ezekből szemezgettünk ki a legérdekesebb adatokat és meglepetéseket.
Sötét layer
Kedvenc
A Black Friday akciók kötelező jótállásáról Van-e jótállás az akciósan vett termékekre? Milyen jogai és kötelezettségei vannak a vállalatoknak és a vevőknek? Ismerd meg a Budapesti Békéltető Testület elnökének tanácsait!
Sötét layer
Kedvenc
Mi lesz az idei sláger? Az új konzolgeneráció! 7 év alatt kicserélődik a teljes sejtkészletünk –pont ennyi idő telt el a legutóbbi konzolgeneráció megjelenése óta. De nem kell tovább várnunk! 2020 novemberében végre a kezünkbe foghatju...