Sötét layer
Kedvenc
A Market Worldnél bezöldült a Black Friday 2021 Fekete helyett Zöld Pénteket tart november 19-től a Market World webáruház a Black Friday 2021 alatt.
Sötét layer
Kedvenc
Pénteken startol az eMAG-Extreme Digital Black Friday 2021! Az eMAG és az Extreme Digtal évek óta leglátogatottabb webáruházak között van. A 2021-es Black Friday szezonban nem csak tűzforró ajánlataik, de nyereményjátékuk miatt is érdemes odafigyel...
Sötét layer
Kedvenc
Gigaleárazásokkal robbantja be a Fashion Days a Black Friday 2021-et November 17-én kiszabadulnak az ország egyik legnagyobb online divatáruházának, a fashiondays.hu-nak a kedvezményei. Gigantikus, akár 70%-os leárazásokkal igyekeznek megnyerni a Black Frid...
Sötét layer
Kedvenc
Ne legyél Black Friday balek! A fogyasztóvédelem egy e-kereskedelmi kisokossal igyekszik a vásárlók figyelmét felhívni a netes vásárlás buktatóira. Ezekre érdemes figyelni!
Sötét layer
Kedvenc
Miben lesz más a 2021-es Black Friday? A világjárvány alatt megváltozott vásárlási szokások még akkor is éreztetik hatásukat, ha lezárásokra már nem kell számítanunk.
Sötét layer
Kedvenc
Extreme Digital és Emag Black Friday - a részletek! Extreme Digital és Emag Black Friday együtt.. 2021 nagy dobása! Mit tehetsz, hogy ne maradj le semmiről?
Sötét layer
Kedvenc
Fennállása óta először szervez Black Friday-t a Vatera - akár 70 %-kal o... Az online piactér akciója azért lesz egyedi, mert nem csak új, hanem használt árucikkeket is elérhetnek majd rajta az érdeklődők, így a kínálat nem korlátozódik az aktuális modellekre.
Sötét layer
Kedvenc
Extreme Digital és Emag Black Friday - idén először együtt, egy napon! Idén eyszerre, az Emag ernyője alatt feketepéntekezik a két egyesült e-kereskedő. Fura akciók a legnagyobb Black Friday eseményen!

Kik vagyunk mi? Tovább a magazinra

A HelloBlackFriday egy akciófigyelő portál, ami segít eligazodni a Black Friday …….

Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

5 tipp, hogy elkerüld az átverős Black Friday webáruházakat!

A kiberbiztonsági megoldásokat fejlesztő Kaspersky állított össze egy útmutatót, aminek segítségével könnyebben kiszűrhetjük a csaló oldalakat.

A kiberbiztonsági megoldásokat fejlesztő Kaspersky állított össze egy útmutatót, aminek segítségével könnyebben kiszűrhetjük a csaló oldalakat. Ismerd meg a cég tanácsait cikkünkből!

Előljáróban David Emm, a Kaspersky vezető biztonsági kutatója osztott meg néhány hasznos gondolatot arról, hogyan szúrhatjuk ki legegyszerűbben a csaló webáruházakat. Talán a legfontosabb, hogy „ha valami túl jónak tűnik ahhoz, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg az is.” – ahogy a régi mondás is tartja.

Tehát, ha úgy látjuk, hogy a kedvezmény szinte hihetetlen mértékű (pl.: 300 ezres TV 50 ezer forintért), érdemes gyanakodnunk. Ezért, ahogy a szakember fogalmaz, „[a vásárlók] járjanak utána a dolgoknak, a vásárlások során tartsák be az alapvető, ésszerű óvintézkedéseket, és ne hagyják, hogy elsodorja őket a felhajtás-cunami.”

És milyen praktikákkal biztosíthatjuk pénztárcánkat és adatainkat a Fekete Péntek időszakában? A Kaspersky ezt az öt hasznos tanácsot javasolja:

  1. Csak legális online áruházakban vásároljon. Mindig biztonságosabb, ha egy linkre kattintás helyett inkább maga gépeli be a címet vagy kiválasztja azt a könyvjelzői közül. A böngésző címsávjában ellenőrizze, hogy az Ön által felkeresni kívánt weboldal hiteles és biztonságos-e, és hogy ott van-e a lakat, illetve szerepel-e a címben a HTTPS.
  2. A vásárlásokat biztonságos fizetési módozatokat használva végezze. Fizessen hitelkártyával vagy megbízható pénzügyi szolgáltatásokon keresztül, hogy a tranzakciók védelmet élvezzenek.
  3. Ellenőrizze a kedvezményeket. Ha e-mailben vagy SMS-ben kap árengedményt, ellenőrizze, hogy legitim-e a küldő vagy a webes hivatkozás, mielőtt rákattintana.
  4. Mindig tartsa naprakészen a készülék szoftverét és a rajta futó alkalmazásokat, és védje készülékeit egy internetes biztonsági termékkel.
  5. Gondoskodjon a jelszavak kezeléséről. A jelszókezelők használatával több kereskedőnél is biztonságosan vásárolhat, ugyanis a jelszókezelő úgy tárolja biztonságosan a hitelesítési adatait, hogy azok minden online fiókjánál egyediek legyenek.”

A HelloBlackFriday.hu-n kizárólag hiteles webáruházak és márkák ajánlatait gyűjtjük, hogy utat mutassunk a Fekete Péntek akciótengerében. Nézz szét a legfrissebb ajánlatok között és találd meg a legjobb kedvezményeket!

(Forrás: Computerworld.hu / Kaspersky)