Kik vagyunk mi? Tovább a magazinra

A HelloBlackFriday egy akciófigyelő portál, ami segít eligazodni a Black Friday …….

Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

6+1 tipp, amivel igazi akcióvadász lehetsz

Milyenek a profi Black Friday kedvezménykutatók? Mutatunk egy hét pontból álló listát, amivel megkaparinthatod a legjobb ajánlatokat!

Nem könnyű eligazodni a Black Friday kedvezmények tengerében. Ezért biztos, hogy benned is felvetődött már a kérdés: milyen praktikákkal és trükkökkel lehet kihozni a maximumot a vásárlás ünnepéből? Nem kell hozzá semmi varázslat, csak fókuszálás és a lehetőségek kihasználása. Mutatjuk is a tippeket!

  1. Kezdj bele korán. A Black Friday időszakának egyik legfontosabb ismérve, hogy „aki korán kel, aranyat lel”. Nem csak azért érdemes a „boltnyitás” idején már a gép előtt ülni, mert az akciók reggel indulnak, hanem azért is, mert a slágertermékeket gyorsan elkapkodhatják az elsők. És ugye tudjuk jól, ami egyszer elfogy a készletből, azt már akkor se vehetjük meg, ha az ügyfélszolgálatnak toporzékolunk.
  2. Vásárolj online. Ebben az évben valószínűleg egyébként is kevésbé lesznek tömöttek a boltok – a járvány miatt az üzletekben sem lehet akkora vásárlótömeg egyszerre. Ez viszont előtérbe helyezi az online vásárlási lehetőségeket és akár az exkluzív online akciókat is. Éljünk velük!
  3. Használd az ár-összehasonlítást és az alkalmazásokat. Ahhoz, hogy megtaláld a legjobb akciókat, sokszor egy kicsit mélyebbre kell ásnod az átlagos internetes szörfölésnél. Mindig ellenőrizd legalább egy ár-összehasonlító oldalon, hogy a termék, amit kiszemeltél, valóban akciós-e, vagy át akarnak verni a „hatalmas” kedvezménnyel. Ezen kívül a nagyobb márkáknak már saját applikációi is vannak, aminek letöltésére sokszor egy-egy extra kedvezménnyel is csábítanak. Töltsd le, aztán ha már nem lesz rá szükség Fekete Péntek után, egyszerűen csak töröld le.
  4. Iratkozz fel minden hírlevélre, hűségprogramra A hűségprogramok és hírlevelek gyakran korai hozzáférést biztosítanak az akciókhoz – balgaság lenne nem kihasználni őket. Iratkozz fel a Black Friday értesítésekre, aztán maximum az időszak után egy gombnyomással iratkozz róluk le.
  5. A közösségi csatornák titkai A márkák és webáruházak egyre több egyedi ajánlatot és információt osztanak meg a Facebook és Instagram oldalaikon. Ezért érdemes vagy feliratkozni a kedvenceinkre előre, vagy legalább pár nappal Black Friday előtt ránézni párra, hogy ne maradjunk le semmiről.
  6. Készíts költségvetést. És tartsd is be. Bár ez egyszerűen hangzik, de higgyük el, mindent megtesznek a vállalatok, hogy többet költsünk annál, mint amennyit terveztünk. Ezért időben döntsd el, mennyit szeretnél költeni idén és tegyél meg mindent annak érdekében, hogy ellenállj az impulzusvásárlásnak. Ehhez egy előzetesen összeírt bevásárlólista például hasznos mankó lehet.

+1 Nézz szét a HelloBlackFriday-en. Ha betartod mind a hat pontot, sajnos akkor se biztos, hogy megtalálod a legjobb Black Friday-es ajánlatokat. Ezért indítottuk el a HelloBlackFriday.hu akciókereső oldalát, hogy kiválogassuk a legjobb kedvezményeket. Ezért az utolsó jótanácsunk: nézz szét nálunk!

(Forrás: Consumer Report)