Kik vagyunk mi? Tovább a magazinra

A HelloBlackFriday egy akciófigyelő portál, ami segít eligazodni a Black Friday …….

Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

A 2022-es Black Friday és a foci-világbajnokság rendhagyó kapcsolata

2022-ben a megszokottaktól eltérő időszakban fog zajlani a labdarúgó-világbajnokság, ami egybeesik a Black Friday akcióival. Ez vajon azt jelenti, hogy nagyobb lesz a tévék iránti érdeklődés?

A válasz röviden: valószínűleg igen.

Jó eséllyel tippelhetünk arra, hogy az idei Black Friday meghatározó slágertermékei a televíziók lesznek. Ennek a „jóslatnak” két erős indoka is van.

 

Egyrészt a Magyarországon tapasztalható általános dráguláshoz képest a televíziók ára kisebb mértékben növekedett. Ez leginkább arra vezethető vissza, hogy óriási a verseny ebben a termékkategóriában, így az árfolyamveszteségeket nem terhelik rá a vásárlókra. Ha mindehhez még hozzászámoljuk a Black Friday során várható óriási akciókat, akkor igazán kecsegtető ajánlatokra lehet majd számítani néhány napon belül.

 

Ráadásul idén pont novemberben fog elkezdődni a focirajongók által igazán várt esemény is, a 2022-es labdarúgó-világbajnokság. Azaz a kiemelkedő megmérettetés egybeesik a Black Friday jelentős kedvezményeivel. A népszerűbb sportesemények idején egyébként is meg szokott ugrani a tévék iránti kereslet, de tekintve, hogy most még akciókkal is lehet számolni, így valószínűleg ez fokozottan igaz lesz.

 

Ha valaki most szeretne újabb, nagyobb, modernebb tévét vásárolni, érdemes lesz résen lenni, nehogy lemaradjon a legjobb ajánlatokról!