Kik vagyunk mi? Tovább a magazinra

A HelloBlackFriday egy akciófigyelő portál, ami segít eligazodni a Black Friday …….

Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

Black Friday 2022: A 2022-es Black Friday hosszabb lesz az Alza.hu-nál

A legnagyobb webáruházak már gőzerővel készülnek, hogy a lehető legjobb kínálatot a legkedvezőbb árakon tudják biztosítani a vásárlóik számára a Black Friday során. Mit jelent ez az Alzánál?

Takács Csaba, az Alza.hu magyarországi vezetője a hvg.hu-nak adott interjújában elmondta, hogy a hazai vevőkre általánosságban igaz az, hogy körültekintőek a vásárlásaikkor, döntéseik során több szempontot is figyelembe vesznek. A tudatos választás jegyében minőségi termékeket és szolgáltatásokat szeretnének kapni a pénzükért.

Az elmúlt évekre jellemző, hogy a karácsonyi vásárlási hullám egyre korábban veszi kezdetét, sokan már jóval az ünnepek előtt elkezdik beszerezni az ajándékokat. Erre az Alza is kiemelten figyel, éppen ezért 2022 Black Friday időszaka is hosszabb lesz náluk.

 

Ha esetleg valaki attól tartott, hogy gyártási nehézségek merülhetnek fel, ami termékhiányt okozhat, és emiatt nem fogja tudni beszerezni a hőn áhított árucikkeket, az most megkönnyebbülhet kissé: Takács Csaba elárulta, hogy a gyártási folyamatok mindenhol elindultak, így emiatt kevésbé kell aggódni.

 

Vajon mik lesznek a leginkább keresett és legnépszerűbb termékek idén?

Egyrészt a legtrendibb okostelefonok továbbra is hódítanak, például az új iPhone 14, de emellett a forrólevegős sütők iránt is nagy az érdeklődés.

Másfelől, a jelenlegi helyzetet figyelembe véve várható, hogy az energiatakarékos készülékek iránti kereslet is növekedni fog. Az alacsony fogyasztás mellett a környezetbarát tulajdonságok is fontossá válnak egy-egy termék kapcsán.

Az Alza.hu honlapján már elérhető egy külön aloldal, ahol azok a készülékek tekinthetők meg, melyek ezt a kategóriát képviselik.

Ha az idei Black Friday alkalmával pont ilyen energiatakarékos gépet tervezünk beszerezni, érdemes lesz felkeresni az oldalt, hogy célzottan megtalálhassuk az elképzeléseinknek megfelelő terméket.