Kik vagyunk mi? Tovább a magazinra

A HelloBlackFriday egy akciófigyelő portál, ami segít eligazodni a Black Friday …….

Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

Black Friday 2022 a JYSK-ben!

Black Friday napok a JYSK-ben - hogy Önnek ne kelljen sorban állnia, minden nagyszerű ajánlat több napig érvényes és rengeteg akciós termékkel várjja vásárlóit a JYSK. Az ajánlatok a JYSK.hu-n online is érvényesek, vásároljon online, biztonságosan!

2022-BEN IS VÁRJUK MAJD BLACK FRIDAY AKCIÓKKAL!

Hogy Önnek ne kelljen sorban állnia, minden nagyszerű ajánlatunk több napig érvényes és rengeteg akciós termékkel várjuk. Az ajánlatok a JYSK.hu-n online is érvényesek, vásároljon online, biztonságosan.

Az akciók nem vonatkoznak a Mindig alacsony árú termékekre!

VÁRJUK A BLACK FRIDAY ALATT

A Black Friday a nagy vásárlások napja. Az ünnep hagyománya Amerikából ered, és minden évben a Hálaadás utáni napra esik. A név Philadelphiából származik, és eredetileg a boltokat elözönlő tömegekre utalt. A nap hagyományosan a karácsony előtti bevásárlás kezdetét is jelenti, így ezen a napon az üzletek különleges leárazásokat tartanak és rendkívüli ajánlatokkal várják a vásárlókat. A csodás ajánlatok miatt idén, 2022-ban is kézenfekvő a Black Friday idején intézni a karácsonyi ajándékok vásárlását - így nem kell olyan sokat aggódni az ajándékok beszerzése miatt, és még pénzt is megtakaríthatunk. 

MILYEN TERMÉKEKET VÁSÁROLJON A BLACK FRIDAY ALATT?

Különleges ajánlataink különböző termékek egész skálájára vonakoznak; akár Ön vágyik egy kis extra kényelemre, akár szeretteinek keres ajándékot, nálunk biztosan talál kedvező ajánlatot valamire, ami éppen megfelel. A karácsonyi bevásárlás mellett a Black Friday arra is remek lehetőség, hogy felfrissítse az otthonát.  Egy új törülközőre van szükség, vagy esetleg elkelne néhány új lepedő a hálószobába?  A JYSK különleges akciói tökéletes alkalmat kínálnak egy költséghatékony bevásárlásra - és mivel egy kis luxus sosem árt meg a hétköznapokban, Ön akár meg is lepheti magát egy kényelmes fürdőköntössel vagy kellemes illóolajokkal.

Már jó ideje szeretné átrendezni az otthonát? Egy új kanapéról álmodik a nappaliba, egy új gardróbszekrényre, vagy egy új ágy kellene a hálószobába? A Black Friday ideális nap az álmok valóra váltására!  Az akciós időszakban olcsón hozzájuthat olyan termékekhez is, amelyek máskor nagyobb beruházást jelentenének. Ha új ágyat tervez vásárolni, kiváló ötlet a vásárlást a Black Friday idején intézni. Ha még nem döntötte el, milyen ágyat szeretne, olvassa el ágy útmutatónkat itt, vagy kérdezze meg hozzáértő és segítőkész munkatársainkat a legközelebbi JYSK üzletben. Ugyanez a párnákra és paplanokra is vonatkozik. Black Fridaykor sok csodás ajánlattal jelentkezünk majd, úgyhogy érdemes előre tájékozódni a legjobb termékekről. Ha segítsége van szüksége a döntésben, a párna és paplan útmutatóink az Ön rendelkezésére állnak itt. A Black Friday idején rengeteg különleges akcióval várjuk majd - ha szeretne egy kis fényt és otthonos melegséget csempészni a téli éjszakákba, akkor is érdemes lesz ekkor ellátogatni hozzánk. A kültéri fénydíszek, például fényfák és izzósorok kellemesebbé teszik a hangulatot a ház körül - így a sötét időszak is gyorsabban múlik majd. Ha esetleg Ön a karácsonyi dekorációt szeretné idejekorán beszerezni, a Black Friday ajánlataink erre is tökéletes alkalmat kínálhatnak: hangulatos és modern dekorációkkal várjuk Önt - mert, ha valamikor, hát idén jól jön majd a karácsony melegsége és öröme. 

KÉSZÜLJÖN FEL A LEGNAGYOBB BEVÁSÁRLÁSOK NAPJÁRA

Persze nem maradhat említés nélkül, hogy a különleges Black Friday akciókra mindig nagy az érdeklődés, így Önnek sem árt előre felkészülni, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki a nagy vásárlások napjából. Ha biztosan szeretné megragadni a legjobb ajánlatokat a 2022-es Black Friday idején, érdemes megismerkedni a választékkal, még mielőtt elindul vásárolni. Így gyorsabban és könnyebben megtalálhatja a kiválasztott termékeket.

Ezen az oldalon megnézheti a 2022-es Black Friday ajánlatainkat. A különleges ajánlatokat már három nappal előre felfedjük, így Önnek is könnyebb megterveznie a bevásárlókörutat. 

Kísérje figyelemmel ezt az oldalt, vagy iratkozzon fel a hírlevelünkre lentebb.

Iratkozzon fel a hírlevélre itt 

A BLACK FRIDAY MEGÜNNEPLÉSE ONLINE ÉS AZ ÜZLETEKBEN

Várjuk Önt a 2022-es Black Friday akcióival itt, a JYSK.hu weboldalon és a legközelebbi JYSK üzletben is. 

Az online bevásárlás előnye, hogy a hálószobája kényelmében elintézheti az egész Black Friday bevásárlókörutat. Sokak számára ez a lehetőség kevésbé stresszes, mint ha egy fizikai boltban kellene tolongani. Ezzel szemben az üzletekben élőben is megnézheti a termékeket.

Csak az Önön múlik, melyik lehetőséget választja - de mind az üzletekben, mind a webáruházunkban csodás ajánlatokat talál majd.

Szeretettel várjuk a Black Friday napokon a JYSK-ben!