Sötét layer
Kedvenc
A Market Worldnél bezöldült a Black Friday 2021 Fekete helyett Zöld Pénteket tart november 19-től a Market World webáruház a Black Friday 2021 alatt.
Sötét layer
Kedvenc
Pénteken startol az eMAG-Extreme Digital Black Friday 2021! Az eMAG és az Extreme Digtal évek óta leglátogatottabb webáruházak között van. A 2021-es Black Friday szezonban nem csak tűzforró ajánlataik, de nyereményjátékuk miatt is érdemes odafigyel...
Sötét layer
Kedvenc
Gigaleárazásokkal robbantja be a Fashion Days a Black Friday 2021-et November 17-én kiszabadulnak az ország egyik legnagyobb online divatáruházának, a fashiondays.hu-nak a kedvezményei. Gigantikus, akár 70%-os leárazásokkal igyekeznek megnyerni a Black Frid...
Sötét layer
Kedvenc
Ne legyél Black Friday balek! A fogyasztóvédelem egy e-kereskedelmi kisokossal igyekszik a vásárlók figyelmét felhívni a netes vásárlás buktatóira. Ezekre érdemes figyelni!
Sötét layer
Kedvenc
Miben lesz más a 2021-es Black Friday? A világjárvány alatt megváltozott vásárlási szokások még akkor is éreztetik hatásukat, ha lezárásokra már nem kell számítanunk.
Sötét layer
Kedvenc
Extreme Digital és Emag Black Friday - a részletek! Extreme Digital és Emag Black Friday együtt.. 2021 nagy dobása! Mit tehetsz, hogy ne maradj le semmiről?
Sötét layer
Kedvenc
Fennállása óta először szervez Black Friday-t a Vatera - akár 70 %-kal o... Az online piactér akciója azért lesz egyedi, mert nem csak új, hanem használt árucikkeket is elérhetnek majd rajta az érdeklődők, így a kínálat nem korlátozódik az aktuális modellekre.
Sötét layer
Kedvenc
Extreme Digital és Emag Black Friday - idén először együtt, egy napon! Idén eyszerre, az Emag ernyője alatt feketepéntekezik a két egyesült e-kereskedő. Fura akciók a legnagyobb Black Friday eseményen!

Kik vagyunk mi? Tovább a magazinra

A HelloBlackFriday egy akciófigyelő portál, ami segít eligazodni a Black Friday …….

Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

Elindult a Black Friday dömping: itt vannak a kedvezmények!

Idén is hamarabb indult el Magyarországon a Black Friday. Sok webáruház már november elején meghirdette idei leárazását, nézzük, milyen időpontokat tudunk már biztosan!

Kezdjük az idei első fecskével: a Mall maratoni Black Friday-t rendez, náluk egész novemberben akciózzák egyes termékeiket. Eközben a Black Friday időszakát kinyújtva, két nagy telefonszolgáltató – a Telekom és a Vodafone – is egész hónapos akciót hirdetett novemberre (Cyber November, Red November).

A MediaMarkt-nál soha nem lehet tudni, hogy az évben épp hány ünnepi akciót rendeznek. Idén november első felében már 2 Black Friday időszakot tartottak (06-08. és 11-15.) és még hol a hónap vége!

Az Alza is szinte egész novemberben Black Friday-t tart: 2020. november 11-től 2020. november 29-ig 24 különböző termékcsoportból találhatunk leértékelt darabokat. Orbitális akciókkal készülnek az Auchan-nál is, ahol 3 héten keresztül, november 12-től december 2-ig vadászhatunk az akciókra.

Az Edigital november 13-án „ütős akciókkal” várja vásárlóit. És (bár szerintünk véletlen) a BestByte is a „legütősebb bestsellerekkel” készül az idei Black Friday akciójára, november 13-15. között.

2020-ban az eMAG-nál november 20-án (egy héttel az eredeti ünnep előtt) rendezik meg a Black Friday-t. A maiUtazas Fekete Péntekje is erre a napra (november 20) esik – de a kedvezményeiket egy nappal korábban is elérheted, ha regisztrálsz hírlevelükre.

A Mozishop filmes ajándékok garmadájával készül akciójára, amit az amerikai hagyományokhoz híven november 27-én tartanak. Emellett a hangtechnikával foglalkozó Digibest is november 27-re (az eredeti Black Friday időpontjára) hirdette meg akcióját.

A Furbify idei Black Friday napjainak sztárja (az Üvegtigrisből ismert) Csoki, az akciókat november 27-29. között érhetik el az érdeklődők. Továbbá, ha a honlapjukon keresztül regisztrálunk VIP listájukra, egy nappal hamarabb vásárolhatunk kedvezményesen.

Végül a JYSK 2020-ban pedig egy 4 napos Black Friday „hosszú hétvégét” rendez november 26-tól (csütörtök) egészen 29-ig (vasárnap).