Kik vagyunk mi? Tovább a magazinra

A HelloBlackFriday egy akciófigyelő portál, ami segít eligazodni a Black Friday …….

Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

eMAG Black Friday: Szokatlan termékek a kínálatban

A koronavírus miatt az eMAG most nem tartott külön sajtótájékoztatót a jövő hét pénteki Black Friday akciójukkal kapcsolatban, de kapunk egy közleményt, amiben elárulnak néhány érdekességet.

Minden korábbinál több, 3 millió látogatót vár idén november 20-ára időzített Black Friday-re az eMAG. Széles választékkal készül a vállalat, például az év többi napján nem árusított termék, elektromos autó, pepper robot és féldisznó is elérhető lesz akciós áron az emag.hu-n, és a társaság mobil applikációjában.

Ahogy a korábbi hat év során, az eMAG ezúttal is szigorúan egyetlen napon – idén november 20-án – rendez Black Friday-t, hogy ütős online akciókkal rukkolhasson elő a magyar vásárlóknak a járvány alatt is biztonságos beszerzési lehetőséget biztosítva.

Több százezer-féle árucikk lesz leértékelve a fekete pénteken, az eMAG összesen hárommilliárd forint értékű kedvezményt kínál majd a magyar vásárlóknak négyezer Marketplace eladójával együttműködve. Mintegy kilencezer darab televízió, tízezer okostelefon, négyezer laptop, kilencezer háztartási nagygép, huszonegyezer játék, és ötvenezer lakberendezési cikk lesz leértékelve a Black Friday-en.

Tovább a teljes cikkre ->