Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

Az Extreme Digitálnál november 16-án lesz a Black Friday!

Ők egy héttel előrébb hozták.
A műfaj egyik hazai meghonosítója nem a megszokott időpontban, november 23-án árasztja el jobbnál-jobb ajánlatokkal a piacot, hanem egy héttel előtte. Addig pár ajánlat, ami felhívás keringőre.

Néhány nappal a szuper kedvezmények napja előtt, az edigital.hu már elkezdte a vevőket magához édesgetni. Ez abból áll, hogy elhúzott egy mézes madzagot a kedvezményekre vadászók orra előtt, aminek hatására vásárolnak, vagy feliratkoznak a webáruház hírlevelére.

Hat terméket mutattattak meg előzetesként, amelynél szép áresést csinált a cég. A lényeg persze az, hogy az érdeklődő feliratkozzon a hírlevélre, és epekedve várja az információkat, hogy a több száz remek kedvezmény közül, melyikre csapjon le.

Feltételek


Pár dolgot leírtak az ajánlatukba, az egyik a szállítással kapcsolatos. A legszerencsésebb valamelyik boltba kérni a megrendelt árut, ugyanis ekkor 1-5 nap alatt vehető át, ráadásul meghosszabbították a nyitvatartásukat a Black Friday ideje alatt. Ez a változás érvényes az egész hétvégére is.

Aki a házhoz szállítást kéri, annak türelmesebbnek kell lennie, ennél a verziónál mire megérkezik a vágyott árucikk, az 5-14 nap közötti időtartam.

Ütős hatos


Az előzetes, magyarul trailer, amely felkelti a kíváncsiságot, a következő termékekből áll. Elsőnek ott a 34 százalékos áresést produkáló Sony KD49XF8505 UHD Smart LED tévé, amelynek az eredeti ára 299990 Ft. Ez a november 16-án, egy jelképes összeg, 197990 forint kifizetése után vihető el.

Maradva az elektronika vonalán, ott a Honor 10 Blue mobiltelefon, amelynél az árcsökkenés 19 százalékos. A számok így változtak: a fogyasztói ár leesett 154990-ről 124990-re.

A háztartási vonalat a Nespresso-Krup XN 1005 Inissia kávéfőző jelenti, amihez tartozik még egy tíz ezer forintos kapszula utalvány is, így teljes lesz a kötődés a cég termékeihez. A számok így alakultak, miközben 34 százalékot csökkentek az árak: 28990 forintról esett le 18990-re.

A testes háztartási holmik ligájába tartozik a Beko DS7433 típusú szárítógép, amelynek különlegessége, hogy hőszivattyús. Itt a 28 százalékos csökkenés úgy jött ki, hogy a 139990-es kezdőár, lement 99990-re.

A barkács vonal sem lett hanyagolva, aki profi szerszámmal akarja végezni a munkáját, annak ott a Bosch PLR 50 C típusú távolságmérő, amelynek a 44990-es fogyasztóii ára, 22495-re esett vissza. Ez kereken ötven százalékos csökkenés.

A gyermekek sem maradnak ki, az örök slágercikket, a jóárasított LEGO-t dobták be, ahol 34 százalékos csökkenés történt. Az eredeti 19990 forintos ár, 11990-re mérséklődött.