Kik vagyunk mi? Tovább a magazinra

A HelloBlackFriday egy akciófigyelő portál, ami segít eligazodni a Black Friday …….

Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

Így lehetsz a 2021-es Black Friday bajnoka!

A járvány miatt a Black Friday 2021-ben még jobban az online kereskedelem felé tolódik - egy kis előkészülettel így lehetsz a Black Friday bajnoka!

A karácsonyi vásárlásőrület minden évben a Black Friday-jel veszi kezdetét, ami egy az Egyesült Államokból átvett hagyomány. Ez 2021-ben sem lesz másként, a kereskedők óriási leárazásokkal igyekeznek bevonzani az akciókra éhes vásárlókat. Az kedvezmények nagyok, a verseny a legmenőbb cuccokért pedig még nagyobb, tehát érdemes felkészülni, ha nem akarsz lecsúszni kiszemeltjeidről!

 

A nagy érdeklődés nem véletlen, hiszen rendkívüli, 40-70%-os leárazásokra lehet számítani ilyenkor. Aki szemfüles, így féláron intézheti a karácsonyi bevásárlást már novemberben! Miután a vásárlások jelentős része (főként az elmúlt egy évben) átköltözött az online térbe, legtöbben a Black Friday rohamot is már az interneten intézik. Kényelmesebb, gyorsabb, nagyobb a választék és jelentősen több információ érhető el a termékekről.

 

Hogy bajnok fekete péntekező lehess, fontos, hogy időben felkészülj az eseményre. Gondold át, hogy milyen termékeket szeretnék beszerezni, és gyűjts be infót arról, hogy melyik webáruházak készülnek akciókkal ezekből. Érdemes játékokban, háztartási gépekben, konyhai felszerelésekben, szórakoztató elektronikai eszközökben és ruhaneműkben gondolkodni, hiszen ezek minden Black Friday slágertermékei. A járvány okozta „ki a szabadba” mozgalomnak és a home office elterjedésének köszönhetően valószínűleg a szabadidős és az otthoni munkát megkönnyítő eszközök is nagyobb hangsúlyt kapnak 2021-ben.

 

Profiként érdemes kihasználni a digitális vásárlás nyújtotta további előnyöket is. Ilyen például a hírlevél, ami sokkal több, mint virtuális levélszemét. Ha lelkesen járatod kedvenc áruházaid hírlevelét (vagy naponta ránézel a HelloBlackFriday oldalra ;) ), elsőkézből értesülhetsz a legújabb akciókról, sőt, extra, sokszor személyre szabott kedvezményeket is igénybe vehetsz – ez hatványozottan jól jöhet Black Friday alatt. Tovább könnyíthetjük a dolgunkat azzal is, ha letöltjük a legnagyobb márkák mobilappját, amelyekkel útközben is kényelmesen bújhatjuk a katalógusokat.

 

Néha, ami túl szép, hogy igaz legyen, az az is! Ne vásároljunk ismeretlen helyekről, és az árakat mindig csekkoljuk ár összehasonlító oldalakon! Könnyen előfordulhat, hogy egy bőven felárazott összegből jön le az a sok-sok százalék, így nem, hogy jól, de egyenesen rosszul járunk, ha nem megyünk utána a tényleges árnak. Tehát mindig okosan és megfontoltan! Ha odafigyelsz erre a pár dologra, garantáltan te leszel a 2021-es Black Friday bajnoka!