Kik vagyunk mi? Tovább a magazinra

A HelloBlackFriday egy akciófigyelő portál, ami segít eligazodni a Black Friday …….

Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

Már a Black Friday óriási kedvezményei előtt is kezdetét venné a karácsonyi láz?

Az ünnepi bevásárlási hullámot a Fekete Péntek nagyszabású akciói indítják be igazán, de az utóbbi években már egyre korábban jelennek meg a karácsonyhoz kötődő ajánlatok.

Elsőre meglepőnek tűnhet, de valójában egyáltalán nem ritka eset, hogy már októberben is találkozhatunk karácsonyhoz kapcsolódó termékekkel a boltok polcain. Bár az ünnep varázsa ilyenkor még nem igazán jár át minket, de valójában nem rossz taktika időben elkezdeni a vásárlást, sőt. Így fokozatosan szerezhetjük be a szükséges árukat, és pontosabban megtervezhetjük a költségvetésünket.

Az utóbbi időben tapasztalható gazdasági nehézségek és folyamatosan emelkedő árak egyre többeket késztetnek arra, hogy alaposan megfontolják és előre eltervezzék költéseiket. Mivel a karácsonyi kiadások különösen nagy terhet jelenthetnek, ezért érdemes figyelemmel követni a legkedvezőbb ajánlatokat, hogy akciós áron szerezzük be mindazt, amire szükségünk lehet.
Azaz a 2022-es Black Friday során már a karácsonyi ajándéknak szánt termékek vásárlására is megéri gondolni.

A különböző nemzetközi felmérések és kutatások egyelőre eltérő eredményeket jósolnak az ünnepi kereslet tekintetében. Egyes kimutatások egyértelműen csökkenést jeleznek előre, míg mások növekedésre számítanak. Jelen helyzetben nehéz biztosan megállapítani, hogy milyen eredménnyel fog zárulni az idei karácsonyi bevásárlási időszak.