Kik vagyunk mi? Tovább a magazinra

A HelloBlackFriday egy akciófigyelő portál, ami segít eligazodni a Black Friday …….

Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

Már él az eMAG, az Extrem Digital és több nagy áruház 2021-es Black Friday oldala

A legnagyobb webáruházak semmi sem bíznak a véletlenre, így többek között az eMag Black Friday és az Extreme Digital Black Friday 2021-es oldala is látogatható már. Ha kíváncsi vagy a többire is, olvasd el cikkünket!

Idén sem maradhat el minden e-kereskedő és vásárló kedvenc fekete betűs ünnepe, a Black Friday! A legnagyobb áruházak hónapokig készülnek erre az időszakra, hogy bírják a rohamot raktárkészlettel és logisztikai kapacitással. Érdemes, hiszen van olyan kereskedő, aki az éves forgalmának 8%-át ezen a napon bonyolítja le. Ilyenkor a webáruházak egyedi megállapodásokat kötnek a beszállítóikkal, hogy mennyiségi vásárlás miatt ők is kedvezőbb árat kapjanak bizonyos termékekre. Persze ezt csak a legnagyobb webáruházak tehetik meg, a kisebbeknek másképpen kell kiokoskodni a kedvezményeket, sokszor akár a forgalomterelés érdekében anyagi veszteséget termelve.

A nagyoknak, mint az eMAG, az Extreme Digital, a MediaMarkt vagy az Euronics természetesen nem kell ilyesmitől tartani. Már szinte startra készen várják november végét, hogy a becses napon vásárlók tízezreinek elégítsék ki vágyait. Mi sem árulkodhat erről jobban, mint az, hogy már az összesnek látogatható a 2021-es – egyelőre termékek nélküli – Black Friday oldala. Az eMAG 2021-es Black Friday oldala belsős infókkal, eddigi eredményekkel és tuti tippekkel fogadja a korai látogatókat. Az Extreme Digital Black Friday weblapja ezzel szemben fekete péntekes mítoszokkal, történelmi gyorstalpalóval és hírlevélre feliratkozással próbál mindenkit felkészíteni a nagy napra.

Ez a megközelítés sem igaz minden nagy cégre, hiszen olyan divatáruházak Black Friday oldalain, mint az About You vagy az ecipo.hu már most is lehet akciós termékeket pecázni. Ezt a példát követi a Jysk webáruháza és a booking.com is, ahol az ébredő Black Friday érdeklődéseket kihasználva már most élő kedvezményekkel támadnak. Igaz, fekete péntekes szemmel nézve szerényebb kedvezményekkel és kínálattal, de miért ne járhatnak annak a kedvébe, aki a Black Friday 2021-re rákeresve már shoppingolna is egyet? A teljesség igénye miatt meg kell említenünk a Notino.hu-t is és a pelenka.hu-t is, ahol szintén éles már a fekete péntekre szakosodott aloldal – egyelőre mindkét esetben termékek nélkül.