Sötét layer
Kedvenc
A Market Worldnél bezöldült a Black Friday 2021 Fekete helyett Zöld Pénteket tart november 19-től a Market World webáruház a Black Friday 2021 alatt.
Sötét layer
Kedvenc
Pénteken startol az eMAG-Extreme Digital Black Friday 2021! Az eMAG és az Extreme Digtal évek óta leglátogatottabb webáruházak között van. A 2021-es Black Friday szezonban nem csak tűzforró ajánlataik, de nyereményjátékuk miatt is érdemes odafigyel...
Sötét layer
Kedvenc
Gigaleárazásokkal robbantja be a Fashion Days a Black Friday 2021-et November 17-én kiszabadulnak az ország egyik legnagyobb online divatáruházának, a fashiondays.hu-nak a kedvezményei. Gigantikus, akár 70%-os leárazásokkal igyekeznek megnyerni a Black Frid...
Sötét layer
Kedvenc
Ne legyél Black Friday balek! A fogyasztóvédelem egy e-kereskedelmi kisokossal igyekszik a vásárlók figyelmét felhívni a netes vásárlás buktatóira. Ezekre érdemes figyelni!
Sötét layer
Kedvenc
Miben lesz más a 2021-es Black Friday? A világjárvány alatt megváltozott vásárlási szokások még akkor is éreztetik hatásukat, ha lezárásokra már nem kell számítanunk.
Sötét layer
Kedvenc
Extreme Digital és Emag Black Friday - a részletek! Extreme Digital és Emag Black Friday együtt.. 2021 nagy dobása! Mit tehetsz, hogy ne maradj le semmiről?
Sötét layer
Kedvenc
Fennállása óta először szervez Black Friday-t a Vatera - akár 70 %-kal o... Az online piactér akciója azért lesz egyedi, mert nem csak új, hanem használt árucikkeket is elérhetnek majd rajta az érdeklődők, így a kínálat nem korlátozódik az aktuális modellekre.
Sötét layer
Kedvenc
Extreme Digital és Emag Black Friday - idén először együtt, egy napon! Idén eyszerre, az Emag ernyője alatt feketepéntekezik a két egyesült e-kereskedő. Fura akciók a legnagyobb Black Friday eseményen!

Kik vagyunk mi? Tovább a magazinra

A HelloBlackFriday egy akciófigyelő portál, ami segít eligazodni a Black Friday …….

Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

Mi lesz az idei sláger? Az új konzolgeneráció!

7 év alatt kicserélődik a teljes sejtkészletünk –pont ennyi idő telt el a legutóbbi konzolgeneráció megjelenése óta. De nem kell tovább várnunk! 2020 novemberében végre a kezünkbe foghatjuk az új üdvöskéket: itt a PS5 és az XBOX Series X|S.

Mennyit fejlődött az IT-világ az elmúlt 7 évben? Erre a kérdésre legkönnyebben úgy válaszolhatunk, ha megnézzük, mivel rukkolnak elő a konzolgyártók egy-egy új generáció bevezetésekor. Mivel a Sony és a Microsoft is már évtizedek óta a technikai fejlődés, fejlesztés zászlóshajói, ezért joggal várhatjuk el, hogy az új konzolok valami olyat mutatnak, amitől leesik az állunk. Lássuk, mivel készültek a nagyok, hogy elkápráztassanak minket!

Kezdjük az első versenyzővel, a Microsoft XBOX Series testvérekkel, amik már november 10-én felkerültek a polcokra. Az várható volt, hogy a 4K-s felbontás lesz az egyik nagy dobás – ez a jóslat be is jött, emellett a 120 FPS-es felbontás is minden játékos álmait váltja valóra. Ugyancsak ez a helyzet az SSD-vel, aminek köszönhetően hihetetlenül felgyorsul a játékok betöltődése. Ezek mellett a térhatású hang és az új, vezeték nélküli kontroller már csak hab a tortán.

A Sony Playstation 5-öt kicsivel több, mint egy héttel később, november 19-én vehetik kézbe először a rajongók. A konzol belseje hasonló újdonságokat rejt, mint az XBOX-nál – a 4K, a 120 FPS és az SSD úgy látszik, hogy a standard mércéje lett az új generációnak. A legnagyobb különbséget a kontrollerben találhatjuk: egyrészt a PS5 vezérlők „Dualsense”-nek elkeresztelt visszajelzései, valamint az új, dinamikus adaptív ravaszgombok teszik még kézzelfoghatóbbá a játékélményt.