Kik vagyunk mi? Tovább a magazinra

A HelloBlackFriday egy akciófigyelő portál, ami segít eligazodni a Black Friday …….

Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

Mikor lesz a Black Friday 2020? Itt a Fekete Péntek!

Mikor tartják 2020-ban Magyarországon a Black Friday-t? Ismerd meg a legfontosabb dátumokat az ország első számú Fekete Péntek oldaláról!

Cikkünk folyamatosan frissül!

Hivatalosan 2020. november 27-e lesz idén a Black Friday napja. Ez a dátum évről évre változik, hiszen ez az „ünnep” az amerikai hálaadás utáni napra esik (hagyományosan ekkor kezdődött a karácsonyi bevásárlás időszaka).

Azonban az elmúlt években már nem csak egy napon elérhetőek a Black Friday akciói. Egyes hazai áruházak és webshopok Black Friday napokat, heteket vagy épp „Fekete Hétfőt” tartanak. Szóval, ha te is a legjobb kedvezményekre vadászol, akkor a legjobb, ha arra készülsz: novemberben bármikor szembe jöhet egy-egy jó ajánlat.

Mikor lesz a 2020-as Black Friday időszaka a kedvenc üzletemben?

Azt sajnos még mi sem tudjuk megjósolni. Folyamatosan követjük a magyarországi boltokat és webáruházakat és amint meghirdetik a pontos időpontot, azonnal frissítjük vele az oldalunkat! Térj vissza hozzánk később, hogy ne maradj le egy Fekete Péntek akcióról sem!

Nézzük, hol lehet már tudni, mikor lesz a Black Friday pontosan?

Alza

Fekete Péntek Időszak: 2020.nov. 11. - 2020. nov. 29.

Az Alza elég illiberá.. khmm.. furcsa Black Friday politikát folytat, náluk minden "nagyobb" kampány Black Friday névvel van hirdetve. De okosan használva a keresőt, ki lehet szűrni egész jó akciót is

Webshop: alza.hu

BestByte

Időszak: 2020.nov. 13. - nov. 15.

A BestByte régi, megbízható márkanév. Online shopja széles kínálatot nyújt, és valódi áruházakban is vásárolhatunk. Black Friday alkalmából nem szokták túl nagyot mondani, de amit mondanak az "általában úgy van" :)

Webshop: BestByte

DigiBest Hangtechnika 

Időszak: 2020.nov.27

A DigiBest hangtechnikai webáruház pont az, ami a nevében van, a legjobb digitális hangosítási kellékeket forgalmazzák - és használják, mert maguk is gyakorló hangosítók :) Rájár a rúd erre a szektorra (is), de nem hisszük, hogy csalódást okoznak a Black Friday ajánlatukkal.

Webshop: DigiBest Hangtechnikai webáruház

eMAG.hu

Időszak: 2020. nov. 20

"A másik" óriás is hegyezi az idegeket, az eMAG Black Friday a legnagyobb dobások egyike Magyarországon. A színfalak mögötti sutyorgások és a tapasztalt Blak Friday szakértők szerint a november 20 lesz "a nagy nap", de jelenleg, november 13-tól 15-ig "bemelegítő" időszakot tartanak az akcióvadászok legnagyobb örömére! 

Webshop: eMAG.hu

Euronics

Időszak: 2020. nov. 17-től 22-ig

Megszokhattuk, hogy a magyar Fekete Péntek nem az az eredeti, egynapos őrület, hanem hosszú, elhúzódó akciós időszak. Ennej jó pédája, hogy az idei Euronics Black Friday egy egész hétig tart! Az áruház saját magáról azt írja, hogy "hatalmas akciókkal készülünk Neked a Black Friday alkalmával" - hát így legyen! :)

Webshop: Euronics