Sötét layer
Kedvenc
A Market Worldnél bezöldült a Black Friday 2021 Fekete helyett Zöld Pénteket tart november 19-től a Market World webáruház a Black Friday 2021 alatt.
Sötét layer
Kedvenc
Pénteken startol az eMAG-Extreme Digital Black Friday 2021! Az eMAG és az Extreme Digtal évek óta leglátogatottabb webáruházak között van. A 2021-es Black Friday szezonban nem csak tűzforró ajánlataik, de nyereményjátékuk miatt is érdemes odafigyel...
Sötét layer
Kedvenc
Gigaleárazásokkal robbantja be a Fashion Days a Black Friday 2021-et November 17-én kiszabadulnak az ország egyik legnagyobb online divatáruházának, a fashiondays.hu-nak a kedvezményei. Gigantikus, akár 70%-os leárazásokkal igyekeznek megnyerni a Black Frid...
Sötét layer
Kedvenc
Ne legyél Black Friday balek! A fogyasztóvédelem egy e-kereskedelmi kisokossal igyekszik a vásárlók figyelmét felhívni a netes vásárlás buktatóira. Ezekre érdemes figyelni!
Sötét layer
Kedvenc
Miben lesz más a 2021-es Black Friday? A világjárvány alatt megváltozott vásárlási szokások még akkor is éreztetik hatásukat, ha lezárásokra már nem kell számítanunk.
Sötét layer
Kedvenc
Extreme Digital és Emag Black Friday - a részletek! Extreme Digital és Emag Black Friday együtt.. 2021 nagy dobása! Mit tehetsz, hogy ne maradj le semmiről?
Sötét layer
Kedvenc
Fennállása óta először szervez Black Friday-t a Vatera - akár 70 %-kal o... Az online piactér akciója azért lesz egyedi, mert nem csak új, hanem használt árucikkeket is elérhetnek majd rajta az érdeklődők, így a kínálat nem korlátozódik az aktuális modellekre.
Sötét layer
Kedvenc
Extreme Digital és Emag Black Friday - idén először együtt, egy napon! Idén eyszerre, az Emag ernyője alatt feketepéntekezik a két egyesült e-kereskedő. Fura akciók a legnagyobb Black Friday eseményen!

Kik vagyunk mi? Tovább a magazinra

A HelloBlackFriday egy akciófigyelő portál, ami segít eligazodni a Black Friday …….

Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

Pénteken startol az eMAG-Extreme Digital Black Friday 2021!

Az eMAG és az Extreme Digtal évek óta leglátogatottabb webáruházak között van. A 2021-es Black Friday szezonban nem csak tűzforró ajánlataik, de nyereményjátékuk miatt is érdemes odafigyelni rájuk.

Megint nem aprózzák el az eMAG-nál, 5 lépéses útmutatóval készítik fel a vásárlókat, hogy a lehető leghatékonyabb Black Friday kalandorok lehessenek 2021-ben. Mit is takar ez pontosan? Első lépésként persze regisztrálni kell egy felhasználói fiókot, ami valljuk csekély kérés a mai világban. Az ezután következő igények, talán már kiverik a biztosítékot az erre érzékenyebbeknél, de a hatékonyságnak ára van! Hogy te lehess az eMAG-Extreme Digital Black Friday 2021 legeffektívebb vásárlója ezeket kell megtenned:

  1. Tölts le az eMAG appot és engedélyezd az értesítéseket!
  2. Hozz létre kedvencek listát (szívecskézés), hogy könnyen visszatalált kiszemeltjeidhez!
  3. Mentsd el előre bankkártya adataidat, hogy ezzel már ne veszíts időt éles helyzetben!
  4. Iratkozz fel az eMAG hírlevélre, hogy időben értesülj minden ajánlatról!
  5. Mentsd el a kedvenc easyboxodat, hogy biztosan jó helyre érkezzen a rendelésed!

Mindezt végrehajtva nem csak megkönnyíted a saját dolgod, hogy minden gördülékenyen menjen a Black Friday 2021 alatt, de ha vásárolsz is részt veszel a nyereményjátékukon, ahol egy Samsung QLED televíziót nyerhetsz. Részletek itt. 👇👇👇👇👇

eMAG-Extreme Digital Black Friday 2021