Kik vagyunk mi? Tovább a magazinra

A HelloBlackFriday egy akciófigyelő portál, ami segít eligazodni a Black Friday …….

Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

Black Friday 2022: Vatera Black Friday -> VATERA GREEN FRIDAY!

Zöldre vált a VATERA BLACK FRIDAY! Úgy is lehet akciósan vásárolni, hogy közben nem terheled a környezeted? A Vatera idén a kedvezményes ajánlatok mellett szeretne nagyobb hangsúlyt helyezni a fenntarthatóságra.

Vatera Green Friday - A használt termékek Black Friday-e!  

Mi az a Green Friday?

Idén a hagyományos fekete pénteket zöldre cseréljük, tehát az akciók maradnak, de elsősorban a használt termékeken lesz a fókusz. Ha imádsz vásárolni, de közben szeretnél tudatos maradni, figyelni az ökológiai lábnyomodra, akkor Black Friday idején is maradj velünk! A november utolsó hétvégéjén (11.25-27.) megrendezésre kerülő Vatera Green Friday-en akciós áron vásárolhatod meg azt, amire tényleg szükséged van! Vaterázz másodkézből, kutass kincsek után, licitálj az 1 forintról induló aukciókon, alkudd ki a neked legjobb árat vagy akár vidd el teljesen ingyen! Ha nem szeretnél lemaradni a Green Friday kedvezményekről, iratkozz fel a Vatera hírlevelére!

Feliratkozom a hírlevélre »

Eladóként hogyan tudok a termékeimmel részt venni a Green Friday akcióban?

Azon termékeidhez, amelyek legalább 14 napja változatlan áron futnak a Vaterán, %-os kedvezményt tudsz beállítani egy általad megadott időszakra (jelen esetben a Green Friday idejére), így ezen termékeidnél látható lesz a termék eredeti ára áthúzva, illetve a megadott %-os kedvezménnyel kalkulált új akciós ára is.

Az akció funkció használata minden eladó számára ingyenes, ráadásul a 11.07-10. listázási díj mentes napok keretében ingyen meg is hirdetheted minden újonnan feltöltött termékedet.

Fontos, hogy az akció alapját a hirdetés elmúlt 30 napon belüli legalacsonyabb ára képezi, és eredeti árként ezt vesszük alapul. Például, ha a hirdetés aktuális ára 2000 Ft, de 3 hete 1600 Ft volt, akkor az akció mértéke az 1600 Ft-ból számolódik.

Amennyiben a Green Friday időszakára legalább -10%-os akciót állítasz be egy termékedhez, az automatikusan bekerül a Green Friday akcióba, és megjelenik a Vatera Green Friday ajánlatok között. Plusz tipp: minél magasabb kedvezményt állítasz be, annál nagyobb az esély a nézettségre!


Akció beállítása »
Az akciós ár beállításáról itt olvashatsz bővebben »

Figyelem! A Partnerközpontos felhasználóknak az akció beállítása funkció nem elérhető, illetve a SOAP-on keresztül feltöltött termékekhez nem lehetséges akció beállítása!

Hol és mikor lesznek elérhetőek a Green Friday akciós termékek?

A vatera.hu/green-friday oldalon fogod megtalálni a Green Friday termékeket, melyek 2022. november 25. 0 óra után kerülnek itt megjelenítésre. Ezen kívül a Vatera listázóoldalain is rájuk tudsz keresni a kiválasztott kategóriákban. A Green Friday legjobb ajánlatairól külön hírleveleket is kiküldünk, ha még nem iratkoztál fel hírlevelünkre, ide kattintva megteheted.

Vatera Green Friday – Találkozunk november 25-én!