Kik vagyunk mi? Tovább a magazinra

A HelloBlackFriday egy akciófigyelő portál, ami segít eligazodni a Black Friday …….

Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

2021 Valentin-napi akciókörképe

Az utolsó pillanatra hagytad a Valentin-napi ajándékkeresést? Semmi pánik, mi összegyűjtöttük a legjobb ajánlatokat!

Évről évre egyre több online áruház célozza meg a párokat Bálint-napra időzített kedvezményekkel. Ne aggódj, ha eddig halogattad az ajándék vadászatot kedvesednek, mi összeszedtük a legjobb hazai márkák leárazásait!

Ha ki kellene választanunk, melyik kategóriában van a legnagyobb kínálat Valentin-napon, akkor a divattermékeket árusító boltok – a virágárusokkal szoros versenyben – tuti, hogy ott vannak a lista tetején. Idei listánkat is velük kezdjük, hiszen ők tolonganak leginkább a szerelmesek ünnepének akciótengerében.

Divat

Sokan félnek ruhát vagy kiegészítőt venni partnerüknek, mert félnek tőle, hogy nem találják el kedvesük ízlését vagy méretét. Mind a két esetben nagy segítség lehet, ha vásárlás előtt belelesünk választottunk gardróbjába és megnézzük, vajon illene-e oda a mi ajándékunk.

Ha elillantak a kétségek, mutatjuk, hol lehet levadászni a legjobb ajánlatokat:

 

Otthon és szabadidő

A másik nagy kategóriába azok a kedvezmények kerültek, amik talán elsőre eszünkbe se jutnának a nagy Valentin-napi vadászat közben. De ki ne örülne egy hasznos ajándéknak? Ezt gondolhatták a következő márkák is, amikor meghirdették idei akcióikat:

 

+1 tipp: természetesen bármilyen ajándék tökéletes, nem kell feltétlenül ezekből a most felsorolt ajánlatokból választanod a nagy napra. Ha nem találtál elsőre semmit, ami passzolna szíved választottjához, nézd meg a többi ajánlatunkat is!