Sötét layer
Kedvenc
A Market Worldnél bezöldült a Black Friday 2021 Fekete helyett Zöld Pénteket tart november 19-től a Market World webáruház a Black Friday 2021 alatt.
Sötét layer
Kedvenc
Pénteken startol az eMAG-Extreme Digital Black Friday 2021! Az eMAG és az Extreme Digtal évek óta leglátogatottabb webáruházak között van. A 2021-es Black Friday szezonban nem csak tűzforró ajánlataik, de nyereményjátékuk miatt is érdemes odafigyel...
Sötét layer
Kedvenc
Gigaleárazásokkal robbantja be a Fashion Days a Black Friday 2021-et November 17-én kiszabadulnak az ország egyik legnagyobb online divatáruházának, a fashiondays.hu-nak a kedvezményei. Gigantikus, akár 70%-os leárazásokkal igyekeznek megnyerni a Black Frid...
Sötét layer
Kedvenc
Ne legyél Black Friday balek! A fogyasztóvédelem egy e-kereskedelmi kisokossal igyekszik a vásárlók figyelmét felhívni a netes vásárlás buktatóira. Ezekre érdemes figyelni!
Sötét layer
Kedvenc
Miben lesz más a 2021-es Black Friday? A világjárvány alatt megváltozott vásárlási szokások még akkor is éreztetik hatásukat, ha lezárásokra már nem kell számítanunk.
Sötét layer
Kedvenc
Extreme Digital és Emag Black Friday - a részletek! Extreme Digital és Emag Black Friday együtt.. 2021 nagy dobása! Mit tehetsz, hogy ne maradj le semmiről?
Sötét layer
Kedvenc
Fennállása óta először szervez Black Friday-t a Vatera - akár 70 %-kal o... Az online piactér akciója azért lesz egyedi, mert nem csak új, hanem használt árucikkeket is elérhetnek majd rajta az érdeklődők, így a kínálat nem korlátozódik az aktuális modellekre.
Sötét layer
Kedvenc
Extreme Digital és Emag Black Friday - idén először együtt, egy napon! Idén eyszerre, az Emag ernyője alatt feketepéntekezik a két egyesült e-kereskedő. Fura akciók a legnagyobb Black Friday eseményen!

Kik vagyunk mi? Tovább a magazinra

A HelloBlackFriday egy akciófigyelő portál, ami segít eligazodni a Black Friday …….

Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

2021 Valentin-napi akciókörképe

Az utolsó pillanatra hagytad a Valentin-napi ajándékkeresést? Semmi pánik, mi összegyűjtöttük a legjobb ajánlatokat!

Évről évre egyre több online áruház célozza meg a párokat Bálint-napra időzített kedvezményekkel. Ne aggódj, ha eddig halogattad az ajándék vadászatot kedvesednek, mi összeszedtük a legjobb hazai márkák leárazásait!

Ha ki kellene választanunk, melyik kategóriában van a legnagyobb kínálat Valentin-napon, akkor a divattermékeket árusító boltok – a virágárusokkal szoros versenyben – tuti, hogy ott vannak a lista tetején. Idei listánkat is velük kezdjük, hiszen ők tolonganak leginkább a szerelmesek ünnepének akciótengerében.

Divat

Sokan félnek ruhát vagy kiegészítőt venni partnerüknek, mert félnek tőle, hogy nem találják el kedvesük ízlését vagy méretét. Mind a két esetben nagy segítség lehet, ha vásárlás előtt belelesünk választottunk gardróbjába és megnézzük, vajon illene-e oda a mi ajándékunk.

Ha elillantak a kétségek, mutatjuk, hol lehet levadászni a legjobb ajánlatokat:

 

Otthon és szabadidő

A másik nagy kategóriába azok a kedvezmények kerültek, amik talán elsőre eszünkbe se jutnának a nagy Valentin-napi vadászat közben. De ki ne örülne egy hasznos ajándéknak? Ezt gondolhatták a következő márkák is, amikor meghirdették idei akcióikat:

 

+1 tipp: természetesen bármilyen ajándék tökéletes, nem kell feltétlenül ezekből a most felsorolt ajánlatokból választanod a nagy napra. Ha nem találtál elsőre semmit, ami passzolna szíved választottjához, nézd meg a többi ajánlatunkat is!