Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

Ajándék webáruház – Pár lépésre a gumizsuzsitól

Ajándék ötletek, konyhai és fürdőszobai termékek, női ruhák, egyedi ajándékok.
Ajándékozni öröm, tartja a mondás. Ha valakinek gondot okoz, hogy mit vegyen a szeretteinek, párjának vagy a barátjának, akkor nézzen szét az Ajandekparadicsom.hu webáruházban.

Az oldal valószínűleg valós, felmért igényekre épül, ugyanis egyszerűbb ajándékötletek iránt kutakodni a neten, mint a boltokat járni. Ekkor juthatunk el egy ilyen oldalra.

A webáruház kínálata huncut, az átnézését követően, az az érzése a látogatónak, hogy a lényeg benne, a gumibabák árusítása, mert ez egyedi ötlet, és remek ajándék.

Erre a jópofa témára később visszatérünk, addig nézzük a webáruház kínálatát.

A választék


A kategóriák, amiben lehet keresni ajándékokat az a következőképpen néz ki. Tulajdonképpen végig járja a megszokott skálát, a Valentin-napi őrület hiányzik, amelyet lehet, hogy pár héttel a nagy nap előtt kerül be a menübe. Hasonlóan hiányoznak az anyák és az egyre jobban divatba jövő apák napi ajándékok.

Íme a nem teljes lista: ballagás, esküvő, képtartók, díszpárnák, gyermek áldás, tejfakasztó buli, hűtőmágnes, konyhai kötények, kesztyűk, házasságkötés, névnap, születésnap, unikornis, rendszám, lábtörlők.

Az ajándéktárgyakon túlmenően, még három fő kategória található, a konyhai és fürdőszobai termékek, női ruhák és bizsuk, a sort az egyedi ajándékok zárják.

Az egyik legszűkebb kínálat a női ruhák között található, ahol két márka termékeit rakták ki, az egyiknél hét ruha található, amiből három cica nadrág, a másiknál pedig kettő. A sovány jelző illik még a lábtörlőkre, ahol mindössze egy darabot árulnak... A vicces rendszám imitációkból pedig hármat.

Pár lépésre a gumizsuzsitól


A cím és az fenti alcím természetesen csak hatásvadászat miatt lett adva, hogy az olvasó figyelmét magunkhoz vonzzuk. Mondjuk, ahhoz képest, hogy a legutóbbi Han Solo filmben már utalást tettek arra, hogy ember és robot között is alakulhat ki vonzalom, nem biztos, hogy annyira messze járunk a való világtól.

A tényleges gumizsuzsiktól végleg eltávolodva, az oldal fő attrakciója a dekorgumiból készült babák.

Az ötlet nagyon jó, és ez az ami igazán egyedi és ötletes meglepetés. A 20-30 centi magas figurák jellemzője, hogy nagy a cipőjük, és a szemük óriási. A gyártó pedig próbálja olyanra készíteni, ahogy az látható a beküldött fotón.

Ez a koncepció - nem ismerve - a babák eladási számait, talán külön webáruházat is megérne, amit reklám kampánnyal megtámogatva, talán egész szép eladási számokat hozna.

Ugyanis a fotó alapján készített, a képen látható személy, személyek alakját, jellegzetes tartását, ruházatát elég pontosan visszaadó babák teljesen egyedi ajándékok.