Óriási akciók egy helyen – Hello Black Friday
A Black Friday akcióportál!
nap
óra
perc
mperc
Támogató

Bemutatkozik az Alza.hu

Szerző:
2017. 09. 29. |
alza
történelem
webshop

Egy kis zöld ufó kétezer forintos kupont hoz nekünk az űrből, mi az? Bemutatjuk az alza.hu-t!

Bemutatkozik az Alza.hu

Egy kis zöld ufó kétezer forintos kupont hoz nekünk az űrből, mi az? Az Alza.hu ilyen televíziós reklámokkal kezdte meg magyarországi hadjáratát. A közép-európai cég története ennél azonban jóval messzebbre nyúlik vissza.

Alza.hu történet

A Csehországban elindított Alza.cz 1994 óta foglalkozik elektronikai és számítástechnikai termékek értékesítésével. A kezdetekben Alzasoft néven futó vállalat 2008-ban lett Csehországban piacvezetővé, majd kilépve a cseh piacról trend teremtővé vált Közép- és Kelet-Európában. Erről nemcsak a forgalma tanúskodik, amely 2015-ben meghaladta a nettó 14 milliárd koronát (kb. 161 milliárd forint), hanem az a tény is, hogy több mint 5 millió rendelést teljesített. Az Alza mára Európa 26 országába szállít online rendeléseket.

black friday alza.hu

Az Alza piacvezető pozícióját a gyors reagálású raktárkészlet, a széles termékkínálat, az átgondolt értékesítési stratégia, illetve a vásárlás után biztosított minőségi szolgáltatások teremtették meg. A többi nemzetközi szereplőhöz hasonlóan az Alza is sok aprónak tűnő, de innovatív, közönségbarát lépéssel vált piacvezetővé. 1997-ben bevezették a raktárról történő azonnali átvétel lehetőségét, ami akkoriban forradalmi megoldás volt, és fel is keltette a vásárlók érdeklődését. Nem csoda, hogy egy évvel később már meg is nyitották első üzletüket Prágában, és az Alza innentől gyors növekedésnek indult. 1999-ben ismét nagyot dobbantott a cég a 24 órán belüli kiszállítás bevezetésével. A szolgáltatás hatására a weboldal bekerült az 5 leglátogatottabb internetes site közé Csehországban.

2004-ben kiterjesztették webes szolgáltatásaikat Szlovákia területére is, ezzel párhuzamosan újabb üzleteket nyitottak Csehországban és Szlovákiában is. A vállalat 2011-ben már az Év Boltja díj nyertese volt hazájában minőség kategóriában, 4 évvel később pedig már az Év Kereskedője Közép-Kelet-Európában díj második helyezettje. 2015-ben az Alza elindította az AlzaVenture-t, amely különböző startupok támogatására szolgált, majd megnyitotta az Alza TechZone-t, amivel tovább bővítette termékkínálatát. A cég Szlovákiában felépített egy hatalmas logisztikai központot, és Pozsonyban megnyitotta az egyetlen szlovák Apple Shopot.

Megbízhatóság

Az Alza sikerei elismeréseként számtalan díjat kapott, mint például az Év Üzlete, a MasterCard Év Kereskedője az Online kiskereskedelmi kategóriában vagy a legjobb E-kereskedelmi Alkalmazás díja. Az Alza Awards keretében pedig 2014-től már ő díjazta az év legjobb cégeit és termékeit.

Magyarországon 2016. decemberében nyílt meg az első alza.hu üzlet Budapesten, a VI. kerületben a Bajcsy-Zsilinszky út 19/b. szám alatt.

A kis ufó figurájában közénk érkezett Alza.hu üzletében és webáruházában iPhone telefonoktól kezdve, Star Wars játékfigurákon át, női parfümökig számtalan termék és akció várja az online vásárlásra fogékony közönséget. Az Alza.hu szimpatikussá tette magát azzal is, hogy már augusztusban elkezdett Black Friday, azaz Fekete Péntek akciókat hirdetni, ezért érdemes figyelni az oldalukat az állandó kedvezmények miatt.

Az Alza.hu oldalain lehetőség van házhoz-szállítást kérni, és a budapesti üzletben személyesen is átvenni a megrendelt termékeket.

Az Alza magyar honlapja

CIKKAJÁNLÓ

Black Friday – Intel Optane, a 2018-as sláger termék Black Friday – Intel Optane, a 2018-as sláger termék
2018. 11. 10.

Az idei Black Friday egyik legnagyobb slágere lehet a Intel Optane memória, és a vele szerelt laptopok. 

Black Friday 2018 vs. Small Business Saturday Black Friday 2018 vs. Small Business Saturday
2018. 09. 18.

A Small Business Saturday-t a Black Friday utáni napon rendezik Amerikában.

Ezek most az AliExpress legnagyobb slágerei Ezek most az AliExpress legnagyobb slágerei
2017. 11. 23.

Mi, magyarok sokat járunk Kínába vásárolni. Ha elolvasod ezt az írást, már indulsz te is.

Most 2000 Ft-ot ad a Mastercard a Bónusz Brigádozáshoz Most 2000 Ft-ot ad a Mastercard a Bónusz Brigádozáshoz
2017. 11. 20.

Ha most kiváltasz egy kupont a bankkártyáddal, 2000 Ft-ot kapsz.

Black friday Magazin

Webáruházak bemutatkozója
Összes cikk megtekintése
Érdekességek, vidám történetek a vásárlás világából + új termékek, új ízek bemutatója
Összes cikk megtekintése
Black Friday 2018 hírközpont extrákkal
Összes cikk megtekintése
Svájci bicska az online vásárláshoz + hasznos információk webáruház üzemeltetőknek
A Fekete Pénteken a leértékelt repülőjegyek is nagyon népszerűek
2018. 11. 19.
A Black Friday-t, és az utána következő Cyber Monday-t is kihasználják azok, akik olcsó repülőjegyekre szer...
Black Friday – Az Edigital.hu mérlege
2018. 11. 19.
A szárítógépet is sokan keresték Fekete Pénteken.
Összes cikk megtekintése
Hirdetes Magyar Posta Logisztika
© helloblackfriday.hu