Black Friday egész évben: akciók, tippek, érdekességek!

Bemutatkozik az Alza.hu

Szerző:
2017. 09. 29. |
alza
történelem
webshop

Egy kis zöld ufó kétezer forintos kupont hoz nekünk az űrből, mi az? Bemutatjuk az alza.hu-t!

Bemutatkozik az Alza.hu

Egy kis zöld ufó kétezer forintos kupont hoz nekünk az űrből, mi az? Az Alza.hu ilyen televíziós reklámokkal kezdte meg magyarországi hadjáratát. A közép-európai cég története ennél azonban jóval messzebbre nyúlik vissza.

Alza.hu történet

A Csehországban elindított Alza.cz 1994 óta foglalkozik elektronikai és számítástechnikai termékek értékesítésével. A kezdetekben Alzasoft néven futó vállalat 2008-ban lett Csehországban piacvezetővé, majd kilépve a cseh piacról trend teremtővé vált Közép- és Kelet-Európában. Erről nemcsak a forgalma tanúskodik, amely 2015-ben meghaladta a nettó 14 milliárd koronát (kb. 161 milliárd forint), hanem az a tény is, hogy több mint 5 millió rendelést teljesített. Az Alza mára Európa 26 országába szállít online rendeléseket.

black friday alza.hu

Az Alza piacvezető pozícióját a gyors reagálású raktárkészlet, a széles termékkínálat, az átgondolt értékesítési stratégia, illetve a vásárlás után biztosított minőségi szolgáltatások teremtették meg. A többi nemzetközi szereplőhöz hasonlóan az Alza is sok aprónak tűnő, de innovatív, közönségbarát lépéssel vált piacvezetővé. 1997-ben bevezették a raktárról történő azonnali átvétel lehetőségét, ami akkoriban forradalmi megoldás volt, és fel is keltette a vásárlók érdeklődését. Nem csoda, hogy egy évvel később már meg is nyitották első üzletüket Prágában, és az Alza innentől gyors növekedésnek indult. 1999-ben ismét nagyot dobbantott a cég a 24 órán belüli kiszállítás bevezetésével. A szolgáltatás hatására a weboldal bekerült az 5 leglátogatottabb internetes site közé Csehországban.

2004-ben kiterjesztették webes szolgáltatásaikat Szlovákia területére is, ezzel párhuzamosan újabb üzleteket nyitottak Csehországban és Szlovákiában is. A vállalat 2011-ben már az Év Boltja díj nyertese volt hazájában minőség kategóriában, 4 évvel később pedig már az Év Kereskedője Közép-Kelet-Európában díj második helyezettje. 2015-ben az Alza elindította az AlzaVenture-t, amely különböző startupok támogatására szolgált, majd megnyitotta az Alza TechZone-t, amivel tovább bővítette termékkínálatát. A cég Szlovákiában felépített egy hatalmas logisztikai központot, és Pozsonyban megnyitotta az egyetlen szlovák Apple Shopot.

Megbízhatóság

Az Alza sikerei elismeréseként számtalan díjat kapott, mint például az Év Üzlete, a MasterCard Év Kereskedője az Online kiskereskedelmi kategóriában vagy a legjobb E-kereskedelmi Alkalmazás díja. Az Alza Awards keretében pedig 2014-től már ő díjazta az év legjobb cégeit és termékeit.

Magyarországon 2016. decemberében nyílt meg az első alza.hu üzlet Budapesten, a VI. kerületben a Bajcsy-Zsilinszky út 19/b. szám alatt.

A kis ufó figurájában közénk érkezett Alza.hu üzletében és webáruházában iPhone telefonoktól kezdve, Star Wars játékfigurákon át, női parfümökig számtalan termék és akció várja az online vásárlásra fogékony közönséget. Az Alza.hu szimpatikussá tette magát azzal is, hogy már augusztusban elkezdett Black Friday, azaz Fekete Péntek akciókat hirdetni, ezért érdemes figyelni az oldalukat az állandó kedvezmények miatt.

Az Alza.hu oldalain lehetőség van házhoz-szállítást kérni, és a budapesti üzletben személyesen is átvenni a megrendelt termékeket.

Az Alza magyar honlapja

CIKKAJÁNLÓ

A CEBIT-en jártunk – Ezek a jövő technológiai újdonságai A CEBIT-en jártunk – Ezek a jövő technológiai újdonságai
2018. 06. 14.

Találtunk egy olyan robotot is, aki a beteg gyerek helyett elmegy az iskolába.

A mall.hu nem adja fel A mall.hu nem adja fel
2017. 11. 17.

Nyilatkozatuk szerint a webáruház gőzerővel készül a Black Friday-re.

Mall.hu, az eminens Mall.hu, az eminens
2017. 10. 19.

A cseh alapítású webpláza legnagyobb vonzereje a minőség. Letisztult felület, kipróbált technológia.

Ár, mint a felelősségvállalás és a marketing eszköze? Ár, mint a felelősségvállalás és a marketing eszköze?
2017. 11. 15.

A brazil Basico Black Friday kezdeményezése arra utal, lehetséges.

Black friday Magazin

Webáruházak bemutatkozója
Black Friday – kika (bútor)
2018. 11. 23.
Éjszakai vásárlással  és 11%-os kedvezménnyel várja Fekete Pénteken a KIKA a vásárlókat.
Összes cikk megtekintése
Érdekességek, vidám történetek a vásárlás világából + új termékek, új ízek bemutatója
Black Friday – könyv akciók (körkép)
2018. 11. 23.
Most szerezd meg az olvasnivalódat, rengeteg kedvezmény vár a könyves webshopokban.
Black Friday parfüm – Douglas
2018. 11. 23.
20% kedvezmény a Douglas boltokban és webshopban, vasárnapig.
Összes cikk megtekintése
Black Friday 2019 hírközpont extrákkal
Összes cikk megtekintése
Svájci bicska az online vásárláshoz + hasznos információk webáruház üzemeltetőknek
Black Friday – szállás, utazás, repülőjegy
2018. 11. 23.
Ha magadnak szervezed a jövő évi nyaralást, akkor többet spórolhatsz.
Black Friday repülőjegy
2018. 11. 23.
Szuper Black Friday utazási ajánlatok a repülős utakra (körkép)
Összes cikk megtekintése
© helloblackfriday.hu