Óriási akciók egy helyen – Hello Black Friday
A Black Friday akcióportál!
nap
óra
perc
mperc
Támogató

Az edigital.hu egy héttel hamarabb vár!

Szerző: Dani
2017. 11. 15. |
edigital.hu

Ők is tartják a Black Friday-t, csak épp 17-én.

Az edigital.hu egy héttel hamarabb vár!

Sokszor tanácstalan a vásárló, melyik internetes áruház kedvezményes ajánlatait böngéssze, különösen akkor, amikor az előzetes akciók mindenhová elérnek. Mivel mindenki az utolsó péntekre, november 24-re összpontosít, az edigital.hu csavart egyet a történeten, és egy héttel korábbra ütemezte az árak elleni hadjáratot.

 

Oké, de mit, mikor és mennyiért ad nekem az edigital.hu?

A névben szereplő „digital” ma már részben megtévesztő lehet. Az kétségtelen, hogy az Extreme Digital neve eggyé vált a számítástechnikai termékek, kiegészítők és menő DSLR cuccok kimeríthetetlen lelőhelyével, viszont a kezdeti lépések megtétele óta több klasszikus műszaki cikk is helyet kapott a palettán. Ezenkívül a háztartás, az otthon és az iroda egyre több szükséges eszköze megtalálható náluk.

Az idei (előrehozott) Fekete Péntek alkalmából is színes ajánlatokkal készültek: A legótól kezdve a kávéfőzőn át a Sony televízióig mindenféle ajánlattal találkozhatunk, melyek általában 30-40%-os kedvezménnyel kecsegtetnek. Ezek mind megvásárolhatók interneten keresztül is, de a kiszállítási idő tekintetében ugyanazt tudják ígérni, mint a többiek. Annyi kiegészítéssel, hogy a nagyméretű háztartási eszközök nem 5-14 nap alatt érkeznek meg, mint normál méretű társaik. Ezekre akár 21 napot is kell várni, mire kihozzák. Ellenben személyes átvétel esetén ők is tudják garantálni az 1-5 napos időtartamot.

edigital.hu

Rendben, de miért éppen ők?

Az csak egy dolog, hogy gyorsan, egyszerűen böngészhető felülettel könnyítik meg a vásárlást, de az alapvető szolgáltatásokon kívül – mint például a 14 napos elállási jog – 40 napos visszavásárlási garanciát is nyújtanak. Ha pedig nem olyan sürgős a dolog, hogy személyesen menjünk el érte, akkor 10.000 forintos vásárlás felett ingyen hozzák ki a választott eszközt, vagy bármelyik nagy háztartási gépet. A nagyobb értékű készülékekre extra garancia biztosítás is köthető.

Évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a magyar online piacon. 2001-ben indultak, de 2004-re az internetes vásárlással ismét nagyot lendült a vállalkozás. Ezután 2007 volt az az év, amikor 20.000 fölé növekedett az edigital.hu napi látogatottsága. Ezután némi befektetéssel részvénytársasággá alakultak, és most már nemzetközi piacokon is jelen vannak. Idén harmadik éve őrzik pozíciójukat a GKI e-commerce toplistáján, és a SuperBrands díjat is megkapták.

Ha te is szeretnél megbízható helyről műszaki cikkeket vásárolni a kedvezményes időszakban, látogass el hozzájuk, vagy kérdezz tőlük a Facebookon!

CIKKAJÁNLÓ

Aggódjunk a Digitalstand miatt? Aggódjunk a Digitalstand miatt?
2018. 04. 11.

A Magyar Nemzet bezárása után a Heti Válasz tulajdonában lévő Digitalstand sorsa is bizonytalanná válhat.

Meg van az áruházak fegyvere a webshopok ellen! A beltéri szörf! Meg van az áruházak fegyvere a webshopok ellen! A beltéri szörf!
2018. 10. 28.

Szörf a plázában, két vásárlás között.

Egyre több a vásárlókat célzó adathalász támadás Egyre több a vásárlókat célzó adathalász támadás
2018. 07. 02.

Összefoglaljuk, miről ismerszik meg egy hamis webáruház.

Pikmi Pops Pikmi Pops
2018. 09. 09.

Mi jöhet még a slime után? Itt az új játék őrület, a Pikmi Pops.

Black friday Magazin

Webáruházak bemutatkozója
Összes cikk megtekintése
Érdekességek, vidám történetek a vásárlás világából + új termékek, új ízek bemutatója
Összes cikk megtekintése
Black Friday 2018 hírközpont extrákkal
Összes cikk megtekintése
Svájci bicska az online vásárláshoz + hasznos információk webáruház üzemeltetőknek
Black Friday – Garmin
2018. 11. 16.
Elnavigáljuk a 20, 25 és 35 százalékos kedvezmények között.
Black Friday Media Markt – A nagy ágyú eldördült
2018. 11. 16.
Idén nem mindenki várta meg a hivatalos, november 23-i startot, így tett a Media Markt is.
Összes cikk megtekintése
Hirdetes Magyar Posta Logisztika
© helloblackfriday.hu