Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

Érkezik a baba? Babanézőbe mész?

Cuki ruhákat rendelhetsz ezekről az oldalakról!
Kisbabát vársz? Gratulálunk! Élvezd ki az áldott állapotot és szerezz be akár online mindent a megszülető babádnak.

Babalátogató mész? Készülj fel, és szerezz be néhány cuki babaruhát, aminek nagyon fog örülni a kismama, amikor átadod neki.

Ki mondta, hogy a babaruhákat csak üzletben lehet megvásárolni? A fast fashion üzletek és az online vásárlás világában a legjobb dolgok egyike, hogy pár kattintás után csak várni kell a futárt, hogy megérkezzen a rendelésünk, ami akár néhány tucat babaruha is lehet. Nem tudod, hogy hol vásárolj ilyen ruhákat? Segítünk néhány webáruház tippel!
Ne feledd, hogy november 23-án, azaz a Fekete Pénteken érdemes lesz visszatérned ezekhez az online boltokhoz, mert biztos, hogy nem feledkeznek meg az online vásárlóknak szánt akcióról sem.

H&M

A Hennes & Mauritz nevű svéd divatcikk vállalat a világ 43 országában van jelen, hazánkban is sok üzletük van. Szerencsére már a H&M oldaláról már rendelhetünk házhoz ruhákat, és ebben az újszülött és babaruha részleg is benne van. A márka állandó jelleggel akciózik, így biztos, hogy találunk a kisbabánkra, vagy ajándékba egy-egy cuki rugdalózót, kis cipőt, sapkát vagy éppen kezeslábast. Érdemes figyelni az oldalt gyakran, mert sokszor van ingyenes szállítás kupon, vagy X összeg feletti vásárlás után plusz kedvezmény.Reserved

A Reserved márka néhány éve, hogy létrehozta a gyerek és babarészlegét így már nem csak férfi és női ruhákat lehet tőlük vásárolni. Érdemes online is böngészni a kínálatukat, mert olyan darabokra akadhatunk, amik esetleg már nincsenek az üzletben, csak online. A rendelésünket átvehetjük ingyen egy kiválasztott Reserved boltban, így ezzel nem csak időt spórolhatunk a boltban járkálás helyett, hanem pénzt is.Zara Kids

A Zara az Inditex divatvállalat egyik leghíresebb márkája. A női és férfi ruhák mellett itt is megtalálható a gyerek részleg, ahol a legkisebbtől a kamaszokra szabott ruhákból választhatunk akár online is. A csodás és egyedi kötött babaruháktól és kiegészítőktől elkezdve a különleges kapszula kollekciókból is megtalálunk mindent online.

Kukukk

Ha valami ennél is egyedibbre vágysz, akkor irány a Kukukk webáruház, amit egy magyar cég üzemeltet. Az egyedi babaruhák 2-3 nap alatt szállításra kerülnek, de van lehetőség személyes átvételre is Gödöllőn. A ruhák mellett nagyon népszerűek a Kukukk takarók, az ÖKO és természetes anyagokból készült takarók és textilek is.Carter’s

Ha az itthoni webáruházak kínálata nem lenne elég, akkor érdemes külföldön szétnézni. Ne féljünk az online vásárlástól, mert például a Cartersnél elképesztő kínálat van, így biztos, hogy találunk az ízlésünknek megfelelő kis ruhácskát. Az angol webshopnál többféle gyorsaságú szállítást is kérhetünk, és mindig van valami jó kis akció.