Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

Bingó, üresség!

Ma már minden valamirevaló otthonba kell egy boxállvány.
Jól hangzó név, jónak kinéző termék kör és minimális választék, ez jellemzi a Bingoshop.hu webáruházat. Kár érte.

A cikkben bemutatott webáruház arra példa, amikor van valakinek egy jó név a birtokában, az ötlete sem rossz, hogy mit áruljon, de valahogy mégsem az igazi.
Ennek következtében ott egy üresen kongó webáruház, amit 26-an követnek a legnagyobb közösségi oldalon.

A kínálat


Jónak néz ki az oldal, amely elviekben lakások berendezésére specializálódott webáruház, megtűzdelve pár extrával. A menü négy részből áll, az otthon szétválik bútor, díszlet, tükör, esernyő és napernyő rovatra. A sportszerek csak két részre osztódnak, a boksz felszerelésekre és a fitnesz szekcióra. A hátralévő két részleget a szépség és a játékok menüpont teszi ki.
Ezekre könnyedén fel lehetne fűzni akár több ezer terméket is, de ez az állítás esetünkben a jövő idő, és a feltételes módnak a keveréke.

Számok


Az, hogy az oldal mennyire illúzió, a számok jól mutatják. Az otthon szekcióban lévő bútorok menüben, nyolc termék található, a matracok között már csak kettő, a kanapé között pedig egy. Ezt a részleget a szekrények és komódok mentik meg, ahol öt darab kisebb tálalószekrényt árulnak.
A Szépség menüpontot ki is lehetne húzni, mert teljesen üres. A Sport résznél két termék kelleti magát:

egy két darabos súlyzókészlet és az otthon is használható, két funkciós bokszzsák. A tükröknél egy árválkodik, az esernyő, napernyő menü üres. Aki arra "fente a fogát", hogy majd a díszlet menüpontban színházban használt különlegességeket talál, amely majd az otthonát díszítheti, az nagyot csalódhat.
Ugyanis kiöregedett, de rendbe tett, eladásra kínált különleges díszletek helyett könyv kitámasztót találni, amelyen egy-egy földgömb található. Brrr.

A választék a játék felsorolással ki is merül, ahol egy Mercedes ML350, elektromos gyermek autót és pedálos gokartot kínálnak.