Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

Black Friday 2018 vs. Small Business Saturday

A Small Business Saturday-t a Black Friday utáni napon rendezik Amerikában.
Hamarosan megkezdődik a karácsonyi szezon, amit a minden évben szokásos ünnepi láz előz meg. Ilyenkor rendezik meg a már hagyománynak számító Black Friday-t is, ami nem csak itthon, de New Yorkban is nagy népszerűségben örvend, miközben ott két akciós napot is magába foglal.

Európában is hatalmas sikere van a Black Friday-nak, amit Magyarországon is ismerhetünk, hiszen bizonyos időszakokban itt is vásárolhatunk ezen az akciós pénteken.

Az viszont tény, hogy Amerikában még nagyobb kedvezményekkel találkozhatunk, így, ha a karácsonyi szezonra nagyon jó ajándékokat szeretnénk vásárolni nagyon jó áron, akkor érdemes New Yorkba utaznunk (persze nem csak ezért éri meg).

Az USA-ban gyártott termékek ugyanis általában ezen a kontinensen nagyobb leárazásokkal rendelkeznek az akciós időszakban, így nagyon jó áron tudunk például Apple, Nike vagy Levi’s termékeket vásárolni.

A fekete péntek kereskedelmi akció nagyon népszerű az amerikai nagyvárosban is, olyannyira, hogy New Yorkban a hálaadás után pénteken lesz megtartva, de az azt követő szombaton is készülnek majd kedvezményekkel.
A Black Friday 2018-ban november 23-ára esik.

Ma már nagyon sok cégóriás jelen van a Black Friday időszakában hatalmas akciókkal, hiszen ez számukra egy igen jó befektetés. A nagy cégek tehát sokat tudnak profitálni a fekete pénteki értékesítésekből, míg kisebb vállalkozásoknak már nem biztos, hogy megéri.

Éppen ezért kerül megrendezésre idén New Yorkban egy kisebb kedvezményes időszak is, a
Small Business Saturday.

Ezt a kedvezményes napot a Black Friday utáni napon fogják megrendezni, aminek az lehet a lényege, hogy a vásárlók így a kisebb, helyi üzletekben is be tudják majd vásárolni a korábban elfelejtett, vagy kihagyott ajándékokat.

Érdemes tehát ezen a napon New Yorkban tartózkodni és a helyi kisboltokba is betérni, hiszen itt talán egyedibb és különlegesebb kincsekre lehet lelni, sokkal olcsóbb áron, mint egyébként.

A Black Friday egyébként idén is hatalmas kedvezményekkel készül, amiket természetesen a legnagyobb cégek ajánlanak leginkább, mint például az Apple tabletjei, telefonjai, illetve a digitális játékoké, és az egyéb elektronikus berendezéseké lesz a főszerep.