Kik vagyunk mi? Tovább a magazinra

A HelloBlackFriday egy akciófigyelő portál, ami segít eligazodni a Black Friday …….

Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

Black Friday 2021 – hivatalos dátum és előrejelzések

Melyik napra esik idén a vásárlás ünnepe? Ezt is megtudhatod cikkünkből, valamint azt is, milyen hosszú lehet valójában a 2021-es Fekete Péntek.

Kezdjük a legfontosabbal: a 2021-es Black Friday időpontja november 26-a. A hagyományok szerint az amerikai hálaadás utáni napra esik ez a mára világméretűvé nőtt esemény. Azonban a korábbi évekhez hasonlóan idén is számíthatunk arra, hogy az áruházak több napig vagy akár hetekig tartó akciós időszakokat hirdetnek novemberben. Lássuk, milyen trendeket lehet leszűrni az előző évek tapasztalataiból!

A tavalyi év végérvényesen felforgatta a Black Friday hagyományos menetét. Ahogy már feljebb is említettük, eddig is megfigyelhető volt, ahogy a nagyobb márkák egymásra licitálva egyre hamarabb kezdik kezdeményes kiárusításaikat. 2020-ban már két nagy hazai mobilszolgáltató (Telekom, Vodafone), valamint a Mall.hu is egész novemberben futó leárazást hirdetett, a nagy elektronikai áruházak közül a Media Markt lett a tavalyi év „csúcstartója”, a november első hétvégéjén elstartolt Black Friday kampányával.

A legnagyobb változás a Black Friday digitalizáció, vagyis az online akciók térnyerése a vásárlás ünnepén. A világjárvány hatására az üzletek valószínűleg 2021-ben is az online eladásokra és promóciókra fordítják majd az energiájuk nagy részét. Ezen kívül ahogy már tavaly is, idén is valószínűleg több olyan ajánlattal találkozhatunk majd, ami kizárólag online lesz elérhető – de pánikra semmi ok, ha követed a HelloBlackFriday.hu akciógyűjtő portált, elsőként fogsz értesülni az árleszállításokról és a legfontosabb időpontokról.

Ha két szóban kellene összefoglalnunk, milyen lesz a 2021-es Black Friday, ezeket választanánk: hosszú és online. A rutinosabb akcióvadászok már tudják, hogy nem elég hajnalok hajnalán beállni a boltok soraiba, hogy elsőként kaparintsák meg a legnagyobb engedményeket. A régi taktika már nem működik, hiszen a nagy márkák webáruházaiban és telefonos alkalmazásaiban rejlenek az igazi kedvezmény kincsek. Azonban az új körülményekhez könnyedén lehet alkalmazkodni, ha követünk néhány már bizonyított módszert. Ezekből állítottuk össze 6+1 tuti tippünket arról, hogyan tudja bárki kihozni a legtöbbet az idei Fekete Péntek.