Sötét layer
Kedvenc
A Market Worldnél bezöldült a Black Friday 2021 Fekete helyett Zöld Pénteket tart november 19-től a Market World webáruház a Black Friday 2021 alatt.
Sötét layer
Kedvenc
Pénteken startol az eMAG-Extreme Digital Black Friday 2021! Az eMAG és az Extreme Digtal évek óta leglátogatottabb webáruházak között van. A 2021-es Black Friday szezonban nem csak tűzforró ajánlataik, de nyereményjátékuk miatt is érdemes odafigyel...
Sötét layer
Kedvenc
Gigaleárazásokkal robbantja be a Fashion Days a Black Friday 2021-et November 17-én kiszabadulnak az ország egyik legnagyobb online divatáruházának, a fashiondays.hu-nak a kedvezményei. Gigantikus, akár 70%-os leárazásokkal igyekeznek megnyerni a Black Frid...
Sötét layer
Kedvenc
Ne legyél Black Friday balek! A fogyasztóvédelem egy e-kereskedelmi kisokossal igyekszik a vásárlók figyelmét felhívni a netes vásárlás buktatóira. Ezekre érdemes figyelni!
Sötét layer
Kedvenc
Miben lesz más a 2021-es Black Friday? A világjárvány alatt megváltozott vásárlási szokások még akkor is éreztetik hatásukat, ha lezárásokra már nem kell számítanunk.
Sötét layer
Kedvenc
Extreme Digital és Emag Black Friday - a részletek! Extreme Digital és Emag Black Friday együtt.. 2021 nagy dobása! Mit tehetsz, hogy ne maradj le semmiről?
Sötét layer
Kedvenc
Fennállása óta először szervez Black Friday-t a Vatera - akár 70 %-kal o... Az online piactér akciója azért lesz egyedi, mert nem csak új, hanem használt árucikkeket is elérhetnek majd rajta az érdeklődők, így a kínálat nem korlátozódik az aktuális modellekre.
Sötét layer
Kedvenc
Extreme Digital és Emag Black Friday - idén először együtt, egy napon! Idén eyszerre, az Emag ernyője alatt feketepéntekezik a két egyesült e-kereskedő. Fura akciók a legnagyobb Black Friday eseményen!

Kik vagyunk mi? Tovább a magazinra

A HelloBlackFriday egy akciófigyelő portál, ami segít eligazodni a Black Friday …….

Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

Black Friday 2021 – hivatalos dátum és előrejelzések

Melyik napra esik idén a vásárlás ünnepe? Ezt is megtudhatod cikkünkből, valamint azt is, milyen hosszú lehet valójában a 2021-es Fekete Péntek.

Kezdjük a legfontosabbal: a 2021-es Black Friday időpontja november 26-a. A hagyományok szerint az amerikai hálaadás utáni napra esik ez a mára világméretűvé nőtt esemény. Azonban a korábbi évekhez hasonlóan idén is számíthatunk arra, hogy az áruházak több napig vagy akár hetekig tartó akciós időszakokat hirdetnek novemberben. Lássuk, milyen trendeket lehet leszűrni az előző évek tapasztalataiból!

A tavalyi év végérvényesen felforgatta a Black Friday hagyományos menetét. Ahogy már feljebb is említettük, eddig is megfigyelhető volt, ahogy a nagyobb márkák egymásra licitálva egyre hamarabb kezdik kezdeményes kiárusításaikat. 2020-ban már két nagy hazai mobilszolgáltató (Telekom, Vodafone), valamint a Mall.hu is egész novemberben futó leárazást hirdetett, a nagy elektronikai áruházak közül a Media Markt lett a tavalyi év „csúcstartója”, a november első hétvégéjén elstartolt Black Friday kampányával.

A legnagyobb változás a Black Friday digitalizáció, vagyis az online akciók térnyerése a vásárlás ünnepén. A világjárvány hatására az üzletek valószínűleg 2021-ben is az online eladásokra és promóciókra fordítják majd az energiájuk nagy részét. Ezen kívül ahogy már tavaly is, idén is valószínűleg több olyan ajánlattal találkozhatunk majd, ami kizárólag online lesz elérhető – de pánikra semmi ok, ha követed a HelloBlackFriday.hu akciógyűjtő portált, elsőként fogsz értesülni az árleszállításokról és a legfontosabb időpontokról.

Ha két szóban kellene összefoglalnunk, milyen lesz a 2021-es Black Friday, ezeket választanánk: hosszú és online. A rutinosabb akcióvadászok már tudják, hogy nem elég hajnalok hajnalán beállni a boltok soraiba, hogy elsőként kaparintsák meg a legnagyobb engedményeket. A régi taktika már nem működik, hiszen a nagy márkák webáruházaiban és telefonos alkalmazásaiban rejlenek az igazi kedvezmény kincsek. Azonban az új körülményekhez könnyedén lehet alkalmazkodni, ha követünk néhány már bizonyított módszert. Ezekből állítottuk össze 6+1 tuti tippünket arról, hogyan tudja bárki kihozni a legtöbbet az idei Fekete Péntek.