Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

Black Friday - 220volt

A feszültség tapintható.
A 220volt.hu már előre beharangozta, hogy november 23-án ők is jelentős mértékben megnövelik a forgalmukat. A Black Friday akciójukról csak az utolsó pillanatban rántják le a leplet.

A fotós, videós és számítástechnikai termékekre fókuszáló webáruház Black Friday tanácsait átnézve, általánosságban is jól használható adatokkal szolgál. Az egyik fontos tétel benne, hogy
amikor a vásárló a kosarába rakja a megvásárolni kívánt árut, az még nem jelenti azt, hogy meg is valósult a rendelése. A rendelés akkor élesedik, amikor a megrendelés gombra kattint.

Az oldal tájékoztatása szerint, még ekkor sem biztos a dolog, de a visszaigazoló automatikus e-mail sem jelenti azt, hogy az árucikk már biztosan a megrendelőé.
Ez csak akkor mondható el, amikor az ügyfélszolgálattól jön a megerősítés, hogy befogadtuk a megrendelést, és ekkor szállítjuk.

Apropó szállítás, minden húszezer forint feletti megrendelésnél, ingyenes a kiszállítás.

Korlátozott mennyiség


Ez a lesz a kulcs szó Black Friday-kor, ugyanis a boltok nagy többségének nem áll korlátlan mennyiség rendelkezésre a leakciózott termékekből. Ezért nagyon fontos az ajánlat vadászathoz a korai kelés, és a gyors döntés. Aki későn ébred vagy lassan dönt, annak elmennek az orra elől a jobbnál-jobb ajánlatok. Ebből kifolyólag érdemes arra is lelkiekben felkészülni, hogy egyszerűen elfogy a kívánt termék...

A 220volt.hu is arra biztatja a vásárlókat, hogy november 23-án már reggel üljenek le a számítógépük elé, vagy vegyék kézbe a telefonjukat. És ezerrel kezdjék böngészni az itt található Black Friday ajánlatot.

Ízelítő


Ez tényleg csak egy ízelítő, a teljes ajánlatra várni kell a nagy nap reggeléig. Ekkor az áruházban fel lesznek tüntetve az akcióban szereplő termékek, de külön oldalon is megtalálható az ajánlat.
A plusz pont az oldal mellett, hogy az áfa nélküli, nettó árat is feltüntetik, ami a céges vásárlásoknál jön jól. A plusz pont mellé mínusz is jár, ugyanis az ízelítőbe felrakott termékeknél nincs meg az összehasonlítási alap, a teljes ár. Erről majd pénteken hull le a lepel.

      

Ami biztosan bekerül a Black Friday ajánlatba, az a GoPro akciókamera legfrissebb, hetes kiadása. Szintén ott lesz a vágyott termékek között a Nikon D500 fényképezőgép, objektív nélkül. A gémerek és a grafikusok álma, a Gigabyte GeForce GTX1060 típusú grafikus kártya is az ajánlatok között szerepel majd.