Black Friday egész évben: akciók, tippek, érdekességek!

Black Friday Euronics – Akció, okosan tálalva

Szerző: Galambos Dániel
2018. 11. 19. |

A Mate 10 telefon is a Black Friday egyik slágerterméke lett.

Black Friday Euronics – Akció, okosan tálalva

Az egyik legnagyobb hazai elektronikai termékekkel foglalkozó üzletlánc már elkezdte a Black Friday-t. Őrült leárazások nincsenek, viszont a válogatást segítő, nagyon jó átláthatóság az igen.

Az Euronics is elkezdte meghódítani az online vásárlókat, mert ma már nem elég a “földi” bolthálózat az üdvösséghez, azaz a magasabb profithoz. Szükséges az internetes jelenlét is.

A november 23-ra eső idei Black Friday-t nem aznap tartják, hanem előtte indultak neki a forgalom generálásának. A másokra jellemző harsányság, a szinte “ingyen”  kategóriába lévő termékek és a 90százalékos árleszállítás nem jellemző rájuk. Ezt jól átlátható akciókkal pótolják.

A teljes átláthatóság

A euronics.hu oldal elején lévő Black Friday hirdetésre kattintva beugrik az akció részleteit taglaló lap, amely azt közli, hogy november 13. és 19. között tart az áruházláncnál a Black Friday. Ennél szívderítőbb, hogy teljesen átláthatóvá tették a leértékelt árukat, nem egyben van minden, mint az Alzánál.

Amit csináltak az rendkívül egyszerű: termék körönként szétszedték a kínálatot, és feltüntették, hogy mennyi az elérhető kedvezmény mértéke. Az adott termék csoportra kattintva pedig láthatóvá válnak a konkrét ajánlatok. A termék adatlapján a százalékos áresést tüntették fel vagy a kedvezmény mértékét, például, hogy 15 ezer forint.

Miből mennyit

A háztartási kisgépekre vonatkozó Black Friday kedvezmény 10 és 25 százalék közötti. Aki a televíziókra “utazik”, az 15 százalékos áresésre számíthat, a mobiltelefonoknál ez a szám 5 százalékkal kisebb. Ha valaki notebookot szeretne tenni a karácsonyfa alá, az 5 és 15 százalékos kedvezménnyel veheti meg.

A hűtők és fagyasztók már jobban lázba hozzák a kedvezményre vadászókat, mert ezen a téren 5-25 százaléknyi az engedmény. A szépészeti eszközöknél tíztől indul a kedvezmény mértéke és max. 25 százalék lehet.

A beépíthető termékeknél 5-15 százalékkal olcsóbbak a kijelölt berendezések, ugyan ez az árazása a beépíthető termékeknek és a mosó és szárítógépeknek is. A drónok és a beépíthető Gorenje eszközök 10 százalékkal olcsóbbak, Az audio eszközöknél 30 százalék a maximális kedvezmény. Aki akció- vagy autós kamerát szeretne vásárolni, annak a héten 15 százalék kedvezmény üti a markát.

Ezeken felül, megtalálhatók a megszokott heti ajánlatok.

Pár termék, konkrétan

Egy apró homokszem belekerült a gépezetbe, ugyanis a Black Friday televíziós ajánlatokat nem mutatja az Euronics oldala, amit remélhetőleg észrevesznek.

A telefonoknál úgy látszik jó viszonyba vannak a Huawei-el, mert szinte csak a kínai márka termékeit kínálják. A választékuk teljes, a Mate 10 Plus készüléket kereken 40 ezer forinttal olcsóbban lehet megvásárolni, így az ára 79990 Ft.

A Black Friday akció legjobb áresését egy navigációs készülék produkálta: 50 százalékos esés történt, így az egész Európában használható naviért 12374 forintot kell fizetni.

Aki Electrolux mosógépre vágyik, az -15%-ot követően, 109998 forintért viheti haza a masinát. A svéd márka szárítógépe pedig a 12 409 forint mínuszolás után, 84990 Ft-ba kerül.

CIKKAJÁNLÓ

Így lesz sikeres webáruházad Kínában Így lesz sikeres webáruházad Kínában
2018. 10. 27.

A kínai e-kereskedelmi piac nagy és vonzó. De nagyon más.

DYAN cipő DYAN cipő
2018. 10. 23.

Interjúnkban Polgár Diána divattervező cipőmárkáját mutatjuk be.

Black Friday 2018 – a belga testreszabott fekete péntek Black Friday 2018 – a belga testreszabott fekete péntek
2018. 09. 19.

Az akciók időpontjai összhangban vannak a modern családok vásárlási szokásaival.

Európai viszonylatban ezüstérmes a magyarországi kiskereskedelem Európai viszonylatban ezüstérmes a magyarországi kiskereskedelem
2018. 07. 06.

Értékben 7,8 százalékkal bővült a napi fogyasztási cikkek magyarországi piaca 2018 második negyedévében.

Black friday Magazin

Webáruházak bemutatkozója
Black Friday – kika (bútor)
2018. 11. 23.
Éjszakai vásárlással  és 11%-os kedvezménnyel várja Fekete Pénteken a KIKA a vásárlókat.
Összes cikk megtekintése
Érdekességek, vidám történetek a vásárlás világából + új termékek, új ízek bemutatója
Black Friday – könyv akciók (körkép)
2018. 11. 23.
Most szerezd meg az olvasnivalódat, rengeteg kedvezmény vár a könyves webshopokban.
Black Friday parfüm – Douglas
2018. 11. 23.
20% kedvezmény a Douglas boltokban és webshopban, vasárnapig.
Összes cikk megtekintése
Black Friday 2019 hírközpont extrákkal
Összes cikk megtekintése
Svájci bicska az online vásárláshoz + hasznos információk webáruház üzemeltetőknek
Black Friday – szállás, utazás, repülőjegy
2018. 11. 23.
Ha magadnak szervezed a jövő évi nyaralást, akkor többet spórolhatsz.
Black Friday repülőjegy
2018. 11. 23.
Szuper Black Friday utazási ajánlatok a repülős utakra (körkép)
Összes cikk megtekintése
© helloblackfriday.hu