Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

Black Friday Euronics – Akció, okosan tálalva

A Mate 10 telefon is a Black Friday egyik slágerterméke lett.
Az egyik legnagyobb hazai elektronikai termékekkel foglalkozó üzletlánc már elkezdte a Black Friday-t. Őrült leárazások nincsenek, viszont a válogatást segítő, nagyon jó átláthatóság az igen.

Az Euronics is elkezdte meghódítani az online vásárlókat, mert ma már nem elég a "földi" bolthálózat az üdvösséghez, azaz a magasabb profithoz. Szükséges az internetes jelenlét is.

A november 23-ra eső idei Black Friday-t nem aznap tartják, hanem előtte indultak neki a forgalom generálásának. A másokra jellemző harsányság, a szinte "ingyen"  kategóriába lévő termékek és a 90százalékos árleszállítás nem jellemző rájuk. Ezt jól átlátható akciókkal pótolják.

A teljes átláthatóság


A euronics.hu oldal elején lévő Black Friday hirdetésre kattintva beugrik az akció részleteit taglaló lap, amely azt közli, hogy november 13. és 19. között tart az áruházláncnál a Black Friday. Ennél szívderítőbb, hogy teljesen átláthatóvá tették a leértékelt árukat, nem egyben van minden, mint az Alzánál.

Amit csináltak az rendkívül egyszerű: termék körönként szétszedték a kínálatot, és feltüntették, hogy mennyi az elérhető kedvezmény mértéke. Az adott termék csoportra kattintva pedig láthatóvá válnak a konkrét ajánlatok. A termék adatlapján a százalékos áresést tüntették fel vagy a kedvezmény mértékét, például, hogy 15 ezer forint.

Miből mennyit


A háztartási kisgépekre vonatkozó Black Friday kedvezmény 10 és 25 százalék közötti. Aki a televíziókra "utazik", az 15 százalékos áresésre számíthat, a mobiltelefonoknál ez a szám 5 százalékkal kisebb. Ha valaki notebookot szeretne tenni a karácsonyfa alá, az 5 és 15 százalékos kedvezménnyel veheti meg.

A hűtők és fagyasztók már jobban lázba hozzák a kedvezményre vadászókat, mert ezen a téren 5-25 százaléknyi az engedmény. A szépészeti eszközöknél tíztől indul a kedvezmény mértéke és max. 25 százalék lehet.

A beépíthető termékeknél 5-15 százalékkal olcsóbbak a kijelölt berendezések, ugyan ez az árazása a beépíthető termékeknek és a mosó és szárítógépeknek is. A drónok és a beépíthető Gorenje eszközök 10 százalékkal olcsóbbak, Az audio eszközöknél 30 százalék a maximális kedvezmény. Aki akció- vagy autós kamerát szeretne vásárolni, annak a héten 15 százalék kedvezmény üti a markát.

Ezeken felül, megtalálhatók a megszokott heti ajánlatok.

Pár termék, konkrétan


Egy apró homokszem belekerült a gépezetbe, ugyanis a Black Friday televíziós ajánlatokat nem mutatja az Euronics oldala, amit remélhetőleg észrevesznek.

A telefonoknál úgy látszik jó viszonyba vannak a Huawei-el, mert szinte csak a kínai márka termékeit kínálják. A választékuk teljes, a Mate 10 Plus készüléket kereken 40 ezer forinttal olcsóbban lehet megvásárolni, így az ára 79990 Ft.

A Black Friday akció legjobb áresését egy navigációs készülék produkálta: 50 százalékos esés történt, így az egész Európában használható naviért 12374 forintot kell fizetni.

Aki Electrolux mosógépre vágyik, az -15%-ot követően, 109998 forintért viheti haza a masinát. A svéd márka szárítógépe pedig a 12 409 forint mínuszolás után, 84990 Ft-ba kerül.