Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

Black Friday - Mall.hu: hat óránként nézz vissza hozzánk!

A Mall.hu hat óránként változtatja az akcióit.
A Black Friday-t többféle módon lehet csinálni. Van aki csak november 23-ra összpontosít, míg mások egész hónapig akcióznak. A Mall.hu okosan csinálja, hat óránként változtatja az akcióit.

A Mall.hu mellett szóló érvek között az is szerepel, hogy az Internet Hungary 2018-as szakmai fórumon, ők kapták a legjobb ügyfélszolgálat díját. Ez plusz pontot jelent a vásárlóknak, mert viszonylag gyorsan kapnak választ a e-mailben vagy a facebookon feltett kérdéseikre. Ezen felül nem gépi hangot kell hallgatniuk, mikor az ügyfélszolgálattal beszélnek.

A másik akciózó módszer


A Black Friday-t igazán kihasználó webáruházak két fő csoportba sorolhatók: az egyik november 23-ra, tehát a nagy napra készül, az igazi fekete  péntekre. Ekkor 00 00-kor indulnak az akciók, amelyek 24 óra múlva érnek véget. Ők egy nap alatt csábítanak magukhoz eszement sok vásárlót és érdeklődőt.

A másik iskola is terjedőben van, ezt képviseli az edigital.hu, amely gyakorlatilag meghonosította Magyországon a Black Friday-t. Hasonló elveket vall a Mall.hu is, amely nem csak november 23-ra összpontosít, hanem megnyújtotta a Black Friday-t, jócskán.

Jelszó: hat óránként nézz vissza!


Ügyes trükköt is bevetett a Mall.hu, ugyanis nem úgy csinálta az akcióit, hogy azok például egy hétig mennek, hanem folyamatosan változnak. Hat óránként teszik fel az újabb akciós ajánlatukat. Ezért a kedvezmény vadásznak - ha jó eredményeket akar elérni - akkor vissza kell járnia hat óránként, azaz naponta négyszer a webáruházba.

Mit mennyiért?


A jelek szerint érdemes visszanézni és a szemlét megejteni, ugyanis a százezer körüli terméket forgalmazó Mall.hu-nál jó ajánlatokat találni. A visszatérés időzítését segíti, hogy az oldal nyitó lapján található egy számláló, amely mutatja a következő hatórás ciklus kezdetéig tartó időtartamot.

A Samsung okostévé az egyik legkellemesebb ajánlat, mármint az áresését nézve: az eredeti ára 219990 forint, amíg tartott az akció addig 121990-ért lehetett elvinni. Hasonlóan áresős ajánlat volt a Sony prémium fejhallgató, amely 130990 fointos ára, 79 ezerre mérséklődött.

Aki téli cipőt szeretett volna venni, annak jól jött a Geox lélegző férfi cipő, amit a 47490-es ár helyett, 37 ezerért lehetett elvinni. A barkácsolók sem maradtak ki a Black Friday-ból: az akkus fúrót 25290 forint helyett, 12990 ért lehetett megvásárolni.