Óriási akciók egy helyen – Hello Black Friday
A Black Friday akcióportál!
nap
óra
perc
mperc
Támogató

Fontos az állatok védelme?

Szerző: Galambos Dániel
2018. 11. 03. |

Itt tudsz online cruelty free szépségápolási termékeket beszerezni.

Fontos az állatok védelme?

2018-ban globális probléma a szépségipar terjeszkedése miatt a laboratóriumi kísérleteknek alávetett állatok jövője. Miattuk is elsődleges, hogy olyan termékeke válasszunk, aminek kifejlesztése közben egy állat sem szenvedett. Ha neked is fontos az állatok védelme, akkor nézd végig ezt a listát.

A szépségipar a kozmetikumok, a sminktermékek és smink kiegészítők elképesztő mennyiségű gyártásával súlyos problémát okozhat természetünkben, jelen esetben a különböző állatok populációjában, hiszen termékeik kifejlesztése miatt rengeteg kisállat lelheti halálát. Ha te is állatbarát vagy, akkor biztos, hogy nem szeretnél olyan márkákat és cégeket támogatni, akik kis nyuszikon, macskákon vagy éppen kutyákon kísérletezi ki a legújabb krémjeit, vagy sminktermékeit.

Válassz olyan webshopokból termékeket, vagy állj olyan márkák mellé, akik mellőzik az állatkísérleteket. Hidd el nagyon sok olyan cég van már, akik cruelty free (azaz állatkísérlet mentes) termékeket állít elő, így semmilyen termékben sem fogsz hiány szenvedni. Összegyűjtöttük a legjobb webáruházakat, ahol ilyen termékekhez juthatsz.

Pink Panda

A Pink Panda tiszteletbeli csapatát egy nyuszi is erősíti. Nyuszkó feladata a cégnél ez, hogy átnézze az oldal tartalmát, hogy csak olyan termékek kerüljenek fel a webáruházba, amiért egy nyuszi sem szenvedett. Nyuszkó a vegán termékekre is nagyon ügyes, de a mestersége a cruelty free termékek, így ha neked is fontos ez a szempont, akkor bátran böngészhetsz a weboldal kínálatában.

Szépségcenter

A Szépségcenternél nem elhanyagolható tényező, hogy a náluk kapható ázsiai kozmetikumok és sminktermékeke mindegyik állatbarát, hiszen az ázsiai országokban tiltott az állatkísérlet. Így ha itt vásárolsz, akkor biztos, hogy olyan termékhez jutsz, amiért egy állatka sem szenvedett.

MAC Cosmetics

A hazánkban is több bolttal rendelkező sminkmárka nem csak, hogy nem tesztel állatokon, de támogatja is a globális állatkísérlet elleni mozgalmakat. A MAC-nek nincsenek olyan létesítményei ahol állatkísérletek folynak és másokat sem kérnek fel arra, hogy állatokon végezzenek kísérleteket nekünk. Büszkék arra, hogy az INSTITUTE FOR IN VITRO SCIENCES (IIVS) partnerek melynek célja, hogy elterjesszék és elfogadottá tegyék az alternatív kísérleti módszerek használatát a sminkiparban.

The Body Shop

A híres testápoló és kozmetikum márka a legnagyobb nemzetközi harcosa az állatok védelmének. A márka híres arról, hogy nagyon sok fronton támogatja az állatok védelmét, így termékeik is a cruelty free szellem jegyében készültek.

Lumabelle

Az egyik legnagyobb európai állatbarát sminktermékeket forgalmazó oldal. A holland és belga illetőségű cég garantálja, hogy náluk csak olyan termékek kerülnek be a kínálatba, amikre 100%-osan illik az állatbarát jelző. Ez nem is kérdés, hiszen a logójukban is egy nyuszi ugrál.

Figyeld november 23-án, a Black Friday idején ezeket az oldalakat, hiszen töredék áron juthatsz majd hozzá azokhoz a sminktermékekhez, amik miatt biztos, hogy egy állat sem szenvedett egy másodpercet sem!

CIKKAJÁNLÓ

Bolti rohamok helyett online vásárlás Black Friday idején Bolti rohamok helyett online vásárlás Black Friday idején
2018. 11. 17.

Idén ez jellemzi majd a Black Friday-en vásárlókat.

Hídhozszállítást vállal a KFC Hídhozszállítást vállal a KFC
2018. 07. 19.

A piknikezők a lezárt Szabadság híd budai és pesti hídfőjéhez is kérhetnek friss KFC-ételeket.

Premier Outlet: akár 70% kedvezmény Premier Outlet: akár 70% kedvezmény
2017. 11. 20.

Black Friday alkalmával érdemes az akciós árak szakértőit felkeresni.

A mall.hu nem adja fel A mall.hu nem adja fel
2017. 11. 17.

Nyilatkozatuk szerint a webáruház gőzerővel készül a Black Friday-re.

Black friday Magazin

Webáruházak bemutatkozója
Összes cikk megtekintése
Érdekességek, vidám történetek a vásárlás világából + új termékek, új ízek bemutatója
Összes cikk megtekintése
Black Friday 2018 hírközpont extrákkal
Összes cikk megtekintése
Svájci bicska az online vásárláshoz + hasznos információk webáruház üzemeltetőknek
A Fekete Pénteken a leértékelt repülőjegyek is nagyon népszerűek
2018. 11. 19.
A Black Friday-t, és az utána következő Cyber Monday-t is kihasználják azok, akik olcsó repülőjegyekre szer...
Black Friday – Az Edigital.hu mérlege
2018. 11. 19.
A szárítógépet is sokan keresték Fekete Pénteken.
Összes cikk megtekintése
Hirdetes Magyar Posta Logisztika
© helloblackfriday.hu