Black Friday egész évben: akciók, tippek, érdekességek!

Fontos az állatok védelme?

Szerző: Galambos Dániel
2018. 11. 03. |

Itt tudsz online cruelty free szépségápolási termékeket beszerezni.

Fontos az állatok védelme?

2018-ban globális probléma a szépségipar terjeszkedése miatt a laboratóriumi kísérleteknek alávetett állatok jövője. Miattuk is elsődleges, hogy olyan termékeke válasszunk, aminek kifejlesztése közben egy állat sem szenvedett. Ha neked is fontos az állatok védelme, akkor nézd végig ezt a listát.

A szépségipar a kozmetikumok, a sminktermékek és smink kiegészítők elképesztő mennyiségű gyártásával súlyos problémát okozhat természetünkben, jelen esetben a különböző állatok populációjában, hiszen termékeik kifejlesztése miatt rengeteg kisállat lelheti halálát. Ha te is állatbarát vagy, akkor biztos, hogy nem szeretnél olyan márkákat és cégeket támogatni, akik kis nyuszikon, macskákon vagy éppen kutyákon kísérletezi ki a legújabb krémjeit, vagy sminktermékeit.

Válassz olyan webshopokból termékeket, vagy állj olyan márkák mellé, akik mellőzik az állatkísérleteket. Hidd el nagyon sok olyan cég van már, akik cruelty free (azaz állatkísérlet mentes) termékeket állít elő, így semmilyen termékben sem fogsz hiány szenvedni. Összegyűjtöttük a legjobb webáruházakat, ahol ilyen termékekhez juthatsz.

Pink Panda

A Pink Panda tiszteletbeli csapatát egy nyuszi is erősíti. Nyuszkó feladata a cégnél ez, hogy átnézze az oldal tartalmát, hogy csak olyan termékek kerüljenek fel a webáruházba, amiért egy nyuszi sem szenvedett. Nyuszkó a vegán termékekre is nagyon ügyes, de a mestersége a cruelty free termékek, így ha neked is fontos ez a szempont, akkor bátran böngészhetsz a weboldal kínálatában.

Szépségcenter

A Szépségcenternél nem elhanyagolható tényező, hogy a náluk kapható ázsiai kozmetikumok és sminktermékeke mindegyik állatbarát, hiszen az ázsiai országokban tiltott az állatkísérlet. Így ha itt vásárolsz, akkor biztos, hogy olyan termékhez jutsz, amiért egy állatka sem szenvedett.

MAC Cosmetics

A hazánkban is több bolttal rendelkező sminkmárka nem csak, hogy nem tesztel állatokon, de támogatja is a globális állatkísérlet elleni mozgalmakat. A MAC-nek nincsenek olyan létesítményei ahol állatkísérletek folynak és másokat sem kérnek fel arra, hogy állatokon végezzenek kísérleteket nekünk. Büszkék arra, hogy az INSTITUTE FOR IN VITRO SCIENCES (IIVS) partnerek melynek célja, hogy elterjesszék és elfogadottá tegyék az alternatív kísérleti módszerek használatát a sminkiparban.

The Body Shop

A híres testápoló és kozmetikum márka a legnagyobb nemzetközi harcosa az állatok védelmének. A márka híres arról, hogy nagyon sok fronton támogatja az állatok védelmét, így termékeik is a cruelty free szellem jegyében készültek.

Lumabelle

Az egyik legnagyobb európai állatbarát sminktermékeket forgalmazó oldal. A holland és belga illetőségű cég garantálja, hogy náluk csak olyan termékek kerülnek be a kínálatba, amikre 100%-osan illik az állatbarát jelző. Ez nem is kérdés, hiszen a logójukban is egy nyuszi ugrál.

Figyeld november 23-án, a Black Friday idején ezeket az oldalakat, hiszen töredék áron juthatsz majd hozzá azokhoz a sminktermékekhez, amik miatt biztos, hogy egy állat sem szenvedett egy másodpercet sem!

CIKKAJÁNLÓ

Bingó, üresség! Bingó, üresség!
2018. 09. 21.

Ma már minden valamirevaló otthonba kell egy boxállvány.

Tchibo, egyszerűen jó! Tchibo, egyszerűen jó!
2017. 11. 03.

A megbízhatóságáról és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségéről ismert cég webshopja kötelező.

Mi újság a játékpiacon? Mi újság a játékpiacon?
2017. 11. 10.

Hogy teljesít a játékpiac? Mi mindent lehet kapni és mennyiért? Ad-hoc ajánló nem csak karácsonyra.

A dánok nyerik a versenyt a skandináv e-kereskedelemben A dánok nyerik a versenyt a skandináv e-kereskedelemben
2018. 07. 05.

Finn rokonaink hozzánk hasonlóan lemaradásban vannak, a régió többi országához képest.

Black friday Magazin

Webáruházak bemutatkozója
Black Friday – kika (bútor)
2018. 11. 23.
Éjszakai vásárlással  és 11%-os kedvezménnyel várja Fekete Pénteken a KIKA a vásárlókat.
Összes cikk megtekintése
Érdekességek, vidám történetek a vásárlás világából + új termékek, új ízek bemutatója
Black Friday – könyv akciók (körkép)
2018. 11. 23.
Most szerezd meg az olvasnivalódat, rengeteg kedvezmény vár a könyves webshopokban.
Black Friday parfüm – Douglas
2018. 11. 23.
20% kedvezmény a Douglas boltokban és webshopban, vasárnapig.
Összes cikk megtekintése
Black Friday 2019 hírközpont extrákkal
Összes cikk megtekintése
Svájci bicska az online vásárláshoz + hasznos információk webáruház üzemeltetőknek
Black Friday – szállás, utazás, repülőjegy
2018. 11. 23.
Ha magadnak szervezed a jövő évi nyaralást, akkor többet spórolhatsz.
Black Friday repülőjegy
2018. 11. 23.
Szuper Black Friday utazási ajánlatok a repülős utakra (körkép)
Összes cikk megtekintése
© helloblackfriday.hu