Black Friday egész évben: akciók, tippek, érdekességek!

E-sportolóknak, gamereknek szóló webshop indult

Szerző: Galambos Dániel
2018. 05. 27. |

Meddig lehet elmenni az eredményesebb játékig?

E-sportolóknak, gamereknek szóló webshop indult

Ha ön esetleg a komputerén csak a pasziánsszal játszik, és nem érti, hogy játék eredményesség turbózás címén mire lehet könnyedén elkölteni több százezer forintot, vagy akár fél milliót is, akkor nincs egyedül. Megmutatjuk mire mehetnek el a pénzek.

Ha valaki komputer játék szűzként betéved a gamingshop.hu webáruházba, akkor tátott szájjal figyelheti a választékot, és pár dolgon rendesen ledöbbenhet. Az egyik, hogy a játékhoz fejlesztett székek árai, 50 ezer forinttól egészen 182 ezer terjednek. Ez a témában nem jártas személynél elég rendesen kiverheti a biztosítékot. A webáruház kínálata trükkös és ügyes, csak a külsőségekkel foglalkozik, tehát a kínálat része az egerek, billentyűzetek, számítógép házak, fülesek, székek, monitorok, tápegységek és a gépek hűtésében fő szerepet játszó hűtőventilátorok. A gépek belsejével, a lényeggel nem foglalkoznak, csak olyan szintig, hogy rengeteg hűtésre szánt ventilátort kínálnak, a választékban a színek és minták kavalkádja a legmegdöbbentőbb.

A mai divatnak, kornak megfelelően kinéző oldal könnyen áttekinthető, még blogot is tartalmaz, amelyben a Samsung, hatalmas, játékosoknak szánt és a webshopban kapható monitorát ismertetik. A másik bejegyzés pedig a gamer székek Rolls-Royce-át mutatja be és tárgyalja ki, hogy miért érdemes a csúcsmodellt megvásárolni. Hiszen nem mindegy, miben ücsörög a játékos órák hosszat.

A választék laikus szemmel nézve bőséges, a hozzáértő gamer bizonyára össze tudja válogatni a játék legeredményesebb játszásához szükséges eszközöket. Ami külsősként fura, hogy a gépek házai rendkívül fontosak lehetnek, mert sokféle kapható, eltérő színekben, LED-es háttér világítással. A feltűnő külső ellentéte az Apple termékek, letisztult, egyszerű formatervének, ami érdekes, hogy a kínálat legegyszerűbb, téglatestet formáló háza a legdrágább.

A gamingshop.hu webáruház és társainak a népszerűsége nem véletlen: a játék egyre több embert – zömmel fiatalt – “szippant” be. Ez nem csak abban jelentkezik, hogy a tanulás, a társas kapcsolatok és a szabadban végzett tevékenységek helyett a gép előtt ülnek, hanem az is, hogy a játék tud egy jövőképet adni. A ma divatos és trendi foglalkozás a vlogger, youtuber mellett a játékos, az e-sportoló.

Ezen vonalon létezik pár működő példa, ami  mutatja, hogy van lehetőség ebben a szakmában, élő példa rá Michelisz Norbert, aki jó ideje a túrakocsizás csúcs kategóriájában vitézkedik. A másik hazai példakép Wéber Gábor, aki szintén a szimulátorok világából érkezett a valódi autósportba. Rajtuk kívül ott vannak még a fiatalok, pl. tavaly a túrakocsizás élvonalába berobbant Tassi Attila, és sok más tehetség. Ez csak az autós terület egy szelete, de ezen kívül számtalan igen jó pénz kereseti lehetőséget rejt a profi játékosként való élés, ami egy kitörési pont lehet az itthoni fiatalnak.

Zárásként annyit, hogy az e-sportot majd körül fogjuk járni nemsokára, mert egy igen izgalmas terület, amibe elég sokan látnak fantáziát, és nagy üzlet található benne.

CIKKAJÁNLÓ

A mobil web egyre nagyobb hatással van az e-kereskedelemre A mobil web egyre nagyobb hatással van az e-kereskedelemre
2018. 04. 30.

De mégsem visz mindent a mobil vásárlás. Példák, hogy miért nem.

Olcsón? Feketét? – Az idő pénz Olcsón? Feketét? – Az idő pénz
2018. 07. 21.

Meglátogattuk azt a kávézót, ahol ingyenes a kávé, csak az ott eltöltött időért kell fizetni.

Harmóniában a természettel és az univerzummal – A HuruHuru nyomában Harmóniában a természettel és az univerzummal – A HuruHuru nyomában
2018. 05. 24.

Olyan webáruházat találtunk, hogy felállt a toll a hátunkon.

Black Friday – Jysk (bútor, ágynemű, takaró, matrac) Black Friday – Jysk (bútor, ágynemű, takaró, matrac)
2018. 11. 23.

Akár 70% kedvezmény a JYSK Black Friday akciójában.

Black friday Magazin

Webáruházak bemutatkozója
Black Friday – kika (bútor)
2018. 11. 23.
Éjszakai vásárlással  és 11%-os kedvezménnyel várja Fekete Pénteken a KIKA a vásárlókat.
Összes cikk megtekintése
Érdekességek, vidám történetek a vásárlás világából + új termékek, új ízek bemutatója
Black Friday – könyv akciók (körkép)
2018. 11. 23.
Most szerezd meg az olvasnivalódat, rengeteg kedvezmény vár a könyves webshopokban.
Black Friday parfüm – Douglas
2018. 11. 23.
20% kedvezmény a Douglas boltokban és webshopban, vasárnapig.
Összes cikk megtekintése
Black Friday 2018 hírközpont extrákkal
Black Friday – MANGO – 30%-os akció!
2018. 11. 23.
A MANGO-nál 30% kedvezmény van vasárnapig, a BLACK18 kóddal, minden termékre!
Összes cikk megtekintése
Svájci bicska az online vásárláshoz + hasznos információk webáruház üzemeltetőknek
Black Friday – szállás, utazás, repülőjegy
2018. 11. 23.
Ha magadnak szervezed a jövő évi nyaralást, akkor többet spórolhatsz.
Black Friday repülőjegy
2018. 11. 23.
Szuper Black Friday utazási ajánlatok a repülős utakra (körkép)
Összes cikk megtekintése
© helloblackfriday.hu