Óriási akciók egy helyen – Hello Black Friday
A Black Friday akcióportál!
nap
óra
perc
mperc
Támogató

E-sportolóknak, gamereknek szóló webshop indult

Szerző: Galambos Dániel
2018. 05. 27. |

Meddig lehet elmenni az eredményesebb játékig?

E-sportolóknak, gamereknek szóló webshop indult

Ha ön esetleg a komputerén csak a pasziánsszal játszik, és nem érti, hogy játék eredményesség turbózás címén mire lehet könnyedén elkölteni több százezer forintot, vagy akár fél milliót is, akkor nincs egyedül. Megmutatjuk mire mehetnek el a pénzek.

Ha valaki komputer játék szűzként betéved a gamingshop.hu webáruházba, akkor tátott szájjal figyelheti a választékot, és pár dolgon rendesen ledöbbenhet. Az egyik, hogy a játékhoz fejlesztett székek árai, 50 ezer forinttól egészen 182 ezer terjednek. Ez a témában nem jártas személynél elég rendesen kiverheti a biztosítékot. A webáruház kínálata trükkös és ügyes, csak a külsőségekkel foglalkozik, tehát a kínálat része az egerek, billentyűzetek, számítógép házak, fülesek, székek, monitorok, tápegységek és a gépek hűtésében fő szerepet játszó hűtőventilátorok. A gépek belsejével, a lényeggel nem foglalkoznak, csak olyan szintig, hogy rengeteg hűtésre szánt ventilátort kínálnak, a választékban a színek és minták kavalkádja a legmegdöbbentőbb.

A mai divatnak, kornak megfelelően kinéző oldal könnyen áttekinthető, még blogot is tartalmaz, amelyben a Samsung, hatalmas, játékosoknak szánt és a webshopban kapható monitorát ismertetik. A másik bejegyzés pedig a gamer székek Rolls-Royce-át mutatja be és tárgyalja ki, hogy miért érdemes a csúcsmodellt megvásárolni. Hiszen nem mindegy, miben ücsörög a játékos órák hosszat.

A választék laikus szemmel nézve bőséges, a hozzáértő gamer bizonyára össze tudja válogatni a játék legeredményesebb játszásához szükséges eszközöket. Ami külsősként fura, hogy a gépek házai rendkívül fontosak lehetnek, mert sokféle kapható, eltérő színekben, LED-es háttér világítással. A feltűnő külső ellentéte az Apple termékek, letisztult, egyszerű formatervének, ami érdekes, hogy a kínálat legegyszerűbb, téglatestet formáló háza a legdrágább.

A gamingshop.hu webáruház és társainak a népszerűsége nem véletlen: a játék egyre több embert – zömmel fiatalt – “szippant” be. Ez nem csak abban jelentkezik, hogy a tanulás, a társas kapcsolatok és a szabadban végzett tevékenységek helyett a gép előtt ülnek, hanem az is, hogy a játék tud egy jövőképet adni. A ma divatos és trendi foglalkozás a vlogger, youtuber mellett a játékos, az e-sportoló.

Ezen vonalon létezik pár működő példa, ami  mutatja, hogy van lehetőség ebben a szakmában, élő példa rá Michelisz Norbert, aki jó ideje a túrakocsizás csúcs kategóriájában vitézkedik. A másik hazai példakép Wéber Gábor, aki szintén a szimulátorok világából érkezett a valódi autósportba. Rajtuk kívül ott vannak még a fiatalok, pl. tavaly a túrakocsizás élvonalába berobbant Tassi Attila, és sok más tehetség. Ez csak az autós terület egy szelete, de ezen kívül számtalan igen jó pénz kereseti lehetőséget rejt a profi játékosként való élés, ami egy kitörési pont lehet az itthoni fiatalnak.

Zárásként annyit, hogy az e-sportot majd körül fogjuk járni nemsokára, mert egy igen izgalmas terület, amibe elég sokan látnak fantáziát, és nagy üzlet található benne.

CIKKAJÁNLÓ

Tchibo, egyszerűen jó! Tchibo, egyszerűen jó!
2017. 11. 03.

A megbízhatóságáról és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségéről ismert cég webshopja kötelező.

Áramszolgáltató lett a Media Markt Áramszolgáltató lett a Media Markt
2018. 11. 06.

Zöldáram is vásárolható az ausztriai Media Markt és Saturn üzletekben.

Threadless Black Friday Threadless Black Friday
2017. 11. 16.

A magyarul furcsán hangzó cím egy szuper kezdeményezést takar. Most szuper áron.

A pletykák szerint a 2018-as Black Friday időpontjában érkezik az Air Jordan 12 A pletykák szerint a 2018-as Black Friday időpontjában érkezik az Air Jordan 12
2018. 04. 20.

Nem csak az akciók, hanem az új termékek napja is a Black Friday.

Black friday Magazin

Webáruházak bemutatkozója
Összes cikk megtekintése
Érdekességek, vidám történetek a vásárlás világából + új termékek, új ízek bemutatója
Összes cikk megtekintése
Black Friday 2018 hírközpont extrákkal
Összes cikk megtekintése
Svájci bicska az online vásárláshoz + hasznos információk webáruház üzemeltetőknek
A Fekete Pénteken a leértékelt repülőjegyek is nagyon népszerűek
2018. 11. 19.
A Black Friday-t, és az utána következő Cyber Monday-t is kihasználják azok, akik olcsó repülőjegyekre szer...
Black Friday – Az Edigital.hu mérlege
2018. 11. 19.
A szárítógépet is sokan keresték Fekete Pénteken.
Összes cikk megtekintése
Hirdetes Magyar Posta Logisztika
© helloblackfriday.hu