Black Friday egész évben: akciók, tippek, érdekességek!

E-sportolóknak, gamereknek szóló webshop indult

Szerző: Galambos Dániel
2018. 05. 27. |

Meddig lehet elmenni az eredményesebb játékig?

E-sportolóknak, gamereknek szóló webshop indult

Ha ön esetleg a komputerén csak a pasziánsszal játszik, és nem érti, hogy játék eredményesség turbózás címén mire lehet könnyedén elkölteni több százezer forintot, vagy akár fél milliót is, akkor nincs egyedül. Megmutatjuk mire mehetnek el a pénzek.

Ha valaki komputer játék szűzként betéved a gamingshop.hu webáruházba, akkor tátott szájjal figyelheti a választékot, és pár dolgon rendesen ledöbbenhet. Az egyik, hogy a játékhoz fejlesztett székek árai, 50 ezer forinttól egészen 182 ezer terjednek. Ez a témában nem jártas személynél elég rendesen kiverheti a biztosítékot. A webáruház kínálata trükkös és ügyes, csak a külsőségekkel foglalkozik, tehát a kínálat része az egerek, billentyűzetek, számítógép házak, fülesek, székek, monitorok, tápegységek és a gépek hűtésében fő szerepet játszó hűtőventilátorok. A gépek belsejével, a lényeggel nem foglalkoznak, csak olyan szintig, hogy rengeteg hűtésre szánt ventilátort kínálnak, a választékban a színek és minták kavalkádja a legmegdöbbentőbb.

A mai divatnak, kornak megfelelően kinéző oldal könnyen áttekinthető, még blogot is tartalmaz, amelyben a Samsung, hatalmas, játékosoknak szánt és a webshopban kapható monitorát ismertetik. A másik bejegyzés pedig a gamer székek Rolls-Royce-át mutatja be és tárgyalja ki, hogy miért érdemes a csúcsmodellt megvásárolni. Hiszen nem mindegy, miben ücsörög a játékos órák hosszat.

A választék laikus szemmel nézve bőséges, a hozzáértő gamer bizonyára össze tudja válogatni a játék legeredményesebb játszásához szükséges eszközöket. Ami külsősként fura, hogy a gépek házai rendkívül fontosak lehetnek, mert sokféle kapható, eltérő színekben, LED-es háttér világítással. A feltűnő külső ellentéte az Apple termékek, letisztult, egyszerű formatervének, ami érdekes, hogy a kínálat legegyszerűbb, téglatestet formáló háza a legdrágább.

A gamingshop.hu webáruház és társainak a népszerűsége nem véletlen: a játék egyre több embert – zömmel fiatalt – “szippant” be. Ez nem csak abban jelentkezik, hogy a tanulás, a társas kapcsolatok és a szabadban végzett tevékenységek helyett a gép előtt ülnek, hanem az is, hogy a játék tud egy jövőképet adni. A ma divatos és trendi foglalkozás a vlogger, youtuber mellett a játékos, az e-sportoló.

Ezen vonalon létezik pár működő példa, ami  mutatja, hogy van lehetőség ebben a szakmában, élő példa rá Michelisz Norbert, aki jó ideje a túrakocsizás csúcs kategóriájában vitézkedik. A másik hazai példakép Wéber Gábor, aki szintén a szimulátorok világából érkezett a valódi autósportba. Rajtuk kívül ott vannak még a fiatalok, pl. tavaly a túrakocsizás élvonalába berobbant Tassi Attila, és sok más tehetség. Ez csak az autós terület egy szelete, de ezen kívül számtalan igen jó pénz kereseti lehetőséget rejt a profi játékosként való élés, ami egy kitörési pont lehet az itthoni fiatalnak.

Zárásként annyit, hogy az e-sportot majd körül fogjuk járni nemsokára, mert egy igen izgalmas terület, amibe elég sokan látnak fantáziát, és nagy üzlet található benne.

CIKKAJÁNLÓ

Új streetwear kollekcióval bővült Hosszú Katinka webáruháza Új streetwear kollekcióval bővült Hosszú Katinka webáruháza
2018. 06. 21.

Sokféle terméket kínál a webshop, még Iron Lady képregény is kapható.

Walmart új szolgáltatása – Jetblack Walmart új szolgáltatása – Jetblack
2018. 06. 13.

Amikor már azt hittük, kihal az SMS, itt a nagy újdonság: SMS-ben lehet rendelni a Walmart webshopból.

A Vasedény webáruház halad a korral A Vasedény webáruház halad a korral
2018. 06. 08.

NDK turmixgép helyett NSZK turmixgépek kaphatók a webshopban.

Unikornis könny? Bőröndbe csomagolt nő? Online minden megvásárolható Unikornis könny? Bőröndbe csomagolt nő? Online minden megvásárolható
2017. 11. 21.

Extrém online ajándékötletekért kattints ide!

Black friday Magazin

Webáruházak bemutatkozója
Black Friday – kika (bútor)
2018. 11. 23.
Éjszakai vásárlással  és 11%-os kedvezménnyel várja Fekete Pénteken a KIKA a vásárlókat.
Összes cikk megtekintése
Érdekességek, vidám történetek a vásárlás világából + új termékek, új ízek bemutatója
Black Friday – könyv akciók (körkép)
2018. 11. 23.
Most szerezd meg az olvasnivalódat, rengeteg kedvezmény vár a könyves webshopokban.
Black Friday parfüm – Douglas
2018. 11. 23.
20% kedvezmény a Douglas boltokban és webshopban, vasárnapig.
Összes cikk megtekintése
Black Friday 2018 hírközpont extrákkal
Black Friday – MANGO – 30%-os akció!
2018. 11. 23.
A MANGO-nál 30% kedvezmény van vasárnapig, a BLACK18 kóddal, minden termékre!
Összes cikk megtekintése
Svájci bicska az online vásárláshoz + hasznos információk webáruház üzemeltetőknek
Black Friday – szállás, utazás, repülőjegy
2018. 11. 23.
Ha magadnak szervezed a jövő évi nyaralást, akkor többet spórolhatsz.
Black Friday repülőjegy
2018. 11. 23.
Szuper Black Friday utazási ajánlatok a repülős utakra (körkép)
Összes cikk megtekintése
© helloblackfriday.hu