Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

eMAG Black Friday: itt az idő!

eMAG Black Friday november 22-én! 20 ezer tévé, ugyanennyi okostelefon, 6500 laptop, 5000 hűtő, 4500 mosogatógép és közel 300 ezer fashion termék!
Hétszázezer akciós termékre lehet lecsapni november 22-én az e-kereskedőnél. Az eMAG további forgalomnövekedésre számít idén, ezért bővítette ügyfélszolgálati és logisztikai kapacitásait – derült ki sajtótájékoztatójukon.
3,2 milliárdot „osztogat” el az eMAGKeményen készül az eMAG az e-kereskedők legfontosabb ünnepére, a Black Friday-re, mely idén november 22-én lesz esedékes. A számok nyelvére lefordítva, ez a készülődés abban merül ki, hogy hétszázezer terméket tesznek akciósan elérhetővé, olyan extrákkal kiegészítve kínálatukat, mint személyautók (Volvo, Opel és Lada), élmények (e-sport és vitorlás oktatás), utazások, luxuscikkek (gyémántékszerek), repülő- és fesztiváljegyek és még vitorlásokra is le lehet csapni, a fullextrázás pedig egy repülőgép lesz, de ez is csak egy szelete a kínálatnak!

Őrült növekedés és a legjobb árak

A sajtótájékoztatón természetesen elhangzott, hogy ez az első alkalom, hogy az eMAG piacvezetőként vág neki a nagy napnak. Itt hívták fel a figyelmet, hogy a tavalyi évben 650 ezer termékre lehetett rárobbanni, illetve hogy az eMAG biztosította a legjobb árat az esetek 88 százalékában ezen a napon, és nemcsak a konkurenciával szemben, hanem egész évre vetítve, magyarán nincs olyan akció, ami veri ezt a vásárlási őrületet. Egyébként mint tavalyi pédákból megtudhattuk a leárazások olyan 40 és 60 százalék között fognak mozogni.

Amit felhasználói szempontból még érdemes kiemelni, hogy azt vállalják: minden ajándékot legeslegkésőbb december 7-éig kiszállítanak. Itt kell megjegyezni, hogy ezzel összefügg, hogy miért „csak” 10 százalékos növekedésre számítanak, azaz vállalnak be, ugyanis ennyit bír még el a szállítmányozási rendszer.

DigitalHungary/E-kereskedelem
2019. november 13.
Lóska Márton