Black Friday egész évben: akciók, tippek, érdekességek!

Extreme Digital, a legnagyobb

Szerző:
2017. 10. 09. |
edigital
történelem
webshop

Az edigital.hu, a legnagyobb webshop sikertörténete egy gimnazista nyári munkájával kezdődött.

Extreme Digital, a legnagyobb

A kezdtek

Az Extreme Digitalt 2001-ben alapította Várkonyi Balázs és Kelemen Gyula. Az alapítás előtörténete egy gimnáziumi nyári munkáig nyúlik vissza. Várkonyi Balázs a maga által összeszerelt számítógépeket kezdte árusítani. Ahogy a webes sikertörténetek esetében megszokhattuk, itt is egy alig néhány négyzetméteres helyiségből indult a forradalom. 2016-ban az Extreme Digital (közismertebb nevén az edigital) Magyarország első számú webshopjává nőtte ki magát.

2003-ra az edigital már két üzletet és egy szervizközpontot nyitott. Az áttörést 2004., az interneten értékesített digitális- és DSLR fényképezőgépek hozták el. 2005-ben nyílt meg a Mammutban azóta is működő bemutatóterem. 2006-tól az Extreme Digital már az országos hálózat, és ezzel együtt a raktárkészlet kiépítésére törekszik: szaküzlet nyílik Szegeden, felépül a központi raktár. 2007-ben a webshop napi Black Friday típusú akciók után kutató egyedi látogatószáma eléri a húszezret. A sikeres Black Friday akciók és az online terjeszkedés eredményeként ebben az évben a svájci SoftCon Informatik AG befektetésével az edigital részvénytársasággá alakult. 2015-re megvalósul a cél, az Extreme Digital országos méretű vállalattá válik, 12 szaküzlettel várja vásárlóit.

Évek óta a csúcson

Az Extreme Digital évek óta piacvezető a webshopok versenyében, az eMAG, a Mall.hu, a MediaMarkt és Tesco előtt, hogy csak a legnagyobbakat említsük.

Szintén csak „általános jelenségnek” mondható, hogy a cég Magyarországi sikereit kihasználva terjeszkedésbe kezd a régióban. 2010-ben Csehországban és Szlovákiában, 2011-ben Romániában, 2013-ban Horvátországban, 2015-ben Szlovéniában, 2016-ban pedig Bulgáriában jelenik meg a vállalat.

Az elmúlt években az edigital infrastruktúrája folyamatosan fejlődik. Külön raktár nyílt a háztartási nagygépek számára Törökbálinton, ahol online vásárlási átvevő pont is létesült. Az edigital oldala a különböző Black Friday akcióktól függően napi 70 000 látogató felett jár, illetve a régióban ugyanennyi felhasználót ér az extrém sikereket elérő magyar cég.

Az Extreme Digital elismerései

Az alapítás óta eltelt időben az alapítókat, illetve magát a vállalkozást többször is elismerésben részesített a szakma. Várkonyi Balázs, az Extreme Digital ügyvezetője 2007-ben az Ernst & Young által alapított “Entrepreneur Of The Year” (“Az év üzletembere“) “A Merész újító” kategóriában kapott elismerést. Ezen kívül az edigital az Ország Boltja és SuperBrands megmérettetésen is kiemelkedő helyezéseket ért el.

Versenyelőnyök

A magyar vásárlók az Extreme Digital szolgáltatása által, ahogy láttuk, egy korszerű és minden felhasználói igényt kiszolgáló webshop mellett országos szaküzlethálózatot is kapnak. A korai évek fotós és műszaki termék túlsúlya mára kiegyenlítődött. Az edigital.hu oldalain az elektronikai termékek mellett többek között szépségápolási termékek, sport és szabadidős cikkek, gyermekjátékok, iskolaszerek, könyvek, ház- és állattartási termékek közül is válogathatnak a magyar online vásárlók. Érdemes feliratkozni a webshop hírlevelére, szinte minden héten találkozni fogunk valamilyen Black Friday jellegű akcióval. Az Extreme Digital büszke arra, hogy kínálata érzékenyen reagál a legújabb technológiai trendekre, a legkorszerűbb berendezéseket itt érhetjük el először online Magyarországon. A 14 napos elállási jogon túl az edigital 40 napos visszavásárlási garanciát kínál. Emellett ingyenes kiszállítást nyújt minden termékre, beleértve a háztartási nagygépeket! A termékválaszték mellett a legnagyobb magyar webáruház egyedi hitelkonstrukcióival is támogatja a kereskedést. Emellett az itt vásárolt értékes termékekre Extra Garancia biztosítás is köthető.

edigital.hu

CIKKAJÁNLÓ

A legendás pécsi kesztyű nyomában: bemutatjuk az 1861 Kesztyűmanufaktúrát A legendás pécsi kesztyű nyomában: bemutatjuk az 1861 Kesztyűmanufaktúrát
2018. 08. 31.

A pécsi kesztyűnek már webáruháza is van. Interjú.

Vodafone Online Shop Vodafone Online Shop
2017. 11. 14.

A Black Friday időszak a telekommunikációs cégeket is lázba hozza. A Vodafone Online Shop-ban jártunk.

Videósbolt Videósbolt
2018. 09. 08.

A hazai Youtube világ szereplőinek boltja.

Walmart új szolgáltatása – Jetblack Walmart új szolgáltatása – Jetblack
2018. 06. 13.

Amikor már azt hittük, kihal az SMS, itt a nagy újdonság: SMS-ben lehet rendelni a Walmart webshopból.

Black friday Magazin

Webáruházak bemutatkozója
Black Friday – kika (bútor)
2018. 11. 23.
Éjszakai vásárlással  és 11%-os kedvezménnyel várja Fekete Pénteken a KIKA a vásárlókat.
Összes cikk megtekintése
Érdekességek, vidám történetek a vásárlás világából + új termékek, új ízek bemutatója
Black Friday – könyv akciók (körkép)
2018. 11. 23.
Most szerezd meg az olvasnivalódat, rengeteg kedvezmény vár a könyves webshopokban.
Black Friday parfüm – Douglas
2018. 11. 23.
20% kedvezmény a Douglas boltokban és webshopban, vasárnapig.
Összes cikk megtekintése
Black Friday 2019 hírközpont extrákkal
Összes cikk megtekintése
Svájci bicska az online vásárláshoz + hasznos információk webáruház üzemeltetőknek
Black Friday – szállás, utazás, repülőjegy
2018. 11. 23.
Ha magadnak szervezed a jövő évi nyaralást, akkor többet spórolhatsz.
Black Friday repülőjegy
2018. 11. 23.
Szuper Black Friday utazási ajánlatok a repülős utakra (körkép)
Összes cikk megtekintése
© helloblackfriday.hu