Black Friday egész évben: akciók, tippek, érdekességek!

Fekete Péntek 2018 vs. Cyber Monday 2018

Szerző: Galambos Dániel
2018. 09. 24. |

Miket érdemes 2018-ban a Black Friday, illetve a Cyber ​​Monday időszakában vásárolni?

Fekete Péntek 2018 vs. Cyber Monday 2018

A Fekete Péntek és a Cyber ​​Monday egyre jobban hasonlít egymásra, mégis sokban különbözik. Íme néhány tény és trükk, hogy melyik akciós időszakban mit vásároljunk.

Míg a Black Friday és a Cyber ​​Monday egyre jobban hasonlít egymásra, és egyre inkább hasonló tematika alapján működnek, még mindig vannak olyan termékek, amelyeket jobb megvásárolni az egyik eseményen, mint a másikon.

Mit érdemes inkább a Fekete Pénteken vásárolni?

Televíziót! A fekete péntek vezeti a TV készülékek eladásának listáját. A 4K televíziók például nagyon jó áron vásárolhatóak meg ebben az időszakban, talán ezek kapják a legnagyobb leértékelést.  Ráadásul ezeknek az ajánlatoknak a többsége már a Hálaadás napján elkezdődik.

Természetesen a Cyber Monday is kínál kedvezményeket a TV készülékekre, mégsem fogunk olyan jó áron találni terméket, mint a fekete pénteken.

Játékokat!  A játékok szintén nagyon népszerűek a fekete péntek eladási listáján. Az éppen aktuális népszerű játékok gyorsan elfogynak az ünnepek előtt, éppen ezért népszerű a fekete péntek, hiszen nagyon jó áron kínálja ezeket a termékeket. Érdemes már előre figyelni az idén népszerű játékokat, az egyes játék-kiskereskedők már szeptemberben, októberben megosztják ezeket a honlapjukon, érdemes itt böngészni.

Készülékeket! A Macy és a Sears áruházai és egyéb elektronikai áruházak, mint például a Best Buy, a fekete pénteken mindent megtesznek azért, hogy lehetőleg mindent eladjanak. A hatalmas kedvezményeknek köszönhetően gyakorlatilag ez meg is történik. Ha az otthoni háztartási készülékekben valamilyen hiányt szenvedünk, érdemes a fekete pénteket megvárni, és ekkor szerezni be a hűtőszekrényt, a mosó- vagy szárítógépeket.

Mit érdemes a Cyber ​​Monday időszakában vásárolni?

Laptopokat/PC-ket! A Cyber ​​Monday időszakában a laptopok, az asztali számítógépek és a játékgépek kerülnek a figyelem középpontjába. Számos számítógépes foglalterméket találhatunk a fekete pénteken is, de többnyire ismétlődő ajánlatokkal, míg a Cyber ​​Monday idején az eBay, a Newegg és az Amazon is évről évre jobb kedvezményeket hirdet.

És persze nem szabad megfeledkeznünk a tartozékokról sem. A külső tárolók, memóriakártyák, kábelek, billentyűzetek, fejhallgatók fogynak még jó áron ilyenkor a legjobban.

Utazást! Az online utazási foglalások a Cyber ​​Monday időszakában a legnépszerűbbek. Ilyenkor megtalálhatjuk azoknak a légitársaságoknak a kedvezményeit is, amelyek egyébként nem olcsók, viszont ilyenkor hatalmas akciókkal rukkolnak elő. Kedvezményes jegyeket, vakációs ajánlatokat és nyaralási csomagokat is találhatunk ilyenkor fillérekért, bizonyos útvonalakra. A hajóutak és az üdülőhelyek egyaránt szívesen értékesítenek az ünnepnap utáni időszakban, a Cyber ​​Monday pedig a legjobb az utason csábításában.

Ruházati termékeket! A ruházati kereskedők, mint például az ASOS, az Old Navy, a Gap és mások a Cyber ​​Monday idején hatalmas akciókat hirdetnek. Ráadásul ahelyett, hogy vadászunk az egyes termékek között, elég ha csak beírjuk a promóciós kódot, és 30 vagy akár 50%-al olcsóbb lesz a kosarunk tartalma. Míg a fekete péntek is nagy akcióak kínál a ruhákra, mégis a Cyber Monday a promóciós kódjaival sokkal sikeresebb ebben.

Mindkét időszakban megéri vásárolni!

A telefonokat például mindkét akciós időszakban érdemes megvásárolni, hiszen nagy kedvezményekkel találkozhatunk. Telefonos ajánlatokban bővelkedik a fekete péntek, de a Cyber Monday is.  Ha tehát új telefont szeretnénk vásárolni, érdemes nyitva tartani a szemünket mindkét időszakban.

CIKKAJÁNLÓ

IKEA, most már macskáknak is IKEA, most már macskáknak is
2018. 09. 15.

Kutya-és macska bútorokkal bővül az IKEA.

A kisgyerekek is online kereskedővé váltak A kisgyerekek is online kereskedővé váltak
2018. 10. 25.

Lecsapnak a limitált szériákra, majd eladják.

Madárvédő golyókapkodó – A golyók és jelölők boltja Madárvédő golyókapkodó – A golyók és jelölők boltja
2018. 05. 13.

Magyarországon bő húsz éve lövöldözik egymást az emberek festékgolyókkal.

A mobil web egyre nagyobb hatással van az e-kereskedelemre A mobil web egyre nagyobb hatással van az e-kereskedelemre
2018. 04. 30.

De mégsem visz mindent a mobil vásárlás. Példák, hogy miért nem.

Black friday Magazin

Webáruházak bemutatkozója
Black Friday – kika (bútor)
2018. 11. 23.
Éjszakai vásárlással  és 11%-os kedvezménnyel várja Fekete Pénteken a KIKA a vásárlókat.
Összes cikk megtekintése
Érdekességek, vidám történetek a vásárlás világából + új termékek, új ízek bemutatója
Black Friday – könyv akciók (körkép)
2018. 11. 23.
Most szerezd meg az olvasnivalódat, rengeteg kedvezmény vár a könyves webshopokban.
Black Friday parfüm – Douglas
2018. 11. 23.
20% kedvezmény a Douglas boltokban és webshopban, vasárnapig.
Összes cikk megtekintése
Black Friday 2018 hírközpont extrákkal
Black Friday – MANGO – 30%-os akció!
2018. 11. 23.
A MANGO-nál 30% kedvezmény van vasárnapig, a BLACK18 kóddal, minden termékre!
Összes cikk megtekintése
Svájci bicska az online vásárláshoz + hasznos információk webáruház üzemeltetőknek
Black Friday – szállás, utazás, repülőjegy
2018. 11. 23.
Ha magadnak szervezed a jövő évi nyaralást, akkor többet spórolhatsz.
Black Friday repülőjegy
2018. 11. 23.
Szuper Black Friday utazási ajánlatok a repülős utakra (körkép)
Összes cikk megtekintése
© helloblackfriday.hu