Black Friday egész évben: akciók, tippek, érdekességek!

10 termék, amit Fekete Péntek idején érdemes venni

Szerző: Galambos Dániel
2018. 10. 02. |

Gondoljuk át, mire lehet szükségünk, amit ekkor akciósan is megkaphatunk.

10 termék, amit Fekete Péntek idején érdemes venni

Fekete Pénteken találkozhatunk néhány olyan ajánlattal, ami igazán megéri az árát, éppen ezért jobb megvárni a vásárlással az akciós időszakot. Íme 10 termék, amire érdemes várni.

A hideg őszi napok beköszöntével a plázák és boltok megteltek vásárlókkal, akik gyorsan szeretnének meleg ruhákhoz és mindenféle digitális eszközhöz jutni, amiket a meleg szobákban kuckózva fognak használni.

Ezeket a termékeket nem kell azonnal megvásárolni, érdemes megvárni vele az akciós időszakot, mint amilyen a Black Friday is.

Íme 10 olyan termék, aminek megvásárlásával érdemes megvárni a Fekete Pénteket:

Televíziók

Az őszi és téli időszakban az emberek a kinti programok helyett bent ragadnak a lakásban, ahol a legtöbben TV nézéssel ütik el az időt. Éppen ezért ebben az időszakban sokkal nagyobb a televízió vásárlás mértéke is. Felmérések szerint a Black Friday akciós időszakában a televíziókészülékeket viszik a legnagyobb számban és ár szempontjából is ezeket a legérdemesebb ilyenkor megvásárolni.

Videójátékok-konzolok

Egy másik népszerű tárgy ilyenkor a videójáték és az azokhoz tartozó konzolok. Talán nem is gondolnánk, hogy mekkora mértékben fogynak ezek az akciós időszakban. Persze mindenképpen érdemes előre körülnézni, hogy melyik online bolt vagy áruház kínálja a legjobb árakat.

Filmek

Az emberek egyik kedvenc ünnepi elfoglaltsága a filmezés, főleg családi körben. Éppen ezért még mindig népszerűen a DVD-k, főleg a gyerekeknek és családoknak szóló, főleg karácsonyi témájú filmek.

Laptopok

Bár egyre inkább az okostelefonjainkat használjuk azokra a tevékenységekre is, amikore korábban a laptopokat, azért még mindig nagy számban fogynak a boltokból a laptopok, főleg munkai vagy iskolai tevékenységek miatt. A gyártók igyekeznek minden évben modernebb, nagyobb teljesítményű, gyorsabb és nagyobb tárhelyű gépeket piacra dobni, és természetesen a különböző termékek között az árverseny is igen nagy. Fekete Pénteken mindenesetre még mindig sokkal jobban megéri ilyen termékeket is vásárolni, mint egy kedvezménymentes időszakban.

Apple termékek

Általában az Apple szigorúan ellenőrzi termékei árképzését, és nehéz nagyon jó áron új Apple termékeket kapni, hiszen elég magas szinten mozognak. Egyetlen kivétel a Black Friday, amikor hatalmas engedményekre képes az Apple, érdemes tehát ilyenkor vásárolni a Mac termékeket.

Egyéb készülékek

A televízión kívül is rengeteg elektronikai terméket vásárolnak az emberek a tél és a karácsony közeledtével, legyen szó mosó- vagy mosogatógépekről, porszívókról, hűtőszekrényekről vagy akár kávéfőzőkről. A Fekete Péntek kiválóan alkalmas ezeknek a termékeknek a jó áron való megvásárlásához is, hiszen hatalmas kedvezményeket találhatunk ilyenkor, de ebben a kategóriában is érdemes körbenézni, hogy kinél milyen ajánlatokat találhatunk.

Téli ruházat

A szeptember első hideg napjainak beköszöntével az emberek megrohamozzák a plázákat és boltokat, ahol időt és pénzt nem sajnálva vesznek meg rengeteg téli holmit. Ezzel persze nincs is baj, hiszen meleg ruhára mindenkinek szüksége van. Ha viszont a legjobb áron akarunk pulcsikhoz, kabátokhoz és csizmákhoz jutni, akkor mindenképp várjuk meg a Fekete Pénteket, hiszen ekkor a ruházati termékekre is hatalmas kedvezményeket adhatnak.

Tornacipő

Attól függetlenül, hogy közeleg a hideg, felmérések azt mutatják, hogy a márkás tornacipők is hatalmas számban fogynak a Black Friday időszakában. Valószinűleg a vásárlók tudják már, hogy érdemes ilyenkor vásárolni, hiszen nagyon jó áron juthatunk hozzá ezekhez a termékekhez is.

Vakáció, utazás

Utazási akciókkal az év több szakaszában is találkozhatunk, a Fekete Pénteken azonban kivételesen jó ajánlatokba futhatunk bele, ha elég figyelmesek vagyunk. Jó tehát ilyenkor nyitott szemmel járni az utazás kedvelőinek is!

Szépségápolási termékek

Végül, de nem utolsó sorban természetesen nagyon fontos szerepük van a különböző szépészeti termékeknek is. A karácsonyi időszakban kifejezetten sokan vásárolni efféle termékeket, hiszen ajándékozásra is kiválóan alkalmasak. Mindenképp érdemes megvárni ezzel is a Fekete Pénteket, hiszen rengeteg akcióval találkozhatunk ekkor, és a márkás termékeket is outlet áron kaparinthatjuk meg.

CIKKAJÁNLÓ

Samsung Galaxy S8+ a Telekomtól! Samsung Galaxy S8+ a Telekomtól!
2017. 11. 14.

Figyelj jól, mert ez nem csak kedvezmény! Iratkozz fel a Telekom hírlevelére és nyerj!

Itt a webáruház kutatás eredménye! Itt a webáruház kutatás eredménye!
2018. 07. 10.

894 webáruház részvételével zajlott egy felmérés, ennek eredményét ismertetjük.

Ezek a legfontosabb teendőink, ha webshopos csomagunk érkezik Ezek a legfontosabb teendőink, ha webshopos csomagunk érkezik
2017. 11. 17.

Összeszedtük az csomagátvétel leghasznosabb tippjeit.

gpshop.hu – Rajongásból élni gpshop.hu – Rajongásból élni
2018. 05. 09.

Forma 1, MotoGP és GT rajongói termékek. Így lehet Kimi Räikkönenes sapkája bárkinek.

Black friday Magazin

Webáruházak bemutatkozója
Black Friday – kika (bútor)
2018. 11. 23.
Éjszakai vásárlással  és 11%-os kedvezménnyel várja Fekete Pénteken a KIKA a vásárlókat.
Összes cikk megtekintése
Érdekességek, vidám történetek a vásárlás világából + új termékek, új ízek bemutatója
Black Friday – könyv akciók (körkép)
2018. 11. 23.
Most szerezd meg az olvasnivalódat, rengeteg kedvezmény vár a könyves webshopokban.
Black Friday parfüm – Douglas
2018. 11. 23.
20% kedvezmény a Douglas boltokban és webshopban, vasárnapig.
Összes cikk megtekintése
Black Friday 2019 hírközpont extrákkal
Összes cikk megtekintése
Svájci bicska az online vásárláshoz + hasznos információk webáruház üzemeltetőknek
Black Friday – szállás, utazás, repülőjegy
2018. 11. 23.
Ha magadnak szervezed a jövő évi nyaralást, akkor többet spórolhatsz.
Black Friday repülőjegy
2018. 11. 23.
Szuper Black Friday utazási ajánlatok a repülős utakra (körkép)
Összes cikk megtekintése
© helloblackfriday.hu