Óriási akciók egy helyen – Hello Black Friday
A Black Friday akcióportál!
nap
óra
perc
mperc
Támogató

gpshop.hu – Rajongásból élni

Szerző: Galambos Dániel
2018. 05. 09. |

Forma 1, MotoGP és GT rajongói termékek. Így lehet Kimi Räikkönenes sapkája bárkinek.

gpshop.hu – Rajongásból élni

“Könnyű” annak a webáruháznak a dolga, amely az autósport rajongókból él: a média és a versenysorozatok gondoskodnak a népszerűsítésről, ők pedig learatják a gyümölcsöt.

A valóság valószínűleg nem ennyire egyszerű és komoly munka a sok százezer autósport rajongót megtalálni, hogy tőlük rendeljék meg a hátizsákot, széldzsekit, pólót és a létezéshez nélkülözhetetlen sapkát. A webáruház megszokott trendeket követi, tehát van hagyományos boltja is, ahol személyesen lehet válogatni a termékek között.

Ennek az a nagy pozitívuma, hogy meg lehet fogni, szemlélni a kiszemelt tárgyat és a személyes tapasztalat birtokában könnyebben el lehet dönteni. Ez nagy segítség, egész más, mint az áruház képeit nézegetve gondolkodni, hogy a póló vagy a hátizsák milyen lehet.

A vevőkörük igen széles, elsőre mindenki a Formula 1-re gondol, de szerencsére az első számú formula alapján szervezett bajnokságon kívül is van élet. Természetesen az összes csapat hivatalos holmijait meg lehet vásárolni, így lehet Kimi Räikkönenes sapkája bárkinek. A F1-es holmik teszik ki a választék nagy részét.

Szerencsére más autósportok is léteznek, és egy ideje ők is megkapták a két vagy három betűs elnevezésüket. A MotoGP a gyorsasági motoros világbajnokságot takarja, itt húzza a gázt az “Isten” azaz a Doktor, Valentino Rossi. A kilencszeres világbajnok 46-os rajtszáma és a VR monogram, sok holmin megtalálható. A webáruházban nem lehet még megvenni a Doktor nevével fémjelzett Ford kisteherautót és a Ford Transit Custom Tourneo luxus kisbuszt.

A Honda ravaszabb volt, ugyanis régóta együtt dolgozik a Gas Jeans-el, így az olasz cég szállítja a csapat ruházati termékeit. Ezért nem csak a csapat honlapján vagy a gpshop.hu -nál lehet megvásárolni, hanem szinte bármelyik plázában, ahol Gas termékeket árulnak.

A rövidítéseken tovább menve, ott a WRC. Ez a rali világbajnokság legmagasabb osztályát takarja, ahol a tavaly színre lépett, rendkívül látványos és erős versenyautókkal küzdenek a pilóták. A tavalyi évad a műfaj egyik legizgalmasabb szezonja volt – az eddig lement futamok alapján – a 2018-as szezon sem lesz piskóta.

A WRC küzdelmeiről annyit, hogy gyakori, hogy három nap versenyzést és 300 kilométer után, néhány másodperc dönt az utolsó szakaszon a győztes személyéről.

Ezért nem véletlen, hogy a közvetítések nézőszáma folyamatosan emelkedik, még olyan országokban is – pl. USA-ban – ahol az európai gyökerű sport kevésbé népszerű.

A WEC szintén feljövőben lévő, a három betű a sportkocsik részére kiírt megbízhatósági világbajnokságot jelenti. Ott a korona ékkő a Le mans-i 24 órás, amelyet 1923-ban rendeztek először. Ez a sport az 1960-as években érte a virágkorát, amikor még Ferrarik, Porschék, Jaguárok, Fordok, Aston Martinok küzdöttek az egy naposon. A sport prototípusok között most a Toyota az éllovas, a széria közeli sportkocsik között szinte mindegyik gyártó jelen van, kezdve az Aston Martintól, Fordtól, BMW-től a Corvette-ig. Aki ezért a szériáért rajong, az is be tud vásárolni.

CIKKAJÁNLÓ

Retailtainment – egyre szórakoztatóbb lesz vásárolni Retailtainment – egyre szórakoztatóbb lesz vásárolni
2018. 05. 29.

Amiatt, hogy az AR (kiterjesztett valóság) megoldások elterjednek.

BMW Fan Shop – Kék-fehér álomvilág BMW Fan Shop – Kék-fehér álomvilág
2018. 07. 15.

Ki ne álmodna egy BMW-s körömmatricáról.

iPon: így kell ezt csinálni! iPon: így kell ezt csinálni!
2017. 10. 30.

Ha az iPon webshopját csak egy szóval lehetne jellemezni, azt kiáltanánk: hozzáértés!

Facebook Watch Facebook Watch
2018. 08. 30.

Magyarországra is megérkezett a Facebook tévéje.

Black friday Magazin

Webáruházak bemutatkozója
Összes cikk megtekintése
Érdekességek, vidám történetek a vásárlás világából + új termékek, új ízek bemutatója
Összes cikk megtekintése
Black Friday 2018 hírközpont extrákkal
Összes cikk megtekintése
Svájci bicska az online vásárláshoz + hasznos információk webáruház üzemeltetőknek
Black Friday – Garmin
2018. 11. 16.
Elnavigáljuk a 20, 25 és 35 százalékos kedvezmények között.
Black Friday Media Markt – A nagy ágyú eldördült
2018. 11. 16.
Idén nem mindenki várta meg a hivatalos, november 23-i startot, így tett a Media Markt is.
Összes cikk megtekintése
Hirdetes Magyar Posta Logisztika
© helloblackfriday.hu