Kedvenceim

Még nem jelöltél Kedvencnek semmit!

Bezárás

Galla Miklós webshop: Bélát itt ne keressék

Galla Miklós absztrakt festményei már webáruházban is kaphatók. De van kulcstartó is.
Ismert embernek könnyű webáruházat indítania, gondolhatja a földi halandó. Erről a témáról nem kérdeztük a művészt, csak az áruházát és a portékáit szemléztük.

Galla Miklóst keveseknek kell bemutatni, a jellegzetes külsejű és hangú művész zenével indította a karrierjét, több együttesnek is tagja volt, de a leginkább hozzá nőtt banda a GM49.

A Hollószínházhoz és a L’art pour L’art társulathoz is köthető a neve, amelyek a hazai abszurd humor legnagyobbjai. Akinek felkeltettük a kíváncsiságát, az bátran nézzen utána Galla Miklós művészi ténykedésének, a videó megosztókon talál róla számos felvételt.

Kevésbé ismert arca Galla úrnak, hogy jól fest, az alkotásai az absztrakt stílusba sorolhatók, aki szereti a szabálytalanságot, a szögletes, vonalakkal és görbékkel határolt alkotásokat, az kedvére válogathat a művei közül.

Eredeti Galla Miklós festmény a Gallamiklos.hu -n vásárolható, a Gallashop.hu pedig egy másik webáruház. Utóbbit elemezzük most. Az oldal egyébként a művész stílusában készült, a róla szóló bevezető szöveg, igazán gallás. Egy mondatot mindenképpen idézni kell az oldalról: "Ajándékozzunk Galla-festményt ajándékba!"

Az áruház felépítése egyszerű és jól átlátható. A választékot 16 festmény, három könyv és három kulcstartó képviseli. A DVD, CD kategóriában pedig egy darab termék található. A kulcstartóknál semmi váratlanra nem kell számítani: három festményből csináltak kulcstartót, amelyek egészen egyediek és színesek.

Szerencsére az árak a földön járnak, festményeknél kétféle méretből lehet választani (30x30 és 30x40 cm). A hamisítás ellen itt is megy a küzdelem, mert minden megvásárolt műtárgyhoz jár egy aláírt elismervény, amely bizonyítja, hogy a Galla Miklós által üzemeltetett webáruházból származik. A festményeknek a másolatait nem csak a megszokott vászonra lehet kérni, hanem bögrére, pólóra és párnára is.

A weboldal tájékoztatása tisztességes, minden adatot megadnak a szállítási és fizetési feltételekről, a Galla GYIK szöveg, pedig igazán gallás.

Aki személyesen szeretne vásárolni és kézbe fogni a vétel előtt a műveket, arra is adódik lehetőség. Ugyanis ahogy a nagy webáruházaknál megszokott, itt is üzemeltetnek "földi" boltot. Ezért a Budapest mellett lévő Sóskútra kell utaznia annak, aki így szeretne vásárolni.